Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Okugcinwe kunqolobane

Arial Fonts especially not well-displayed in Firefox although well applied in source. (IE, Chrome are well-displayed)

Hello, 1. The Arial fonts were internally and originally existing in Avada. I didn’t use custom fonts files as your previous instruction. 2. If the fonts’ properties were… (funda kabanzi)

Hello,

1. The Arial fonts were internally and originally existing in Avada. I didn’t use custom fonts files as your previous instruction.

2. If the fonts’ properties were such so, then it should be same as IE and Chrome, not only Firefox, but they are well seen in IE and Chrome, however, not in Firefox, so that’s why I’m not understood myself.

I acknowledge that your theme does properly apply the fonts to source code, but I think this is the problem of fonts operation itself, or Firefox Browser problem, so discussing about in Avada-inserted internal fonts files’ properties, and discussing about Firefox Browser’s problem would be a wise way to narrow down this issues.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/get-community-support

So could you tell me opinions or insights about them?

Thanks for your time and consideration.

Sincerely from,

Sukwoo Hong

From: Avada Support mailto:help@theme-fusion.com Sent: Wednesday, July 19, 2017 3:08 PM To: Sukwoo <aeons0000@hotmail.com> Subject: Re: css code isn't applied at all or partially applied in perspective of fonts.

Rodrigo replied Jul 19, 2:07am Hello,

As I previously showed you, Avada currently assigns Arial to your headers correctly.

Once this is done, the appearance of the font will depend on the font file itself, and on the way in which the browser displays it.

So, in your case, this is just the way in which Arial displays korean characters.

I'm afraid that we cannot provide much insight regarding this issue, since this does not depend on Avada, but on the font itself.

From the theme's side, we can only ensure that the font is correctly applied in the source code of the website, as it's currently the case in your page.


How would you rate my reply? Great Okay Not Good



--- Rodrigo ThemeFusion Team

STAY IN TOUCH ABOUT ALL NEWS / UPDATES / PRODUCTS

Subscribe To Our Newsletter | Follow Us On Twitter | Like Our Facebook Page Join The Avada Users Facebook Group | Join The Fusion Builder Users Facebook Group

Visit Our Support Center To Search For Answers. Always Submit A New Ticket For New Questions.


Sukwoo replied Jul 18, 7:15am Hello,


I understood from now that Avada theme without problem converted Arial fonts successfully to the source code of my website,

but the OS of mine and my desktop computer machine's properties would affect the actual display of the fonts.

I agree with you. However, I have tested these on the five different computers nearby my end, OS X, Windows, and so on,

Although so, the same issues simultaneously occurred in them, all 5 computers, So would the culprits of this issue be "the problem of machine" or "the problem of OS"? If so, just depending on machine like your end, the display of the fonts in Korean or Japanese is all-fine, and some of the machines in my end would be hard to properly display the Arial fonts, because of problem of the machine in my end? I'm wondering about it.


I tried to understand that only my one computer machine has problem and any other computers in other countries are fine, then no problem,

However, 5 computers all are getting same problem in my end, so that's why I'm confused although you professionally explained to me about web-safe fonts.


Thanks anyway for the kind explanation of web-fonts from you, and also, sorry for any inconvenience triggered by my misunderstanding or blindness about documents.

I'm just confused, so want to clarify, but not so easy according to me narrow-scope of knowledge.


Thanks for your time and consideration.


Sincerely from,


Sukwoo Hong


Rodrigo replied Jul 17, 5:30pm Hello,

As we previously explained, Arial is a web safe font. That means that the font file won't be implemented by the particular theme in your WP installation, but it will be retrieved from the OS fonts in the computer that visits the website.

That's why it's called a web-safe font. I can suggest to check out the guide about web-safe fonts again: http://www.coffeecup.com/help/articles/what-is-a-web-safe-font/

So, once the theme applies Arial in the source code, the browser will get the font file from the OS directory, and display it. Because of this, there's we cannot provide extensive help regarding this matter. Avada can only apply Arial in the source code of the website, which is currently the case, as you can see when you inspect the styles of the website.


--- Rodrigo ThemeFusion Team

STAY IN TOUCH ABOUT ALL NEWS / UPDATES / PRODUCTS

Subscribe To Our Newsletter | Follow Us On Twitter | Like Our Facebook Page Join The Avada Users Facebook Group | Join The Fusion Builder Users Facebook Group

Visit Our Support Center To Search For Answers. Always Submit A New Ticket For New Questions.


Sukwoo replied Jul 17, 12:08am Hello,


This problem has been continued for several months, so I should do something for this issues, very tired of trying something.


1. You said specific display of the font depends on the font's character map, but it's not the custom files I uploaded, but the fonts properties are with Avada-equipped, so there are nothing I can do myself, since as you know, customizing fonts properties which are inherited in Avada theme doesn't make sense.


2. I confirmed that in my end, the fonts are applied well in perspective of Inspector panel, however, the way it's displayed actually is totally different between your end and my end. If it is the browser's problem, then the fonts should be well-displayed in both your end and my end,

or the fonts should be not properly displayed in both your end and my end,

however, the fonts are differently displayed totally between in my desktops, and these are not the specific computer of mine, since I tested this on other computers in different places for 4 other desktops.


3. And I also tried to throw queries about this in other forums, but the answer was just ask to the theme developer, so alternatives, or other places to ask would be not well-informed to me, so that's why I'm getting difficulties these days, so could you help me as possible as you could? It could be not you or other people, or I should anyway solve this problem as fast as I could whether the advisors are theme-fusion supporters or developers or any person.


I would like to make thing to solve clear, since this discussion started to be long-winded.


Thanks for your time and consideration.


Sincerely from,


Sukwoo Hong


Sukwoo replied Jul 17, 12:06am Hello,


This problem has been continued for several months, so I should do something for this issues, very tired of trying something.


1. You said specific display of the font depends on the font's character map, but it's not the custom files I uploaded, but the fonts properties are with Avada-equipped, so there are nothing I can do myself, since as you know, customizing fonts properties which are inherited in Avada theme doesn't make sense.


2. I confirmed that in my end, the fonts are applied well in perspective of Inspector panel, however, the way it's displayed actually is totally different between your end and my end. If it is the browser's problem, then the fonts should be well-displayed in both your end and my end,

or the fonts should be not properly displayed in both your end and my end,

however, the fonts are differently displayed totally between in my desktops, and these are not the specific computer of mine, since I tested this on other computers in different places for 4 other desktops.


3. And I also tried to throw queries about this in other forums, but the answer was just ask to the theme developer, so alternatives, or other places to ask would be not well-informed to me, so that's why I'm getting difficulties these days, so could you help me as possible as you could? It could be not you or other people, or I should anyway solve this problem as fast as I could whether the advisors are theme-fusion supporters or developers or any person.


I would like to make thing to solve clear, since this discussion started to be long-winded.


Thanks for your time and consideration.


Sincerely from,


Sukwoo Hong


Rodrigo replied Jul 16, 11:40am Hello,

I attached a screenshot to this message. It was taken using Firefox, in Windows 10. As you can see in the styles applied to the element, Arial is currently assigned as the font of the title.

The way in which the font is displayed depends on the browser itself, and not on Avada. Avada will only be in charge of setting Arial as the font-family, which is correctly applied, as you can see in the screenshot.

The specific display of the font will depend on the font's character map, as well as on the browser in which it's displayed.

Unfortunately, there's not much help we can offer regarding this issue, since Avada currently applies Arial correctly in the source code of your page.


--- Rodrigo ThemeFusion Team

STAY IN TOUCH ABOUT ALL NEWS / UPDATES / PRODUCTS

Subscribe To Our Newsletter | Follow Us On Twitter | Like Our Facebook Page Join The Avada Users Facebook Group | Join The Fusion Builder Users Facebook Group

Visit Our Support Center To Search For Answers. Always Submit A New Ticket For New Questions.



{#HS:376349548-165462#} This email has been limited to the 6 most recent threads.

Asked by aeons0000 3 iminyaka edlule

Last reply by jscher2000 3 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Why can't I paste into youtube comments on firefox

I don't know when this happened, but today I noticed that I cannot paste text into youtube comments on firefox. It still works just fine on Chrome. I tried to use an addo… (funda kabanzi)

I don't know when this happened, but today I noticed that I cannot paste text into youtube comments on firefox. It still works just fine on Chrome. I tried to use an addon to copy plain text only, but that didn't help, nor have I ever needed it before.

Is this google's latest monopoly trick or something, or what is going on?

Asked by 1N07 5 iminyaka edlule

Answered by 1N07 5 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

revert to version 56 without loosing info

Firefox just updated to version 57, and I really don't like it. I want to downgrade to 56, but everywhere I look I have to completely uninstall firefox and then install t… (funda kabanzi)

Firefox just updated to version 57, and I really don't like it. I want to downgrade to 56, but everywhere I look I have to completely uninstall firefox and then install the older version. That means I'm going to loose all my book marks, history, add ons, everything that I love about firefox. Please please tell me there's a way to downgrade without having to uninstall and loose everything.

Asked by 101jazz101 2 iminyaka edlule

Answered by jscher2000 2 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox crash

It crashes whenever I try to look at my Facebook updates (scrolling down), happened only recently when I updated to FireFox 38 crash ID's so far: bp-06ff23ef-5ee7-4f5a-84… (funda kabanzi)

It crashes whenever I try to look at my Facebook updates (scrolling down), happened only recently when I updated to FireFox 38

crash ID's so far: bp-06ff23ef-5ee7-4f5a-84b7-6f2632150622

d36b0c3b-a98f-433b-b75d-8264146cb188

b3474d0a-eb4d-405e-ab4a-5113cb7e6765

bp-e8ab022b-40dd-4dd7-bd85-ef56c2150615

bp-5dfbdbce-fd3b-475e-8dd3-cc0542150615

bp-d4236d3f-5c4e-454c-b01f-aa97a2150615

Asked by FFUser2015ll 5 iminyaka edlule

Last reply by David (satdav) 5 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Ikhiyiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

All bookmarks have grey folders-update 56

I am currently on version 55.0.3 and have had the offer of an update to 56. I accepted the update, installed and restarted FF only to find that all the bookmark foders ar… (funda kabanzi)

I am currently on version 55.0.3 and have had the offer of an update to 56. I accepted the update, installed and restarted FF only to find that all the bookmark foders are grey [not yellow] and a piece of 'unwanted' software [something to do with screenshots] had an icon in the top right-hand corner. I note that doing a search for this problem on this forum, that in a post by WorriedFred on 9.28.17 @ 7.20pm, a post has been marked 'chosen solution'??? There is no solution - if there is where is it??? OR perhaps this is a new default colour style Mozilla have decided to use with this update - how inconsiderate not to mention this if it is so. And to add on a bit of software without permission is a disgrace.

If there has been an official response/explanation for this problem/bug could somebody please point me to it - I have run out of perming 56-bookmarks-grey-all-update in the search Mozilla bar. For the moment I have done a system restore back to 55 - nice yellow forders.

Rgds Damascus

Asked by damascus 2 iminyaka edlule

Answered by Tonnes 2 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Can't Update Adobe Acrobat NPAPI Plug-in?

...Pretty much exactly like the title says. I checked the plugin checker after updating to Firefox 30 to see if there was anything that needed updating. Of course, ther… (funda kabanzi)

...Pretty much exactly like the title says. I checked the plugin checker after updating to Firefox 30 to see if there was anything that needed updating. Of course, there was: Shockwave and "Adobe Acrobat NPAPI Plug-in".

While I was able to get Shockwave up to date just fine, the Adobe Acrobat NPAPI Plug-in is presenting some trouble. As in, when I click "Update Now", instead of redirecting to an update page, it redirects right back to the Plugin Check page.

Where can I go to update this plugin? Does it need to be updated? Is this a glitch in the checker, and therefore I don't need to do anything?

Asked by ponyparty 6 iminyaka edlule

Last reply by jscher2000 5 iminyaka edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Getting this message - The POP3 mailserver(inbound.att.net) does not support UIDL or XTND XLST

This is a continuation of a thread with the same title that was closed over a year ago. I do not accept the answer therein - "there is a problem with the POP3 mail serve… (funda kabanzi)

This is a continuation of a thread with the same title that was closed over a year ago. I do not accept the answer therein - "there is a problem with the POP3 mail server.". If there were a problem with the mail server, then an Exit and restart of Thunderbird would NOT work, as Thunderbird would be passing the same (bad) parameters to the mail server. In fact, every time I have experienced this error, an Exit and restart of Thunderbird has corrected the problem.

I believe that what is happening is that the POP3 connection parameters within Thunderbird are getting corrupted, maybe overlaid. I have no way of proving this, as 1) the connection to the POP3 server is encrypted so a Wireshark trace would not tell me anything, and 2) I do not know the internals of Thunderbird. I had an occurrence last week, and what I did was to take a dump via the Task Manager. Maybe someone with knowledge of Thunderbird internal;s can look at the dump and see if the connection parameters are still intact. Or tell me what windbg commands to run against the dump.

I am running 60.9.0 on Windows 7 Professional, 32-bit. Thanks.

Asked by bsfinkel 1 unyaka odlule

Last reply by bsfinkel 6 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

settings for a simple experience with gmail and thunderbird

I am in my 70s and have been through a lot in the last 3 years (flooded home, my husband, dog and chihuahua living in a tiny room for a year and a half, suffering a $50,0… (funda kabanzi)

I am in my 70s and have been through a lot in the last 3 years (flooded home, my husband, dog and chihuahua living in a tiny room for a year and a half, suffering a $50,000 loss to a shifty contractor, two cancer scares, etc.), and the latest challenge--the pandemic--has fried what used to be my pretty good brain cells. Now,I find that in order to continue using technology, I must have step-by-step directions, preferably with pictures, or I simply cannot function in the tech world. I am not quite ready to give up, so I was wondering if some kind soul(s) out there that still have working brain cells would be willing to help me? My dad kept his computer skills going until he passed away at 92, and I am hoping to be that fortunate, but it is not looking good. Everything is so interwoven now days, it drives me to distraction.

I have managed to set up a gmail account, then installed Thunderbird on my desktop, but I am at a loss understanding what configuration to use to get the easy-to-use performance I want. Some notes:

1. When I get an email, I do not need to archive it anywhere (not sure what that means anyway). I open the mail, read it and then save it to the appropriate folder on my hard drive, then delete the copy in my Thunderbird (and, hopefully, it deletes in gmail). I don't know what ALL MAIL is or why I need it? What should my settings be to accomodate my system? Once I have saved an email to my hard drive or deleted it, I want it gone, period, from gmail and Thunderbird. I usually only have email from the current or previous day, that's it. I keep a clean inbox and have a highly structured set of folders to save any emails I want throughout my hard drive in the logical folders for them.

2. I like sent mail copIes in a SENT mail folder until I delete them because sometimes I check back to see what I sent.

3. I want the contacts set up in gmail synced to Thunderbird and stay current with any changes in either email client.

4.The DRAFTS folder is important so that, if I am interrupted, I can come back and finish mail later.

5. I do not want LABELS, IMPORTANT, STARS or any other folder to complicate things. I just want INBOX, DRAFTS, SENT, SPAM, AND TRASH...and when I put it in TRASH, I want it gone when I close Thunderbird.

6. In summary, I just want the basics so that I can continue to use technology no matter what challenges are going on in my life.... for another decade, if possible.

I am using a Lenovo Legion laptop, Windows 10 64bits, Chrome (sorry, Firefox, but I am too old to switch now), and Thunderbird whatever the latest version is. I truly love Thunderbird, but I cannot figure out what settings to use to accomplish the system above.

This Texas granny would be forever grateful if any brainy people out there could dumb-down some steps for me to accomplish the above... and if you have screenshots, I will sing your praises from now until eternity!

Donna in Texas

Asked by guidrydesktop 1 inyanga edlule

Answered by guidrydesktop 1 inyanga edlule

  • Okugcinwe kunqolobane

After the update of firefox 23, whenever I click back button doesn't reload the page.

Before the update everything was working fine, but yesterday after the update I noticed that whenever I open a page and after that I hit back button, it doesn't reload th… (funda kabanzi)

Before the update everything was working fine, but yesterday after the update I noticed that whenever I open a page and after that I hit back button, it doesn't reload the page like before. It's annoying, because I use forum and sometimes is confusing when I open a thread and after that it still says that "new thing", the only way to remove it is to reload the page from the refresh button.

Asked by N.Nikolay 7 iminyaka edlule

Last reply by jscher2000 6 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Is there a way to increase the font size in the message list pane and folder list with MacOS?

The Folder pane and message list are showing up as about 6 point on my 27 inch Apple screen and very hard to read. I know there is a font adjuster add-on for Firefox Ma… (funda kabanzi)

The Folder pane and message list are showing up as about 6 point on my 27 inch Apple screen and very hard to read. I know there is a font adjuster add-on for Firefox Mac users, but is there the same for Thunderbird? (Before I go blind!)

Asked by skyreburn 2 iminyaka edlule

Answered by Zenos 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Tbird says its up-to-date but keeps asking me to update?

I use Windows 10 Pro and Tbird ver. 68.1.0 (64-bit). Help> About Tbird says I'm up to date yet every morning I get a small window that asks me if I would like to up… (funda kabanzi)

I use Windows 10 Pro and Tbird ver. 68.1.0 (64-bit). Help> About Tbird says I'm up to date yet every morning I get a small window that asks me if I would like to update Tbird. Why is this if I'm up-to-date? Second, I tried the update and the update opened as a new install w/o incorporating anything such as my existing sent messages, trash, contacts and most importantly my local folders. How best to handle this if in fact it really is a update?

Thanks.

Asked by TheBaron 11 izinyanga ezidlule

Answered by christ1 11 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

after update all my bookmarks have gone

after installing latest upgrade all of my bookmarks have gone. When going to restore bookmarks error message unable to process backup appears. why give an update that del… (funda kabanzi)

after installing latest upgrade all of my bookmarks have gone. When going to restore bookmarks error message unable to process backup appears. why give an update that deletes all bookmarks without informing the user, if I had have known this i would not have upgraded. How do I get years of saved bookmarks back?

Asked by 355andy 3 iminyaka edlule

Last reply by Scribe 3 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Ikhiyiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

What happened to bookmarks "Description" box?

In prior versions of Firefox, the Properties Box used to include a large text "Description" box where I could put login information and other details for that bookmark. … (funda kabanzi)

In prior versions of Firefox, the Properties Box used to include a large text "Description" box where I could put login information and other details for that bookmark. Now, in version 62.0, that text box no longer exists. Old bookmarks that I have no longer have this information either.

I used this text box extensively and Firefox was the one browser that had this box. Now it appears to have been removed. Can I get this Description box back? Or do I switch to a different browser?

Thanks, Macbel

Asked by macbel 2 iminyaka edlule

Answered by jscher2000 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

All of a sudden something called lockwise is appearing in place of saved logins. I want it back the regular way.

On my work computer this ugly "thing" called lockwise appears instead of my saved passwords. I cannot see my saved passwords now. My home computer (with synced accounts) … (funda kabanzi)

On my work computer this ugly "thing" called lockwise appears instead of my saved passwords. I cannot see my saved passwords now. My home computer (with synced accounts) works fine and shows me my saved passwords. I need to make this lockwise go away and restore to where I can see my saved logons. Firefox 70.0 (64-bit). Please help.

Asked by Joe 11 izinyanga ezidlule

Answered by cor-el 10 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

The Video Resumer add on stopped working (for youtube) after recent updates, please help.

Just this. Thanks in advance. Here's this add-on's description: "Automatically resumes YouTube videos from where you played them last. Without this extension, for example… (funda kabanzi)

Just this. Thanks in advance. Here's this add-on's description: "Automatically resumes YouTube videos from where you played them last. Without this extension, for example, when you click through YouTube videos, back and forth, they always start from the beginning. No more. With this extension, previously seen videos will resume from where you left them at. Even if you restart your browser." I have: Author Appteligent LTD Version 1.2.3 Last Updated December 10, 2019

Asked by Asinus 9 izinyanga ezidlule

Last reply by kumarpawar 5 izinyanga ezidlule