Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Okugcinwe kunqolobane

I cannot see the ad photos in Kijiji using Firefox but can see them using Explorer

I tried uninstalling Firefox and then downloading it again. This just started happening about 3 weeks ago - fine before that.On Kijiji I can see pictures on the beginnin… (funda kabanzi)

I tried uninstalling Firefox and then downloading it again. This just started happening about 3 weeks ago - fine before that.On Kijiji I can see pictures on the beginning page but when I go to the ads - say pet services - the photos do not load.

Asked by Libby333 9 iminyaka edlule

Last reply by Vdubjet 9 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

What generates the message "Connecting To 1.2.3.4.." and how can I stop this "thing" from slowing down my WEB response times ????

This problem started in January 2011. I have an AT&T 3G wireless connection to the INTERNET. Response time had always been amazing with the 3G and Firefox. Starting … (funda kabanzi)

This problem started in January 2011. I have an AT&T 3G wireless connection to the INTERNET. Response time had always been amazing with the 3G and Firefox. Starting one day in January I started having long delays with every website, page, etc., etc. that I accessed. The message "Connecting To 1.2.3.4..." appeared with everything I did.

Asked by kennjaastad 9 iminyaka edlule

Last reply by evilluke 9 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

how do i change proxy settings so it doesnt keep asking me "authentication req. The proxy web2.ucsd.edu is requesting a username and password. The site says: ucsd Squid Proxy-cache"?

I changed my proxy setting to access a restricted school website. I don't know how to change it back to normal settings! Every time i'm browsing internet, Authentication … (funda kabanzi)

I changed my proxy setting to access a restricted school website. I don't know how to change it back to normal settings! Every time i'm browsing internet, Authentication Required windows pop up like 4-7 times a day! randomly! it says "the proxy web2.ucsd.edu:3128 is requesting a username and password. The site says: UCSD Squid proxy-cache". and makes me put in username and password every time. sooo annoying. how do i make the setting go back to default??

Asked by susan0010 9 iminyaka edlule

Last reply by rachel.hoffman 8 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox will not save my preferred home page.

I have tried dragging the icon directly to the left of hte web address to the home button, and I have tried changing it in the tools/options window. Both of those will w… (funda kabanzi)

I have tried dragging the icon directly to the left of hte web address to the home button, and I have tried changing it in the tools/options window. Both of those will work for the current setting, but when I close firefox and open a new window later, it goes back to the homepage I'm trying to remove. Any help would be greatly appreciated.

Asked by mandymurphy 9 iminyaka edlule

Last reply by TonyE 9 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Fonts in firefox 4 look blurry like I have ClearType disabled

I downloaded and installed Firefox 4, but the fonts on every page look edgy and blurry like I have no ClearType enabled. the only suggestion I've found is to disable hard… (funda kabanzi)

I downloaded and installed Firefox 4, but the fonts on every page look edgy and blurry like I have no ClearType enabled. the only suggestion I've found is to disable hardware acceleration. This helps a bit, but is there a way to fix font problem in some other way because I don't want to disable direct2d

Asked by eugenehi 9 iminyaka edlule

Last reply by mchel210 9 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Can't open URLs in outlook 2010 email. Works OK when IE is default browser. URL opens properly when I paste it into FF.

Running Win 7, Outlook 2010 and FF 3.6.15. I used to have no problem clicking URLs in Outlook messages, but now, when FF is default browser, I get message: "General Fail… (funda kabanzi)

Running Win 7, Outlook 2010 and FF 3.6.15. I used to have no problem clicking URLs in Outlook messages, but now, when FF is default browser, I get message: "General Failure. The url was: "http://.....". An error occurred sending the command to the application." Link opens OK if I copy url to FF. Also works when IE is default browser.

Asked by mail@pvreed.co.uk 9 iminyaka edlule

Last reply by shar0nct 8 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

my DataMngr Extension has been invaded by searchqu. how do I correct it.

My browser has been invaded by http://www.searchqu.com/. I have uninstalled the related toolbar. When I start the Firefox browser the first tab starts in my home page as … (funda kabanzi)

My browser has been invaded by http://www.searchqu.com/. I have uninstalled the related toolbar. When I start the Firefox browser the first tab starts in my home page as defined in Options. All subsequent tabs default to the searchqu address on opening. If I start in Safe Mode and “Reset all user preferences to Firefox defaults” and “Continue in Safe Mode” the browser work correctly, but if I “Make changes and Restart” the problem remains. I have identified that the problem resides in the Extension DataMngr 1.0 (Data Manager for Firefox). What does this extension do and can I operate satisfactorily without it or can it be replaced.

Asked by GeoffC 9 iminyaka edlule

Last reply by radium1212 9 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

can't send email on Lotus iNotes but can using another browser (not firefox)

I can't send an email through our work system using Lotus iNotes at home. I was able to before they upgraded the system, and I can send email through Internet Explorer; … (funda kabanzi)

I can't send an email through our work system using Lotus iNotes at home. I was able to before they upgraded the system, and I can send email through Internet Explorer; however, I like the security of Firefox and want to use it. What should I change on my settings to send an email.

Asked by slgrimes13@bellsouth.net 9 iminyaka edlule

Last reply by Rahul 9 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Bing keeps coming up as my search engine default website, and I want to remove it, but I don't know how. Can you help me remove this program?

The website Bing has infiltrated my computer and I'm trying to figure out how to get rid of it. I was told to delete "search bar" from my program files, and I did that. A… (funda kabanzi)

The website Bing has infiltrated my computer and I'm trying to figure out how to get rid of it. I was told to delete "search bar" from my program files, and I did that. And, then I was told to delete any extensions that were unknown, and I deleted one that had been installed the other day. But, Bing is still coming up as the default page on Firefox. Can you help me get rid of it? Thanks in advance.

Asked by richmond_smith 9 iminyaka edlule

Last reply by ihatebing 8 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

How do I fix a "HTTP Status 400 - Invalid path /authenticate was requested" error message?

I recently changed my password for A.K.O. "us.army.mil" after you enter user name and password you have to answer 3 security. After I get that done I get "HTTP Status 400… (funda kabanzi)

I recently changed my password for A.K.O. "us.army.mil" after you enter user name and password you have to answer 3 security. After I get that done I get "HTTP Status 400 - Invalid path /authenticate was requested". I can log in from another laptop that does not use Firefox. I can also use Explorer to log-in. I was told it was a browser problem and needed to change some settings. However I'm not sure what settings or where I need to go to change them.

Asked by wmc_matt 9 iminyaka edlule

Last reply by JohnPK 9 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox won't open new tabs

The little plus next to the tabs does nothing when I press it, going to file and new tab won't open a new tab, and neither does using control t. The only way I can get a … (funda kabanzi)

The little plus next to the tabs does nothing when I press it, going to file and new tab won't open a new tab, and neither does using control t. The only way I can get a new tab to open is to click a link or I have to open a whole new window. How do I fix this?

Asked by justthestaples 9 iminyaka edlule

Last reply by Damian1971 9 iminyaka edlule