Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

Access denied to a site I've used many time

Access Denied You don't have permission to access "http://www.lanebryant.com/" on this server. Reference #18.cffa3b17.1618699359.ab8831c I don't know why it happened or … (funda kabanzi)

Access Denied You don't have permission to access "http://www.lanebryant.com/" on this server.

Reference #18.cffa3b17.1618699359.ab8831c

I don't know why it happened or what to do. I was on the site quite a few times in the past month with no trouble.

Asked by plopardo 3 ezinsukwini ezidlule

Last reply by jonzn4SUSE 3 ezinsukwini ezidlule

  • Kusonjululiwe

Certificate problem with Microsoft Outlook.com

For some reason, I started receiving the attached message today. The other two images are what is shown inside View. I guess this happens when Thunderbird downloads new… (funda kabanzi)

For some reason, I started receiving the attached message today. The other two images are what is shown inside View. I guess this happens when Thunderbird downloads new email. I have no idea what this means or how to resolve it.

I am running macOS 10.14.6 on a 2012 MacBook Air and am on Thunderbird 60.9.1. I've been using Thunderbird and Outlook for many years without any problems. Oddly, my wife received this same message on her 2014 MacBook Air using Apple Mail, so my guess is that this is an Outlook problem, but I thought I should check here first.

Any help would be much appreciated.

Asked by tmpc 5 izinyanga ezidlule

Answered by tmpc 5 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

A Page is Slowing Down Your Browser

I am receiving too often the message "A Page is Slowing Down Your Browser, What Would You Like To Do?" It becomes annoying. I tried the same site with Edge and it resp… (funda kabanzi)

I am receiving too often the message "A Page is Slowing Down Your Browser, What Would You Like To Do?" It becomes annoying. I tried the same site with Edge and it responded faster. What can I do other than switch browsers?

Asked by JossefPerl 5 izinyanga ezidlule

Answered by FredMcD 5 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe

Can't play some Youtube-Videos / Twitter "Your browser does not currently recognize any of the video formats available"

Hello Everyone I'm having troubles with playing some Youtube-Videos and Twitter Videos. I had to re-install my Windows 10 (64 Bit) due to some hardware-issues which are … (funda kabanzi)

Hello Everyone

I'm having troubles with playing some Youtube-Videos and Twitter Videos. I had to re-install my Windows 10 (64 Bit) due to some hardware-issues which are not related, and I'm having this issue since then. Here are the steps that I already did:

-Removing all Add-Ons -Starting in Safe mode - Deinstalling and reinstalling Firefox, then starting in safe Mode -Deinstalling Firefox with a tool that also deletes all Firefox-Related Registry Keys and App-Data Files and reinstalling it to a different path (other HD) -Disabling add-ons - Disabling Open264 Videocodec and widevine content decryption module (more just because of frustration^^, but I was then able to play some Youtube videos after this one) - mediasource.enabled is active (and all the other ones as well) -Installed addons (even though it didn't work with them disabled as well): NOscript( youtube videos are allowed, some of the are working), Ublock Origin, Video Download Helper, HTTPS Everyhwere, Tree Style Tab, Limit distracting sites - Updating to the newest Firefox-Version (which came out today)

Btw: on https://www.youtube.com/html5/ it tells me that everything works fine and I have of course the newest Firefox-Version installed.

Do you guys may have any other ideas?

Thank you for your help.

Kind regards,


Gabe

Asked by mcbob 4 izinyanga ezidlule

Answered by FredMcD 4 izinyanga ezidlule

"a webpage might be slowing down your browser." frequent persistent yellow pop up bug crashing my webpages. please make it stop!?

hello there and good evening:3 my husband and i are having this repetitive and extremely frequent bright yellow pop up with a robot that states "a webpage might be slowin… (funda kabanzi)

hello there and good evening:3 my husband and i are having this repetitive and extremely frequent bright yellow pop up with a robot that states "a webpage might be slowing down your browser." then the option to wait, or stop it. i've ran out of patience with this notification to the point to where even though i'de hate to, i would have no choice but to switch back to chrome just to stop being spammed by this pop up while im trying to relax. it happens more frequently on youtube and walmart.com, and i just want it to stop because it seems as if when it does show up, once it starts it never stops, and it actually slows down my webpage to the point of becoming unresponsive and stalling/crashing my only webpage open at the time. my husband has the same issue and we both use windows desktop. it only started appearing after the latest update. please, can someone help me make this thing go away? its very stressful and i cant browse in peace anymore on firefox. yes we have turned off all background processes, and we both have scowered settings troubleshooting for hours at a time to no avail, it just never stops and it behaving like a really bad bug.

Asked by Sprinkles91 1 inyanga edlule

Last reply by w.al.whittle 2 emasontweni adlule

  • Kusonjululiwe

download keep failing

i am trying to download a file (about 50gb) and the download keeps failing. When i click reply the download continuous. It downloads fine for a little bit then it fails a… (funda kabanzi)

i am trying to download a file (about 50gb) and the download keeps failing. When i click reply the download continuous. It downloads fine for a little bit then it fails again. Keep in mind when i click the trry agin button the download does not restart, it just continuous to download where it left off. (sort of like just pause and unpause) what should i do?

Asked by johnkarpontin 1 inyanga edlule

Answered by FredMcD 1 inyanga edlule

After update letters missing, discolored or replaced by black squares on different sites

As of today´s update to 87.0 FF has become virtually unuseable on many sites. Tab titles, website address line and contents of websites that were fine so far display miss… (funda kabanzi)

As of today´s update to 87.0 FF has become virtually unuseable on many sites. Tab titles, website address line and contents of websites that were fine so far display missing or pink singular letters or whole lines of text are made up of blackened squares and rectangles. Upon marking said lines the correct text is visible. What´s going on? Cache and cookies clear, rebooted, still same problem. Hesitant about wiping account regarding having to reinstall all addins that have been running fine for years. Deleted Kaspersky addin in hopes it was the culprit. Unfortunately, no. Any ideas anyone?

Asked by barbara.miller 1 isonto elidlule

Last reply by cor-el 1 isonto elidlule

Firefox will not open

I have used Firefox for many years problem free, it is my default browser. I am now attempting to open the Firefox home page so I can add a trusted address (one that Fire… (funda kabanzi)

I have used Firefox for many years problem free, it is my default browser. I am now attempting to open the Firefox home page so I can add a trusted address (one that Firefox will not open- I get a similar file not found message) but it will not open. All I get is this message File not found

Firefox can’t find the file at jar:file:///C:/Program Files/Mozilla Firefox/browser/omni.ja!/chrome/en-US/locale/branding/browserconfig.properties.

I have reinstalled Firefox and it is still my default browser, but no change. In all other respects, no problems.

Asked by myolsen 1 isonto elidlule

Last reply by FredMcD 1 isonto elidlule

Can't forward attachments of most received mails

Hello, I am using thunderbird with 3 pop3 accounts of a domain (let's call it test.com). Since 6 days ago , I can forward mails that I get from anything in my domain (te… (funda kabanzi)

Hello, I am using thunderbird with 3 pop3 accounts of a domain (let's call it test.com). Since 6 days ago , I can forward mails that I get from anything in my domain (test.com) with attachments, but when I try to forward from any other domain, the attachments don't add to the forwarded mail automatically and I need to forward them manually every time. This happens to all 3 pop3 accounts (they are all on the same domain) I am running the last thunderbird version on a windows 7 machine. The forwarding was working just fine for over 2 years and never had a problem with it on this computer. I didn't change anything in the settings. I have tried reinstalling thunderbird. Thank you in advance

Asked by florin.stoica 1 isonto elidlule

Problem with firefox with using embedded links and pictures showing up

My current PC Firefox Browser (ver 87.0 (64 bit and up to date) has the following problem. For example when I go to Yahoo.com and pick a news story, there is always a lin… (funda kabanzi)

My current PC Firefox Browser (ver 87.0 (64 bit and up to date) has the following problem.

For example when I go to Yahoo.com and pick a news story, there is always a link.

I press link and nothing happens. All the pictures don't show up in link.

However, when I open a new Firefox Browser in a new tab or even in a Chrome browser it works.

What is the solution to fix this?

Thank you.

Asked by Alan123 1 isonto elidlule

Firefox freezing up

Firefox recently started freezing up on various websites. I thought the move to Rust was supposed to make Firefox more reliable, but in fact if one tab has problems with … (funda kabanzi)

Firefox recently started freezing up on various websites. I thought the move to Rust was supposed to make Firefox more reliable, but in fact if one tab has problems with JavaScript, then the ENTIRE Firefox app freezes up.

Firefox 87, Windows 10.

Example triggering website for my machine:

https://www.pcmag.com/how-to/no-kindle-needed-10-free-ebook-reader-apps-for-your-phone-or-tablet

Asked by mcandre 1 isonto elidlule

  • Kusonjululiwe

E-Mail Account disappeared

I have a profile with several E-Mail accounts of which one disappeared and I don't know why. I diffed my current pref.js against the latest backup and found that (apart f… (funda kabanzi)

I have a profile with several E-Mail accounts of which one disappeared and I don't know why. I diffed my current pref.js against the latest backup and found that (apart from minor changes) two lines are missing in the current version:

user_pref("mail.account.account6.identities", "id4"); user_pref("mail.account.account6.server", "server7");

Might this be the reason? And would it be a good idea to paste the lost lines into the current prefs.js to recover the Account?

Asked by fabian.brinkmann 1 isonto elidlule

Answered by Toad-Hall 6 ezinsukwini ezidlule

Media keys captured by Firefox

Hi, For a couple weeks now, whenever Firefox is open, I can't control other software with the keyboard media keys. I had fixed the problem before by setting the flag medi… (funda kabanzi)

Hi, For a couple weeks now, whenever Firefox is open, I can't control other software with the keyboard media keys. I had fixed the problem before by setting the flag media.hardwaremediakeys.enabled to false, which worked for a while. But now it doesn't. I also tried setting dom.media.mediasession.enabled to false, and all 4 combinatios of the 2 flags. Firefox keeps capturing media keys. Tried disabling every addon shortcut too, as some other webpage recommended.

Note that it happens even if there's nothing in firefox, ie 1 tab on the "home" screen. Close Firefox and Spotify starts responding. Open Firefox and it stops working.

Using Firefox v87.0

Asked by gorigori95 1 isonto elidlule

Last reply by gorigori95 1 isonto elidlule

TB doesnt get to mailbox after MS patch day

Win X was installing the latest patches today (patchday) Rebooted, started TB and didn't get into the inbox. TB asking for pwd and that's it. Tabs of Mailbox and Add-Ons … (funda kabanzi)

Win X was installing the latest patches today (patchday)

Rebooted, started TB and didn't get into the inbox. TB asking for pwd and that's it. Tabs of Mailbox and Add-Ons Manager are showing the turning circle (don't know what's the name of this). I can see the subjects of the older messages in the preview, but can't highlight one of them. TB Menu is visible but not accessible. Can't open it.

Had the same issue when updating to 78.9.1. Fixed it by reinstalling 78.8.1, latest working release for me.

But now, reinstalling the old version doesn't help anymore. Not even 78.7.1

Thanks a lot for your quick help and your ideas!

Asked by g-mobile 6 ezinsukwini ezidlule

Last reply by g-mobile 2 ezinsukwini ezidlule

My tabs keep crashing started happening a month or so ago

I never used to have problems, but about a month or so ago my tabs kept crashing on different sites. I usually sent the report. Recently I did an HP suggested Optimize … (funda kabanzi)

I never used to have problems, but about a month or so ago my tabs kept crashing on different sites. I usually sent the report. Recently I did an HP suggested Optimize - which was a BIG mistake, but I say that because I had to have my whole OS reinstalled and added an antivirus program Webroot so I was astonished that the crashing is starting to happen again. Can you please tell me why or fix this problem or I may have to switch to another browser this is annoying! Thanks.

Asked by karattop.kp 6 ezinsukwini ezidlule

Last reply by cor-el 6 ezinsukwini ezidlule

Afterpay

Hi everyone, Afterpay will now not work for some reason on firefox. Works on edge, no issue. (HATE Edge) Web opens, I complete the login details, click go or whatever th… (funda kabanzi)

Hi everyone, Afterpay will now not work for some reason on firefox. Works on edge, no issue. (HATE Edge)

Web opens, I complete the login details, click go or whatever the button is to get to the payment screen, and it loops back to the login screen again, login details are blank........ No error message.

I Contacted Afterpay, they have no idea why it keeps looping with Firefox.

HELP!!!

Thanks Trina

Asked by sthnmetals 6 ezinsukwini ezidlule

Last reply by FredMcD 6 ezinsukwini ezidlule

Can not receive or send email

Hello - Thunderbird started showing a "Syntax" error yesterday for incoming email. But, I can not send email either. I can receive email from from server to a different … (funda kabanzi)

Hello - Thunderbird started showing a "Syntax" error yesterday for incoming email. But, I can not send email either. I can receive email from from server to a different desktop and phone. So it appears to be something on this computer, which is a Windows 10 and Thunderbird is 78.9.1 (64). Also, when I tried to "Repair" the "Inbox" folder, all the email disappeared. And the repair did not work. Thanks.....

Asked by kyblue 6 ezinsukwini ezidlule

Last reply by День сумо 5 ezinsukwini ezidlule