Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

Firefox Recognizing All PDFs as ZIP files

I've never encountered this problem before... I am using a new computer but have used firefox exclusively for decades. Every time i try to read a PDF, Firefox recognizes … (funda kabanzi)

I've never encountered this problem before... I am using a new computer but have used firefox exclusively for decades.

Every time i try to read a PDF, Firefox recognizes it as a .zip file, which it clearly isn't. I can't even choose acrobat reader as an option to open the files. If i manually go to the downloads tap and click on the file there, it immediately opens as a pdf in reader. What on earth is going on?

Asked by kasa05 1 ihora elidlule

Error message "Access Denied You don't have permission to access 'my bank website' on this server.

I am getting the message "Access Denied You don't have permission to access "http://www4.citizensbankonline.com/efs/servlet/efs/loginnew-wait.jsp" on this server. Refere… (funda kabanzi)

I am getting the message "Access Denied You don't have permission to access "http://www4.citizensbankonline.com/efs/servlet/efs/loginnew-wait.jsp" on this server. Reference #18.ad674d68.1618522318.738da43 " when I try to log on to my bank. I'm running Windows 8.1 with Windows Defender and have accessed this site for years. When I called the bank's tech support their response was "Why are you still using Firefox? Everybody uses Chrome now." I do not use Chrome, but Edge will access the web page with no problem. This has been occurring on and off for several weeks and I have tried all suggested solutions I've found here so far (clear cache, history, DNS prefetch.... ). I've also noticed numerous other posts with the same error message. Any ideas??

Asked by coaster_lad 1 ihora elidlule

TB doesnt get to mailbox after MS patch day

Win X was installing the latest patches today (patchday) Rebooted, started TB and didn't get into the inbox. TB asking for pwd and that's it. Tabs of Mailbox and Add-Ons … (funda kabanzi)

Win X was installing the latest patches today (patchday)

Rebooted, started TB and didn't get into the inbox. TB asking for pwd and that's it. Tabs of Mailbox and Add-Ons Manager are showing the turning circle (don't know what's the name of this). I can see the subjects of the older messages in the preview, but can't highlight one of them. TB Menu is visible but not accessible. Can't open it.

Had the same issue when updating to 78.9.1. Fixed it by reinstalling 78.8.1, latest working release for me.

But now, reinstalling the old version doesn't help anymore. Not even 78.7.1

Thanks a lot for your quick help and your ideas!

Asked by g-mobile 1 usuku oludlule

Last reply by g-mobile 2 amahora adlule

''Firefox is already running, but is not responding. The old Firefox process must be closed to open a new window.''

I am using Windows10, Version 20H2 (OS Build 19042.928) with all available patches installed as of 04/14/2021, and am using Firefox 87.0 (64-bit) as the default browser. … (funda kabanzi)

I am using Windows10, Version 20H2 (OS Build 19042.928) with all available patches installed as of 04/14/2021, and am using Firefox 87.0 (64-bit) as the default browser. I have suddenly begun to get the subject error message (Firefox is already running, but is not responding. The old Firefox process must be closed to open a new window.) in Firefox, whenever I try to open an email web link from within Thunderbird. Until a few days ago, the email web link always opened up in a new Firefox browser tab.

If I change the default browser to something else, the email web link opens in a new tab in that browser.

I have tried every solution that has been recommended in this support forum to no avail. The error pops up even when Firefox has been started in safe mode. I have created new profiles to no avail. I have even gone so far as to totally uninstall Firefox, then manually rename all of the Firefox directories in my user profile and then install a clean version of Firefox. So far, I have not been able to get rid of the problem.

Any suggestions would be appreciated.

Asked by gczerw 2 amahora adlule

  • Kusonjululiwe

Thunderbird Won't Load At All

I'm using the latest TB on W10 entirely up-to-date. TB will not open at all, regardless of where I'm trying to open it: desktop; taskbar; start list. I cannot start in sa… (funda kabanzi)

I'm using the latest TB on W10 entirely up-to-date. TB will not open at all, regardless of where I'm trying to open it: desktop; taskbar; start list. I cannot start in safe mode. I cannot refresh TB. There are no error messages of any kind. The only thing that works is a clean re-install after a complete uninstall, and that only works for a day or two. No one can afford to uninstall and reinstall TB every time they want to read their mail. My PC is a Dell Optiplex GX620 Pentium. I've unloaded all new additions except the usual W10 updates. Nothing works. I'd most appreciate any suggestions. All other programs (Firefox, LibreOffice, W10) work fine.

Asked by Sackbut 3 emasontweni adlule

Answered by sfhowes 3 emasontweni adlule

  • Kusonjululiwe

E-Mail Account disappeared

I have a profile with several E-Mail accounts of which one disappeared and I don't know why. I diffed my current pref.js against the latest backup and found that (apart f… (funda kabanzi)

I have a profile with several E-Mail accounts of which one disappeared and I don't know why. I diffed my current pref.js against the latest backup and found that (apart from minor changes) two lines are missing in the current version:

user_pref("mail.account.account6.identities", "id4"); user_pref("mail.account.account6.server", "server7");

Might this be the reason? And would it be a good idea to paste the lost lines into the current prefs.js to recover the Account?

Asked by fabian.brinkmann 1 usuku oludlule

Answered by Toad-Hall 10 amahora adlule

  • Kusonjululiwe

Thunderbird very very slow

Suddenly, Thunderbird 78.9.0 (64-bit) Win10 is very very slow I don't want to reinstall and have to redo all my settings - anything I can do for this? All else works OK … (funda kabanzi)

Suddenly, Thunderbird 78.9.0 (64-bit) Win10 is very very slow

I don't want to reinstall and have to redo all my settings - anything I can do for this?

All else works OK on the PC, Thunderbird was OK before.

Any way to back up my settings so I don't have to do all that again?


Thank you

Asked by t8769 1 isonto elidlule

Answered by t8769 11 amahora adlule

Firefox won't work Win10 Pro

Used firefox on every PC ive built....never had this happen. Crashes on startup every time. Tried reformat, installing several times, etc. Win10 is fresh install with lat… (funda kabanzi)

Used firefox on every PC ive built....never had this happen. Crashes on startup every time. Tried reformat, installing several times, etc. Win10 is fresh install with latest updates.


Have submitted a million of the crash reports.

Asked by ateel7 7 amahora adlule

Last reply by ateel7 6 amahora adlule

  • Kusonjululiwe

My website page layout is broken on Firefox only - and even good developers can't fix it

I truly hope somebody can give me some help. I am struggling to understand why my website page containers go nuts on Firefox. I tried so much, I payed a good developer w… (funda kabanzi)

I truly hope somebody can give me some help. I am struggling to understand why my website page containers go nuts on Firefox. I tried so much, I payed a good developer who told me the issue was over, but it is still there. I'm trying everything but my project is being a failure due to very nasty WP Theme issues, like this one. I had to spend my time fixing the Theme and my project completely past its deadline. Maybe I'm going to be fired, without fox.

I clearly cannot add site credentials for anybody, but maybe some developer knows what could be of help.

It seems that the issue has something to do with page Container and Flex attribute. The website is a Wordpress site and the page is built with WPBakery Visual Editor. All updated, no customizations, pages should work easy... As you can see the page title is ok, but then inside the main page container, the Visual Editor rows (which have display = flex) behave as if they had no width. Despite that, changing the flex attribute to display = block targeting FF specifically through Css, it doesn't seem to work either. It's not something simple just as a Row option inside the Visual Editor.

Please see attachments. Many pages behave like that. My questions: - is there a possibility to speak with Firefox assistance and get a clue? - did any developer from community, experience something similar before? How did you manage to solve it? - Firefox, why are you behaving like that with an old supporter?

Thank you to anybody spending his time to help.

Asked by sviluppo5 16 amahora adlule

Answered by sviluppo5 10 amahora adlule

Email forwarding

I have two email addresses. Many years ago I had email address #2 routed to come in through my Earthlink account. In other words, all email from email 1 and email 2 came … (funda kabanzi)

I have two email addresses. Many years ago I had email address #2 routed to come in through my Earthlink account. In other words, all email from email 1 and email 2 came in to Thunderbird via one account, account #1.

As of the latest TB update, now emails from email 2 are coming in on email 2, and then sending them to email 1 - so the info from senders no longer are on the sender line.

Attached is a screen shot of what is happening ...

Asked by Martin Platt 9 amahora adlule

Connection to server x timed out

Hey, so I recently adjusted the servers for my website's emails (they were changed). All 3 of my inboxes are working. But I keep receiving this message "Connection to ser… (funda kabanzi)

Hey, so I recently adjusted the servers for my website's emails (they were changed). All 3 of my inboxes are working. But I keep receiving this message "Connection to server "x" timed out". The "x" is the old server I was using. I'm not too sure what's triggering it to try to connect to that server...Any help?

Asked by business12 9 amahora adlule

Firefox works poorly on phone with 2GB of memory

I'm running version 87.0.0-rc.1 on my phone (Galaxy J7, android version 9). It has 2GB of memory and 16 GB of storage. I'm running AdGuard adblocker add-on, but same issu… (funda kabanzi)

I'm running version 87.0.0-rc.1 on my phone (Galaxy J7, android version 9). It has 2GB of memory and 16 GB of storage. I'm running AdGuard adblocker add-on, but same issues without that add-on.

I find that Firefox crashes moderately often when showing videos. I ran this one in full-screen mode, and it crashed before it cycled through 10 times.

https://www.google.com/url?q=https://twitter.com/LilySimpson1312/status/1376500968141979653&sa=D&source=hangouts&ust=1618277028064000&usg=AFQjCNFcfUYRMQ4H67yZQM5zHkrXAu_FXw

Also, I find it highly frustrating that when I tap my Android home button while on a web page, and then go immediately back to Firefox, the web page I was viewing does a full refresh, which often requires me to log in again (private viewing). Example web page that refreshes is:

https://getpocket.com/explore?src=ff_android&cdn=0

It seems to me that these both may be related to internal Firefox memory management issues. I have an old phone running Android 7 that has 2.5GB of memory, and it does not seem to have these issues, and it has far fewer other apps running on it.

Asked by peter404 3 ezinsukwini ezidlule

Last reply by peter404 9 amahora adlule

More Problems Affecting Firefox

Another problem that's started with Firefox for Windows this wee. Firefox takes a long time to load pages, up to a minute. In the bottom right of the page it says "waitin… (funda kabanzi)

Another problem that's started with Firefox for Windows this wee.

Firefox takes a long time to load pages, up to a minute. In the bottom right of the page it says "waiting of fonts.googleapis.com" or something like that.

The other problem of it not displaying graphs still hasn't been resolved.

Neither of these problems exist on Chrome.

Asked by JohnDoyle 16 amahora adlule

Last reply by FredMcD 10 amahora adlule

Unable to access Google websites through Firefox

I am no longer able to access any Google sites through Firefox. I get this message: The connection has timed out The server at www.google.com is taking too long to respon… (funda kabanzi)

I am no longer able to access any Google sites through Firefox.

I get this message:

The connection has timed out

The server at www.google.com is taking too long to respond.

I can access all other sites through Firefox (including other search engines). I have cleared all of the History, caches, cookies etc and that sometimes allows me to access to Google once, but then the problem returns. I have to accept cookies from Google when I do that but sometimes the cookie verification with Google times out. I have tried starting Firefox in safe mode and refreshing Firefox but that has not helped.

I can access Google sites through Chrome.

A virus scan (with Norton and Hitman Pro) reveal no viruses or other malware

All other computers I have can access Google.

I updated to the latest Windows build yesterday, after which the problems started.

How do I restore access?

Asked by aprobyn 12 amahora adlule

Last reply by FredMcD 10 amahora adlule

Youtube Videos doesn't load on qualities higher than 720p, the audio loads completely fine but the video freezes

while other browsers plays them smoothly even at 4K. I have tried disabling Hardware Acceleration, even the h264ify plugin, but both did no work, updating my video driver… (funda kabanzi)

while other browsers plays them smoothly even at 4K. I have tried disabling Hardware Acceleration, even the h264ify plugin, but both did no work, updating my video driver, the only add-ons/extensions I use are Ublock origin and enhancer for youtube and none of them seems to cause the problem on other browsers. I have attached the picture of my Pc specs as well if they might be helpful in fixing this problem

Asked by rinsenhikari 11 amahora adlule