Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

Facebook looks Old in facebook Android

Why does Facebook look old and sluggish in Firefox where's new and polished in other browser? I tried everything from updating app to reinstalling Firefox, but nothing he… (funda kabanzi)

Why does Facebook look old and sluggish in Firefox where's new and polished in other browser? I tried everything from updating app to reinstalling Firefox, but nothing helped, please help!

Asked by prathapgowdru630 3 amahora adlule

Newspaper website screwed up in 103.0.1

The Washington Post website now loads in its mobile (rather than desktop/Windows) configuration. This didn't happen before the update to 103.0.1; it doesn't happen on my… (funda kabanzi)

The Washington Post website now loads in its mobile (rather than desktop/Windows) configuration. This didn't happen before the update to 103.0.1; it doesn't happen on my other computer, which is still running 103; and it doesn't happen on Chrome.

Until this is fixed, I'd like to roll back to 103, but I don't see how to do that. The "Install an older version" help page ([url]https://support.mozilla.org/en-US/kb/install-older-version-firefox/url) offers only v. 102, and the long list of previous versions ([url]https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases//url) stops at v. 99.

Thanks!

Asked by BlebNevus1015 9 amahora adlule

Last reply by BlebNevus1015 7 amahora adlule

WaPo articles not displaying correctly in FF v103.0.1

Hi, I first posted this in error in the Discussions section and was pointed to this forum. Articles from the Washington Post (washingtonpost.com) are not displaying enti… (funda kabanzi)

Hi, I first posted this in error in the Discussions section and was pointed to this forum.

Articles from the Washington Post (washingtonpost.com) are not displaying entirely correctly in FF v103.0.1, Mac OS 10.14.6 (Mojave). The headline and body text appears normally, but the lead graphic or photo is just a blurry smear, the Comments button does nothing, comments do not load at all, the Section button doesn't work, the Sign In button doesn't work, and the magnifying-glass Search function doesn't work correctly). Links at the bottom of the page to other articles do lead to the articles themselves (which are also displayed as described above), but the links, normally shown as an image with a headline, just appear as a gray rectangle. Article display worked normally in 102.0.1 and works normally in Chrome. Articles from the New York Times and a couple of other randomly selected periodicals that I read all work normally in 103.0.1.

jscher2000, a Discussions collaborator, suggested that I toggle the Reader View switch. When I do that, the article text displays fine but there are no photos or graphics. In-article links (to sources, other articles, etc.) do work; links to other Washington Post articles produce the same result (very blurry lead photo, no photos at all in the body of the article, Sign In, Section and Comments buttons not working, etc.).

Because the Sign In button on the newly opened article does not work, I can't verify that I am indeed logged in, even though I am logged in on the main washingtonpost.com page.

jscher2000 also suggested that "One possible reason for the content to look blurred on a news site would be if one of your add-ons removed a forced-subscription overlay without cleaning up fully. However, if you are already a subscriber, then that would be unlikely (assuming you are signed in)." I don't quite know what to do about this -- I don't know what the forced-subscription overlay is or where I'd find it or what to do about it. I do have several add-ons installed, mostly to block ads and trackers and promote security. Also, as I mention, I can't verify whether I am still signed in when I open a new article because the new article displays a non-working Sign In button even though I'm signed in on the main page. So I'm kind of stuck on that one.

Everything I describe here was not a problem in FF102.0.1 -- things worked fine. After upgrading to FF103 and finding the problems, I went backward and reinstalled FF102, and after some fumbling around got my old profile installed. Everything worked normally. And everything works normally with the same Web sites and pages in Chrome.

Thanks for any light you can shed on this. In the meantime, I'll go back to FF102.0.1 and stand by for further developments.

Asked by pts2 2 ezinsukwini ezidlule

Last reply by pts2 1 usuku oludlule

Gaming via Firefox: broken audio in Fedora 34 but it works on Debian 10

Hi. I have been experiencing audio problems in Fedora's Firefox when gaming in some web sites like <kbhgames.com>. An example happpens in <https://kbhgames.com/g… (funda kabanzi)

Hi.

I have been experiencing audio problems in Fedora's Firefox when gaming in some web sites like <kbhgames.com>. An example happpens in <https://kbhgames.com/game/dragon-ball-advanced-adventure>.

All goes well on a 64-bit Debian Buster's Firefox 78.14.0esr. The problem is about a 64-bit Fedora's Firefox 94.0. And yes, the issue is there even when all permissions are loosen.

Besides optional troubleshooting Information being shared, common specs are below for convenience:

* user agent Mozilla/5.0 (X11; Fedora; Linux x86_64; rv:94.0) Gecko/20100101 Firefox/94.0; and

* Kernel (according to uname) Linux charger-rt 5.14.18-200.fc34.x86_64 #1 SMP Fri Nov 12 16:48:10 UTC 2021 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux.

Plus, the <about:support>'s Media table

Media Audio Backend pulse-rust Max Channels 2 Preferred Sample Rate 48000 Roundtrip latency (standard deviation) 77.89ms (21.60) Output Devices Name Group Vendor State Preferred Format Channels Rate Latency Built-in Audio Analog Stereo Enabled All default: F32LE, support: S16LE S16BE F32LE F32BE 2 default: 48000, support: 1 - 384000 0 - 0 Input Devices Name Group Vendor State Preferred Format Channels Rate Latency Monitor of Built-in Audio Analog Stereo Enabled None default: F32LE, support: S16LE S16BE F32LE F32BE 2 default: 48000, support: 1 - 384000 0 - 0 Built-in Audio Analog Stereo Enabled All default: F32LE, support: S16LE S16BE F32LE F32BE 2 default: 48000, support: 1 - 384000 0 - 0

Regards.

Asked by Bea 2 ezinsukwini ezidlule

CORS requests blocked fonts thus not displaying texts/icons correctly

Hello, I've been using firefox for a while. A few versions ago (I don't remember the correct version), I started noticing some sites have broken font (defaulting the base… (funda kabanzi)

Hello,

I've been using firefox for a while. A few versions ago (I don't remember the correct version), I started noticing some sites have broken font (defaulting the base font as used font is not available) and/or icons not being displayed.

I started investigating my extensions (I'm using ublock origin) and standard protection from firefox. Inside the console and found out that fonts (in my example at least) are being block by CORS policy.

E.g: "Blocking of a cross-origin request: the "Same Origin" policy does not allow viewing the remote resource located at https://fonts.gstatic.com/s/materialicons/v135/flUhRq6tzZclQEJ-Vdg-IuiaDsNc .woff2. Reason: CORS request failed. Status code: (null)." on website "https://materializecss.com/"

That is not breaking the browser but is kinda annoying. How can I do to allow fonts to be downloaded and used ? I've checked with other browsers (chrome/chrome-like/safari) and they work as excepected.

Thanks !

Asked by DataHearth 2 ezinsukwini ezidlule

78.15.0esr (64-bit) Obsolete not approved browser on many and increasingly more sites!!!

This is becoming a real problem. I still use a very powerful iMac. I actually have 5 Mac's, and a couple of Window's PC's that I use for consulting work. Apple has rea… (funda kabanzi)

This is becoming a real problem. I still use a very powerful iMac.

I actually have 5 Mac's, and a couple of Window's PC's that I use for consulting work.

Apple has really hurt their iMac older customer market with their new file system, APFS.

They have impacted negatively a lot of their customers because more customers are using older machines to do work.


I still use Mac OS 10.11.6. It is older OS, but not that old.

You have millions of customers using back leveled machines both Mac, and OS.

I find it disturbing when I get the message browser no longer supported and the web site does not launch, and Mozilla does not have upgrades to make their browser work on mostly all machines.

You folks need to have a more universal approach to browser compatibility.

This is not working for me. What are my options????

Please advise,

Asked by rlmrlm 2 ezinsukwini ezidlule

I can't download zipped folders from Google Drive because "third-party cookies aren't enabled," even if they are.

I am not sure what category this goes into since I don't know if this is a cookie problem or a security problem or what. I can download individual files from Google Drive… (funda kabanzi)

I am not sure what category this goes into since I don't know if this is a cookie problem or a security problem or what.

I can download individual files from Google Drive just fine. But when I try to download entire folders from Google Drive, I can't download them as of a couple days ago. It looks the file zips, but then it won't let me actually download the file. Instead I get an error message "Can't download file. To download this file, try enabling third-party cookies for Drive."

The problem first started a couple days ago. (I have Firefox set to update automatically. Checking my update history, it looks like it started with 103.0.1 when it was updated Aug 1) The day the problem started, after trying just about everything, I cleared all my cache, site data, and cookies. That did fix the problem. But today when I got on, the problem came back. It was a huge hassle to log in again and do 2FA for everything again last time. If I have to do that every couple of days, I'm dropping Firefox because as much as I love it I just can't.

My browser privacy settings are set to Standard. I also currently have Firefox set to delete all cookies and site data upon close, with the exception of a list of websites I use every day. That includes drive.google.com. I have since added every google website I can think of, including the ones that it looks like Google tries to access when downloading zipped folders (as seen in Chrome) such as takeout-pa.clients6.google.com.

Things I have also tried besides clearing all site data:

  • starting Firefox with all add-ons disabled
  • turning Enhanced Tracking Protection off entirely on Google Drive
  • Changing my security settings from Standard to Custom and changing "Cross-site tracking cookies, and isolate other cross-site cookies" to just "Cross-site tracking cookies"
  • Changing my security settings from Standard to Custom and not blocking any cookies at all
  • Going into about:config and changing the network.cookie.sameSite.laxByDefault setting from false to true (It was on false when problem started. I changed it back after troubleshooting.)
  • Doing all of the above in various combinations

If it matters, when I was changing the laxByDefault setting, I can see two other settings with that phrase but I don't know what they do exactly. If changing either of these would help, let me know. network.cookie.sameSite.laxByDefault.disabledHosts [the rest is blank] network.cookie.sameSite.laxPlusPOST.timeout [currently set to 120]

And Google Drive still claims it can't download zipped files. I am going slightly insane because I have to download several large folders from Google Drive every day. Currently my solution is to download all files in Chrome.

I can also try uninstalling and going back to 102 somehow, but that's not a good permanent solution. I guess I can also try clearing the cache again. But there's got to be a better way. It's way too much of a hassle to do that every couple of days.

Please help. Thank you.

Asked by justaddwater 3 ezinsukwini ezidlule

Last reply by justaddwater 3 ezinsukwini ezidlule

Iheart radio

The latest version of Firefox broke Iheart radio. I can't listen live on any station. I have tried 4 different computers with the same result. I tried 2 computers with an… (funda kabanzi)

The latest version of Firefox broke Iheart radio. I can't listen live on any station. I have tried 4 different computers with the same result. I tried 2 computers with an earlier version of Firefox and it works fine. I tried Google Chrome and it works fine.

Here a link:

https://www.iheart.com/live/news-radio-740-ktrh-2285/?pname=15400&campid=header&cid=%2Ffeatured%2Fshara-fryer%2Fcontent%2F2018-02-20-girls-road-trip%2F

Asked by johngiaconia 3 ezinsukwini ezidlule

Login

Tried logging in on Corel website. Captcha not working on Firefox browser but works ok on Edge. Is there something I need to do to allow me through Firefox? Regards … (funda kabanzi)

Tried logging in on Corel website. Captcha not working on Firefox browser but works ok on Edge. Is there something I need to do to allow me through Firefox? Regards

Asked by Bob Sykes 3 ezinsukwini ezidlule

'Securing Website' Failure

On accessing a financial website that I have accessed many times before using firefox, I received a prompt to set up two step authentication (new for this website). I p… (funda kabanzi)

On accessing a financial website that I have accessed many times before using firefox, I received a prompt to set up two step authentication (new for this website).

I put in my login details and it gets to a point whener a message is displayed 'securing connection'.

This fails and the site give message that 'it's us not you'. However, using Opera, I was able to login even if having to accept cookies about 6 times.

This may be a firefox issue but I am still thinkign that it coincides with the changes they have made their end for login and using the other browser although I can login I get the odd cooke message behaviour.

Any views wodul be appreciated. Getting through to the right people at the website in question (and indeed any these days) who would analyse this with some basic coding knowledge is almost impossible.

Asked by kevin.boardley 3 ezinsukwini ezidlule