Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

Windows 10 NOT Windows 8

Firefox continues to indicate I am using Windows 8. I have NEVER used Windows 8 in my liftetime. I use Windows 10 and after locating the program compatibility location to… (funda kabanzi)

Firefox continues to indicate I am using Windows 8. I have NEVER used Windows 8 in my liftetime. I use Windows 10 and after locating the program compatibility location to change to Windows 10, Windows 10 isn't an option. I changed my OS to 10 in your box below. Why? I don't understand this.

Asked by Rhonda 4 izinyanga ezidlule

Last reply by Rhonda 5 ezinsukwini ezidlule

Configure navigation bar empty (without search box)

Hello, I need your help: how can I set navigation bar without any item (hide all items of this bar)? I need that this bar appears but empty. The reason is that I want to … (funda kabanzi)

Hello,

I need your help: how can I set navigation bar without any item (hide all items of this bar)? I need that this bar appears but empty. The reason is that I want to restrict options in Firefox (for all users) but let it be allowed open windows pop-up.

I got remove the menu button that is to the right of the whole (hamburger type), the forward and backward buttons that are to the left of the whole (which are the arrows to the right and to the left), the detention (which is the cross), etc. I did this with commands in userChrome.css file

But what I can't hide is the item where the url's are placed (search box). I just need to hide the search box. I wrote " #nav-bar { visibility: collapse !important ; } " in userChrome.css , and then all navigation bar is hidden but don't get windows of pop-up that I need them to appear.

The version of Firefox that I have is 108.0.1 (64 bits).

Could you help me, please? It's a little urgent. Thanks!!

Asked by sergio_orishass 1 isonto elidlule

Last reply by sergio_orishass 5 ezinsukwini ezidlule

Firefox crashing after 108.01 install

I upgraded to 108.01 three days ago. It crashed 3 times in the next two days, accompanied by that popup you get informing you of the crash. For years I've been using th… (funda kabanzi)

I upgraded to 108.01 three days ago. It crashed 3 times in the next two days, accompanied by that popup you get informing you of the crash.

For years I've been using the extraction method of the executable to create a Firefox portable application. Upgrading only involves the install folder. The profile remains untouched, unaltered.

I had an incident of profile corruption a couple months ago, with basically Firefox launching with most features not working, i.e. toolbar buttons, toolbar menus, etc. Yesterday, for a short time, aside from two crashes, I had a similar experience with the buttons, but not quite the same. My default built in Firefox buttons worked, but my extension buttons didn't. I also noticed on a page that I regularly visit, Ublock origin wasn't doing it's regular job of blocking, and the Ublock button was non-responsive.

I'm also in the process of using the Brave Browser for the first time. The reason I'm posting this here about this subject, including a Brave experience, is that at the same time I was experiencing the Firefox erratic behavior, Brave was crashing as well; freezing; tabs not loading.

Considering the Brave tabs not loading, and the temporary Firefox Ublock origin failure, etc., I'm wondering if there might be something in common here? Maybe an internet connectivity issue at the time?

Asked by noel_envode 1 inyanga edlule

Last reply by noel_envode 3 ezinsukwini ezidlule

UI scale changing after Youtube fullscreen

(sorry for my english) I recently uprgraded Firefox from 102.0.1 to 109.0.1. UI went bigger, but I already searched that I had to create ui.textScaleFactor and set to 100… (funda kabanzi)

(sorry for my english)

I recently uprgraded Firefox from 102.0.1 to 109.0.1. UI went bigger, but I already searched that I had to create ui.textScaleFactor and set to 100 in about:config and to change browser.display.os-zoom-behavior to 0.

After these changes UI went normal again. Except one case: when I go to youtube and go fullscreen, then when I go back from fullscreen, my UI is going to bigger again - despite ui.textScaleFactor is 100 and browser.display.os-zoom-behavior is 0.

I need to restart Firefox and after restarting everyhing is normal (UI is not big).

The problem is: UI is going to bigger after youtube fullscreen and I need to restart the browser to go back to normal.

Asked by axel123 6 ezinsukwini ezidlule

Last reply by axel123 6 ezinsukwini ezidlule

tel: links not functioning in FF browser.

This is a very recent issue for me. A couple of days ago "tel:" links stopped functioning. I click on a callable link and nothing happens. I checked default applications,… (funda kabanzi)

This is a very recent issue for me. A couple of days ago "tel:" links stopped functioning. I click on a callable link and nothing happens. I checked default applications, and tel: isn't even listed there. The first time it happened there was a dialogue box asking me what application to use, but after that nothing opened at all. I build and monitor websites, so I'm constantly checking these links for functionality.

Asked by mike598 1 isonto elidlule

Last reply by mike598 1 usuku oludlule

Cannot see formatting such as bold and italics with NVDA screen-reader on Archive of Our Own website

About three months ago, I changed the AO3 site skin to the Low Vision option, because I wanted to see if I could fix the then minor issue of not being able to see bold wi… (funda kabanzi)

About three months ago, I changed the AO3 site skin to the Low Vision option, because I wanted to see if I could fix the then minor issue of not being able to see bold with my screen-reader, NVDA, when reading fics on the site. Some of the bold I knew to be there because I had personally put it in.

When I changed the skin, I was dismayed to find I could not only still not see bold, but I could no longer see italics with NVDA either. The AO3 sidebar menu was also tucked away behind a dropdown button, but I could open that up and get to the controls, so I didn't mind that so much. The formatting, however, posed a real problem, since italics are used for, among other things, emphasis, telepathic speech, and the speech of Pokémon in fanfics featuring humans who can understand Pokémon. So I definitely wanted this problem fixed.

I thought I could simply change the site skin back, but to my further dismay, switching back to the Default skin did not restore my former view of the site's pages. I began trying other things, seeking advice from other tech-savvy acquaintances after I'd exhausted all the possible fixes I could think of to no effect. Here is a list of everything I've already tried:

  • As mentioned before, changing the site skin back with the buttons on the site
  • Soft/Hard-Refreshing the page.
  • Logging out of and back into my AO3 account to artificially end the session.
  • Restarting the computer, and NVDA, by extension.
  • Disabling each of the three extensions I have in Firefox, just in case one of them had caused the issue.
  • Viewing the site while logged out to see if that made a difference.
  • Cleared browser cache, and when that failed to help, also cleared specifically the AO3 cookies.
  • Created a clean Firefox profile with no settings changed and no extensions added, pasted url of one of the pages I was using as a test into the address bar. Still no formatting visible.
  • Viewed page in Incognito mode.
  • Briefly thought I had a solution when I found the Page Styles submenu in the View menu, set the page to No Style. Got my old sidebar back, but not the formatting, and lost even that change after a refresh. Not ideal solution.
  • Downloaded the portable version of Firefox, opened it and pasted in a url again. Still no formatting.
  • Reluctantly, opened AO3 in Google Chrome. Could see all the formatting with NVDA when logged out, and when I logged in, could still see the formatting.

I also discovered Reader View while testing some of these things, and this allowed me to read the text of a fic or chapter with all its formatting, but that view doesn't include the Author's Notes, or the comments, and that sacrifices some of the nuance of those because I don't see the emphasis on any words/phrases without the formatting.

I have contacted the AO3 support team, but they are just as confused as I am and don't know what could have happened. They say they haven't changed anything on the site that they could pinpoint as causing this problem.

I have tried asking on the BlindTech email list I'm subscribed to, which is where I was given the link to Portable Firefox, but I have exhausted all their ideas as well, some of which were included in the above list.

Now I come to you. Please, if you can shed any light on what might have caused this problem, I would deeply, sincerely appreciate it.

Asked by Trix 1 isonto elidlule

Last reply by Trix 5 ezinsukwini ezidlule

Firefox flooding event log with connection errors at boot up

I was looking at my event log tracking down one issue when I noticed hundreds of audit failures (outbound connection blocked) in my event log. Firefox is not even runnin… (funda kabanzi)

I was looking at my event log tracking down one issue when I noticed hundreds of audit failures (outbound connection blocked) in my event log.

Firefox is not even running. I've just started my computer. It's trying to make a connection to google @ 34.107.221.82.

Fortunately something is blocking the connection attempt, but why is Firefox making hundreds of connection attempts when I haven't even opened firefox? How do I stop it?

I looked in task scheduler and couldn't see anything there. Looked at group policy, couldn't see anything there.

FF91.13.0esr

Asked by citizen1138x 3 emasontweni adlule

Last reply by citizen1138x 1 usuku oludlule

MSN pages

Since the last update this is what has happened to the message boxes on MSN. That is someone replies to me through a comment and a box with the reply pops up. This is th… (funda kabanzi)

Since the last update this is what has happened to the message boxes on MSN. That is someone replies to me through a comment and a box with the reply pops up. This is the result.

<a class="link" href="fast-xi3567{fast-xi3567-7385}fast-xi3567" target="_blank">fast-xi3567{fast-xi3567-7386}fast-xi3567</a> replied to <a class="cwt-link" href="fast-xi3567{fast-xi3567-7387}fast-xi3567" target="_blank">fast-xi3567{fast-xi3567-7388}fast-xi3567</a>.

fast-xi3567{fast-xi3567-7389}fast-xi3567 <a href="fast-xi3567{fast-xi3567-7390}fast-xi3567" target="_self">
fast-xi3567{fast-xi3567-7391}fast-xi3567
</a>

Asked by pete_scott2 1 inyanga edlule

Last reply by pete_scott2 3 emasontweni adlule

Support page contains Chinese characters and ....

In trying to solve my problem, I am going from bad to worse! Embarrassing! Screenshot of Chinese character issue is attached. Also, when I try to sign into Firefox fro… (funda kabanzi)

In trying to solve my problem, I am going from bad to worse! Embarrassing! Screenshot of Chinese character issue is attached. Also, when I try to sign into Firefox from that page - https://support.cdn.mozilla.net/hi-IN/questions/1381354 - I am blocked from signing in. Somehow I am signed in now, but not sure how. duh! So first, the Chinese characters I need to solve, THEN have a question about an issue with mailto - no gmail default option. I have legacy handlers downloaded, kindly provided by jscher2000. Thank you! Do I drag his legacy handlers into my profile, if I am able to do so? I have tried all other suggestions on this problem. I really hope not to have to start anew with Firefox, because I have years of settings I am afraid I will lose. (Know it is doable, but I am a coward, as well as stupid, apparently.) Thanks in advance.

Asked by LSR 2 emasontweni adlule

Last reply by LSR 4 ezinsukwini ezidlule

searching on google is causing my computer to disconnect from my router

So this is weird. I noticed slow downs on all internet connections, and after trial and error discovered that if I make any kind of search on Google, my wifi connection t… (funda kabanzi)

So this is weird. I noticed slow downs on all internet connections, and after trial and error discovered that if I make any kind of search on Google, my wifi connection to my router would begin to disconnect and reconnect every 5 seconds. I've verified this by having command prompt keep a continuous ping to my router (ping 192.168.1.1 -t). The problem still happens in troubleshoot mode, and with all extensions and add-ons disabled. It doesn't happen from other search engine websites (bing), and it doesn't happen in other google services (gmail, google maps, youtube) or is caused by the Google homepage. I also don't have this issue when doing a Google search on other browsers. The only way I've found to fix it is to close Firefox, let the cache clear, and reopen the browser with any Google search tabs closed. I've only noticed this issue recently, and as Firefox has been my main browser for the last decade, and Google my primary search engine, I'd be extremely appreciative if I could get some help finding and fixing the cause of this.

The attached image is the ping timeouts cause by making a search on Google.

Asked by spyspiv 6 ezinsukwini ezidlule

password not sync

hi my name is Mansour i have a problem , myfirfox is recently restart and when i open it again wants to login to my profile and when i login all of things is sync but al… (funda kabanzi)

hi my name is Mansour i have a problem , myfirfox is recently restart and when i open it again wants to login to my profile and when i login all of things is sync but all of my saved password is not sync. i do any thing which is coming but its not coming pls help me i have a important data into my passwords thanks

Asked by molanagizadeh 6 ezinsukwini ezidlule

Lost Bookmarks

My hard drive died and got a new computer with Windows 10-22H2. All the data from the old PC was transferred to the new one. I use earthlink.net for email. All my book… (funda kabanzi)

My hard drive died and got a new computer with Windows 10-22H2. All the data from the old PC was transferred to the new one. I use earthlink.net for email. All my bookmarks are gone. How do I retrieve them?

Asked by t-con 6 ezinsukwini ezidlule

Firefox shuts down hidden and closes teams-app

Lately firefox have been buggy and have closed all my tabs, or so I tought, but after using task manager I see it's up an running, but if I just use the firefox button a … (funda kabanzi)

Lately firefox have been buggy and have closed all my tabs, or so I tought, but after using task manager I see it's up an running, but if I just use the firefox button a new windows open, but if I right-click and tells it to open av often used site, it pops up with all my saved tabs. I've tried using the exit button in the menu, but it makes no difference.

I've tried fixing it a few times via the installer, havent uninstalled it yet as I have to be in the office to do a complete re-install.

But the funny thing after the lastest update is that is I open firefox, my teams app go down, and if I open teams, Firefox goes down... I've tried using safe mode in firefox, but it made no difference.

Asked by Anki86 2 emasontweni adlule

Last reply by Anki86 13 amahora adlule

gmail loading issue

It is a struggle to log into gmail. Once I manage to get into gmail and start opening messages, it hangs on loading and eventually I receive an error message such as "Oo… (funda kabanzi)

It is a struggle to log into gmail. Once I manage to get into gmail and start opening messages, it hangs on loading and eventually I receive an error message such as "Oops ... the system encountered a problem (#001) or another version is (#2003) and often end up with the message, "The conversation you requested could not be loaded. I have cleared cache and cookies, refreshed the firefox browser, and within my profile I have renamed cookies.sqlite. I don't have an extensions turned on. I also tried about.config to switch the value from true to false for security.tis.enable_0rtt-data. I am working on Windows 10 desk top and I am able to open gmail okay in chrome. I recently switched to Verizon Fios - I don't know if that is related or not. Also opening gmail in private viewing does not change anything and opening it in safe mode has not changed anything. Would anyone have any suggestions?

Asked by janeparry 1 isonto elidlule

Google asking to sign in on Firefox (yep, another one)

I honestly don't now which topic this belongs in. Today I have had Google asking to sign in when I go to a login page of some websites. I am not logged into Google on thi… (funda kabanzi)

I honestly don't now which topic this belongs in. Today I have had Google asking to sign in when I go to a login page of some websites. I am not logged into Google on this computer. I do not have Chrome installed.

Windows10, Firefox browser, Qwant search engine. Autofill options are off. I deleted Google from the search engine options. I have cleared all history several times today and still had this happen.

Ii know some websites offer logging in with another account such a Google, FaceBook, Twitter, etc. but I don't recall seeing this pop-up before, and I didn't look at it, really. I just closed it because it was in my way. I probably wouldn't have thought anything of it except I was setting up an account and they sent me an email telling me I asked to change my email address and would no longer be able to log in with that email address.

I've seen a few other complaints about Google asking to sign into websites on Firefox and they seem ridiculous, but it appears something may be going on. Does anybody know why this would be happening? Is there anything I should look at in about:config?

Asked by iamlux 5 ezinsukwini ezidlule

Last reply by iamlux 5 ezinsukwini ezidlule

clicking link in Thunderbird opens an unknown Firefox

I´m running PortableThunderbird 102.6.1 (64-bit) and PortableFirefox 109.0.1 (64-bit) on Windows10. For quite a long time, the following issue exists; it´s driving me ma… (funda kabanzi)

I´m running PortableThunderbird 102.6.1 (64-bit) and PortableFirefox 109.0.1 (64-bit) on Windows10.

For quite a long time, the following issue exists; it´s driving me mad so that today I´m making an effort to ask for help:

When I click a link in a Thunderbird-message, that link will be opened in an unknown Firefox installation; i.e. a Firefox that does not look like "my" Firefox (with all the bookmarks and set-ups); sometimes it also first installs updates before opening a link, which suggests it is in fact "another" installation. That behavior appears no matter clicking a link in TBird directly or right-clicking it and selecting "open link in browser".

Where/how can I force TBird to use "my" Ffox installation, and how can I find & delete that "other" Ffox installation ?

Thank you & best regards

Hans-Joachim

Asked by hmnwwh 5 ezinsukwini ezidlule

Closing firefox window does not perform the settings actions specified "when Firefox is closed"

Former versions of Firefox browser for windows would treat closing the firefox windows as exiting the app. However in the current version, closing the windows does not ap… (funda kabanzi)

Former versions of Firefox browser for windows would treat closing the firefox windows as exiting the app. However in the current version, closing the windows does not appear to perform the actions (such as clear cookies, site data, and history) that should occur when closing the browser. For example, I closed the browser window (X at top right of window) with a gmail account logged in and displaying the inbox. When I reopened Firefox, it did not go to my start url (gmail login), instead, it returned to my email inbox, and the email was active - logged in. This seems like a security problem to me. My settings specify: Delete cookies and site data when firefox is closed Clear history when Firefox closes I have no saved passwords in Firefox

Asked by joenuke981 5 ezinsukwini ezidlule

downloads keep failing

All of my downloads have failed since the last update including pdf, jpg, and exe, I've had to use Microsoft Edge for downloads for past two weeks or so. I've tried disab… (funda kabanzi)

All of my downloads have failed since the last update including pdf, jpg, and exe, I've had to use Microsoft Edge for downloads for past two weeks or so. I've tried disabling 'Block dangerous downloads' and removing extensions, still doesn't work.

Asked by leo 5 ezinsukwini ezidlule