Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

auto login

I dont know how to get back to my original question. There was information i missed. I said firfox would not auto login, but although i used ip addresses i didnt say that… (funda kabanzi)

I dont know how to get back to my original question. There was information i missed.

I said firfox would not auto login, but although i used ip addresses i didnt say that the auto login works on normal internet sites.

So to clarify, the problem started a while ago now, but badically i have 4 network drives, the username and password is saved for the login to those 4 drives.

Normally i eould click a link 192.168.X.X and the admin login page loads

On the android phone it shows nothing, both boxes are blank, but on the desktop the user name is filled in, and a drop down list shows just one password, i select it and login.

So the auto login is only failing on the local network login page, i cant see anything on the android phone except the password link button that takes me to the whole list of passwords, but like i said if i use my thumb to unlock and select the correct password it returns back to login page blank.

Ive just loaded desktop firefox and there is a warning that "connection not secure"

I dont see that warning on my android, so im guessing that the full web address to my network drive is https://192.168.x.x

So im guessing passwords are not available for secured sites?

It might be the WD NAS that has changed something, because i never had this problem on the phone or disktop, it was the phone im using mostly, in fact i can no longer use the phone this way, i gave up typing in usernames and passwords a long time ago.

So right now its quicker to turn on the laptop and access the 4 network drives.

So sorry if my information made you suspect something else. I know nothing about the change WD has done, i do know it use to put up a long code for the address, but thats gone now and in both desktop and android, it hides tge http or https so im never going to know whats going on.

So i was using android, i would select a bookmark to WD network drive and it use to put in all the information, all i did was click the login button .

So that stopped working, if i visit say ebay.co.uk i get automatically logged in, or if im asked then the correct details is already put in the boxes and i just clickogin.

So only my local network drives, and i do remember them updating the firmwear several times, during that time many strange things happend, for example the ip address was changed to a long length mix of numbers and letters, but they fixed that now.

Shame i cant upload a photo, i could link to one on the net?

Can you put this on the end of my last post as a reply? I coukd not find a way of updating

Thanks

John

Oh i just spotted add images, let me post this first as i dont want to loose it all

Asked by John 18 amahora adlule

Last reply by John 18 amahora adlule

Web sites are keeping tracks even if I clear cookies and cache

Hi everyone, I set up my Firefox for Android to delete cookies and cache when I click on "Close". I was happy with it but I realized several months ago than websites as … (funda kabanzi)

Hi everyone,

I set up my Firefox for Android to delete cookies and cache when I click on "Close".

I was happy with it but I realized several months ago than websites as leboncoin.fr, amazon.fr, decathlon.fr (yes i'm french), didn't keep me loged in but remember what I had looked for and where I was. This problem is permanent.

I don't have this problem with Firefox for Windows.

So it seems something is nor cleared from the app when I close it.

Thank you very much for your help !

Asked by aj14 2 ezinsukwini ezidlule

Last reply by aj14 22 amahora adlule

On att.com email login webpage, I get "Don't Update" ... "Update" options, not "Don't Save" ... "Save" options

I have 3 separate sets of User IDs w. respective PWs email accounts. After I login to 1st ID, say User-1 & PW-1, --> Enter, the Firefox prompts: "Don't Update" ...… (funda kabanzi)

I have 3 separate sets of User IDs w. respective PWs email accounts. After I login to 1st ID, say User-1 & PW-1, --> Enter, the Firefox prompts: "Don't Update" ... "Update" options. Let's say I click --> "Update" option and later log off.

Next I login to 2nd ID, say User-2 & PW-2 --> Enter, again I get same two prompts "Don't Update" ... "Update". Then on it gets interesting .... ....

  • Case 1:- If I click --> "Don't Update," ... later log off. Next when I try login on using either of IDs, User-1 or User-2, Firefox will auto fill in --> PW-1 ... ... (bcoz I had opted --> "Don't Update").
  • Case 2:- Alternatively if I click --> "Update" and later log off. Next when I try login on using either of IDs, User-1 or User-2, Firefox will auto fill --> PW-2 (bcoz now I had opted --> Update" and therefore both IDs got inherited w. PW-2).

The same scenario is enacted if I login to 3rd ID --> User-3. Again depending upon what I click on "Don't Update" / "Update."

Eventually all 3 IDs would inherit just one of the three PWs. This happens whether the Firefox browser is on Mobile or Desktop mode. Lastly on other websites other than att.com login page, I get Save option after entering the PW.

Asked by mimic1 6 ezinsukwini ezidlule

Last reply by mimic1 1 usuku oludlule

Firefox Does Not Maximize

I've just downloaded Firefox onto a Lenovo P11 tablet operating on Android 11. Whenever I open the firefox program, all I get is this tiny 1/6th sized display and the max… (funda kabanzi)

I've just downloaded Firefox onto a Lenovo P11 tablet operating on Android 11. Whenever I open the firefox program, all I get is this tiny 1/6th sized display and the maximize button (the middle of three icons in the upper right) is grayed out and unresponsive. All other windows and programs have no problem maximizing, except Firefox. What's going on here?

Update: Problem has resolved itself, somehow.

Asked by NomadicSpirit4 1 usuku oludlule

Last reply by Paul 1 usuku oludlule

  • Kusonjululiwe

Stop redirects to mobile sites

Hi there On some sites I use, their aps are next to useless as are their mobile sites. I want to be able to access the REAL websites but when I change the URL (e.g. chang… (funda kabanzi)

Hi there

On some sites I use, their aps are next to useless as are their mobile sites. I want to be able to access the REAL websites but when I change the URL (e.g. change m.twitch.tv to just twitch.tv) it simply redirects to the mobile site again. How can I force it to show me the full web page instead please ?

Many thanks

Zoe

Asked by Zoe Ballz 2 ezinsukwini ezidlule

Answered by Paul 1 usuku oludlule

Missing Forward/Back buttons when playing videos & frequent pauses to load content.

1. Recently (two weeks or more) I have noticed that the Forward and Back (10 second) buttons have been missing on my Android phone (ATT Samsung S22+) when playing videos.… (funda kabanzi)

1. Recently (two weeks or more) I have noticed that the Forward and Back (10 second) buttons have been missing on my Android phone (ATT Samsung S22+) when playing videos. They are just to the right of the play clocks at the bottom left of the video image. I checked and they are still there for the same videos played on my desktop, so I know that this is not due to the content provider. Is this a mistake, oversight in a recent upgrade, or do I have to switch browsers?

2. For a lot longer than the missing buttons in #1 above, my phone occasionally gives the whirling circle that indicates that it is loading content. In the past when it stopped to load, it restarted in the exact same place, and I didn't miss anything. But now, for some time it seems like the video continues to run so that when the load catches up, the video picks up sometime later than when it stopped, so I miss some of the video. There was a workaround before you took the Forward/Back buttons away, because I could just back up to the point that the video stopped, but now it is a royal pain to get back to the correct spot. In my darker moments, I might think that this is a conspiracy, to make me miss important parts of my videos, but then I come back down to Earth.

I really want the buttons back because I use the Forward button to skip content that I am not interested in, and if you could give me some cure for the frequent loading pauses I would be grateful.

Bruce Killy

Asked by Bruce 5 ezinsukwini ezidlule

Last reply by Bruce 1 usuku oludlule