Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

Crash when upload file to website

Crashing when ever upload any file to website, already given all permission (storage also) log : 5b098f11-bfb4-48b6-b037-ba58142b0e6a java.lang.RuntimeException: Failure… (funda kabanzi)

Crashing when ever upload any file to website, already given all permission (storage also)


log :

5b098f11-bfb4-48b6-b037-ba58142b0e6a java.lang.RuntimeException: Failure delivering result ResultInfo{who=null, request=7113, result=-1, data=Intent { dat=content://com.android.externalstorage.documents/document/0147-1DEB:Profile.pdf flg=0x1 }} to activity {org.mozilla.firefox/org.mozilla.firefox.App}: java.lang.SecurityException: com.android.externalstorage has no access to content://media/0147-1deb/file/3242


java.lang.RuntimeException: Failure delivering result ResultInfo{who=null, request=7113, result=-1, data=Intent { dat=content://com.android.externalstorage.documents/document/0147-1DEB:Profile.pdf flg=0x1 }} to activity {org.mozilla.firefox/org.mozilla.firefox.App}: java.lang.SecurityException: com.android.externalstorage has no access to content://media/0147-1deb/file/3242 at android.app.ActivityThread.deliverResults(ActivityThread.java:5864) at android.app.ActivityThread.handleSendResult(ActivityThread.java:5903) at android.app.servertransaction.ActivityResultItem.execute(ActivityResultItem.java:54) at android.app.servertransaction.ActivityTransactionItem.execute(ActivityTransactionItem.java:45) at android.app.servertransaction.TransactionExecutor.executeCallbacks(TransactionExecutor.java:135) at android.app.servertransaction.TransactionExecutor.execute(TransactionExecutor.java:95) at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java:2438) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:106) at android.os.Looper.loopOnce(Looper.java:226) at android.os.Looper.loop(Looper.java:313) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:8663) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at com.android.internal.os.RuntimeInit$MethodAndArgsCaller.run(RuntimeInit.java:567) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:1135) Caused by: java.lang.SecurityException: com.android.externalstorage has no access to content://media/0147-1deb/file/3242 at android.os.Parcel.createExceptionOrNull(Parcel.java:2437) at android.os.Parcel.createException(Parcel.java:2421) at android.os.Parcel.readException(Parcel.java:2404) at android.database.DatabaseUtils.readExceptionFromParcel(DatabaseUtils.java:190) at android.database.DatabaseUtils.readExceptionWithFileNotFoundExceptionFromParcel(DatabaseUtils.java:153) at android.content.ContentProviderProxy.openTypedAssetFile(ContentProviderNative.java:780) at android.content.ContentResolver.openTypedAssetFileDescriptor(ContentResolver.java:2034) at android.content.ContentResolver.openAssetFileDescriptor(ContentResolver.java:1849) at android.content.ContentResolver.openInputStream(ContentResolver.java:1525) at mozilla.components.browser.engine.gecko.prompt.GeckoPromptDelegate.access$toFileUri(GeckoPromptDelegate.kt:22) at mozilla.components.browser.engine.gecko.prompt.GeckoPromptDelegate$onFilePrompt$onSelectSingle$1.invoke(GeckoPromptDelegate.kt:4) at mozilla.components.feature.prompts.file.FilePicker$onActivityResult$1.invoke(FilePicker.kt:25) at mozilla.components.feature.prompts.PromptFeatureKt.consumePromptFrom(PromptFeature.kt:9) at mozilla.components.feature.prompts.PromptFeature.onActivityResult(PromptFeature.kt:18) at mozilla.components.support.base.feature.ViewBoundFeatureWrapper.onActivityResult(ViewBoundFeatureWrapper.kt:3) at org.mozilla.fenix.browser.BaseBrowserFragment.onActivityResult(BaseBrowserFragment.kt:6) at org.mozilla.fenix.HomeActivity.onActivityResult(HomeActivity.kt:5) at android.app.Activity.dispatchActivityResult(Activity.java:8659) at android.app.ActivityThread.deliverResults(ActivityThread.java:5857) ... 13 more

Asked by Mohit 19 amahora adlule

Last reply by Paul 1 umzuzu odlule

"Download the rest of the message" link not working

I have version 102.1.1 installed on iMAC Monterey 12.5. As the message received is larger than as set, I should click the link "Download the rest of the message". But not… (funda kabanzi)

I have version 102.1.1 installed on iMAC Monterey 12.5. As the message received is larger than as set, I should click the link "Download the rest of the message". But nothing happens. In the past (older TB version) that always worked well. I checked all settings but could not find anything related. Fortunately the full message could be retrieved directly from the webmail server. Restarting TB did not help.

Asked by Gilbert in Beijing 58 imizuzu edlule

Videos Not Working`

No video players work with Firefox but they work fine in Chrome I have the latest version downloaded, I have tried debugging, private windows, cache and cookie clear, rei… (funda kabanzi)

No video players work with Firefox but they work fine in Chrome

I have the latest version downloaded, I have tried debugging, private windows, cache and cookie clear, reinstalled/reset firefox, restarted my computer, updated my GPU drivers, changed every setting such as autoplay, hardware acceleration etc., disabled all enhancements, and more.

Nothing fixes this. I get error codes on every site i try, twitch, streamable, etc. None play videos.

Asked by boe44178 1 ihora elidlule

Firefox using all my RAM & CPU

Why, with not very many active open windows, and just after opening, is FF using 175% of my CPU, not counting all the separate listings in my Activity Monitor. Plus it's … (funda kabanzi)

Why, with not very many active open windows, and just after opening, is FF using 175% of my CPU, not counting all the separate listings in my Activity Monitor. Plus it's using nearly all 16 GBs of my RAM. With every new update, I pray it will mean the browser will just work, and not use up all my computer's resources, but it just never does. Pretty soon, more & more of us will just give up on this browser, which used to work better, years ago, and has only gone downhill since.

Asked by StevenCee 5 izinyanga ezidlule

Last reply by StevenCee 4 amahora adlule

bell email only accessible on Firefox private browser

For sometime now I have been unable to access my Bell email on Firefox except if I use private browsing and then it allows me to get to my login and by default allows me… (funda kabanzi)

For sometime now I have been unable to access my Bell email on Firefox except if I use private browsing and then it allows me to get to my login and by default allows me to enter my login and password. But if I don't use privacy browsing mode, I cannot get to my email. This is on my android Samsung phone btw. Bell tells me it's a browser issue and that I'm to contact Firefox or switch to Chrome or Edge, but I'd rather do it through Firefox. Can anyone assist as to how I can correct this issue?

Asked by bigalster 1 usuku oludlule

Last reply by bigalster 5 amahora adlule

libavcodec may be vulnerable or is not supported, and should be updated to play video.

i tried to play video from sites but an error is coming "libavcodec may be vulnerable or is not supported, and should be updated to play video." my machine already have l… (funda kabanzi)

i tried to play video from sites but an error is coming "libavcodec may be vulnerable or is not supported, and should be updated to play video."

my machine already have libavcodec installed properly.

i had downloaded firefox 103 for linux from your site and extracted it then running the command firefox.

as firefox have all the required files in one folder to run firefox web browser so mozilla have to put the libavcodec in the same folder.

i have another web browser installed from other firm and they provided me the media codec separately as per my requirements and it is working very fine.

so mozilla also have to provide me the media codec separately or put the media codec in firefox distribution package.

Asked by Saurav 1 usuku oludlule

Last reply by James 6 amahora adlule

What can I do to stop "not responding" My computer has been stopping constantly today

I have no idea how you can help. That's why I contacted you to fix this problem of "not responding" popping up constantly today and often the screen flips back to my hom… (funda kabanzi)

I have no idea how you can help. That's why I contacted you to fix this problem of "not responding" popping up constantly today and often the screen flips back to my home page.

Asked by gbsacic66 6 amahora adlule

Permission error .

I am always receiving this error when I visit Lowes.com. You don't have permission to access "http://www.lowes.com/c/Ranges-Appliances" on this server. Reference #18.ea4f… (funda kabanzi)

I am always receiving this error when I visit Lowes.com.

You don't have permission to access "http://www.lowes.com/c/Ranges-Appliances" on this server.

Reference #18.ea4f4317.1659893003.5a7af30f

Please help as I cannot figure out the setting that is causing this error.

Thanks William

Asked by wwenninger 11 amahora adlule

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 6 amahora adlule

Emails not downloading Release 102.1.1 (64-Bit). But is OK in Troubleshooting Mode and with release 91.12.0

I have two principal machines. A Dell 7010 with release 91.12.0 64-Bit and a VAIO Laptop with release 102.1.1 64-Bit. Emails will download fine on the Dell but do NOT dow… (funda kabanzi)

I have two principal machines. A Dell 7010 with release 91.12.0 64-Bit and a VAIO Laptop with release 102.1.1 64-Bit. Emails will download fine on the Dell but do NOT download on the VAIO since release 102.1.1 which was automatically updated a few days ago. The VAIO will only download e-mails in troubleshooting mode, but how do know what the problem is? There is no ability to get a trouble report that I know of. So I do not know what to fix? It is really annoying I principally use the VAIO for a home business and have to use the Dell to check e-mails. Can I roll back the VAIO back to release 91.12.0? Or what? I need a fix for this problem. Thanks in advance for any help.

Asked by pbrixey41 7 amahora adlule

Cannot add gmail account to Thunderbird

I already have one gmail account working on TB. When I try to add my second account, after I get the google sign in page, TB says "Unable to log in at server. Probably … (funda kabanzi)

I already have one gmail account working on TB. When I try to add my second account, after I get the google sign in page, TB says "Unable to log in at server. Probably wrong configuration, username, or password" I have logged in with the username and password on a browser and can see my emails, so it is not that. I am allowing TB to configure. What is the problem?? 91.12.0 (64-bit) win 11.

Asked by hkornylak 7 amahora adlule

  • Kusonjululiwe

Big sessionstore file crashes browser

At some moment I´ve got a pretty big sessionstore file (6,6 Mb) which does not load properly. I´ve tried a few of FF versions and settings. My current version 103.0.1 64 … (funda kabanzi)

At some moment I´ve got a pretty big sessionstore file (6,6 Mb) which does not load properly. I´ve tried a few of FF versions and settings. My current version 103.0.1 64 bit loads it for few minutes and crashes when tabs appear. Some older versions loads it but after that have various problems with program interface: new tabs sometimes won´t open, no float tips when I´m hove cursor over tab header and so on. Also in such cases browser often crashes and not update old sessionstore file. I have 16 Gb of RAM, FF takes up to 5,5 Gb before tabs appear for moment and FF crashes. I have such big sessionstore file earlier (for example, 24.07.22 it has size of 6,5 Mb), but all worked fine. Maybe there are any internal setting that I have to try?

Asked by goblin_online 4 ezinsukwini ezidlule

Answered by goblin_online 2 ezinsukwini ezidlule

Tried all common solutions but Thunderbird will not start. Get message “is already active”

Thunderbird will not start. Get message “is already active” . Tried all common solutions like, restart, Task manager, starting in safe or problem solve mode. Noting seem… (funda kabanzi)

Thunderbird will not start. Get message “is already active” . Tried all common solutions like, restart, Task manager, starting in safe or problem solve mode. Noting seems to work. A new install after reinstall also does not work . Always that same message “is already active”. Anny suggestions? Tanks.

Asked by O.Tomson 9 amahora adlule

Can't log into AOL/compuserve after update 102.1.0

I use compuserve.com (part of AOL) and Yahoo.com on Thunderbird. All are owned by the same company as far as I know. This morning Thunderbird reports compuserve server w… (funda kabanzi)

I use compuserve.com (part of AOL) and Yahoo.com on Thunderbird. All are owned by the same company as far as I know. This morning Thunderbird reports compuserve server wrong authentication type, TB is set to OAuth2 which is correct and has been working. If I access the AOL/compuserve site directly through Firefox there is no problem. The yahoo account works just fine. I don't know how to tell where the issue is. Any thoughts?

Asked by sheila_stoner 3 ezinsukwini ezidlule

Last reply by sfhowes 10 amahora adlule

Yahoo signin dialog (not a virus/infection)

Apparent virus/infection in Thunderbird 91.10.0 (64-bit). Yesterday I gor a pop up that appears to be webpage indicating I need to sign into yahoo. However, nothing on th… (funda kabanzi)

Apparent virus/infection in Thunderbird 91.10.0 (64-bit). Yesterday I gor a pop up that appears to be webpage indicating I need to sign into yahoo. However, nothing on the screen is a link and I can not even copy the URl shown. This pop up appears everytime I load Thuinderbird, and periodically during each session.

I have uninstaled and reinstalled Thunderbird and the results are the same.

Any help is appreciated! Rodney Smith

Asked by Rodney-Desktop 2 ezinsukwini ezidlule

Last reply by Matt 1 usuku oludlule

Your message contains invalid characters (bare line feed characters) which the email servers at yahoo.com don't support.

Thunderbird 102.1.0 (32-bit) is suddenly giving me error messages but only to a few recipients. " Your message to rebeccaleahrogers@yahoo.com couldn't be delivered. You… (funda kabanzi)

Thunderbird 102.1.0 (32-bit) is suddenly giving me error messages but only to a few recipients. " Your message to rebeccaleahrogers@yahoo.com couldn't be delivered. Your message contains invalid characters (bare line feed characters) which the email servers at yahoo.com don't support. dave Office 365 rebeccaleahrogers Action Required Recipient

Bare line feeds unsupported

How to Fix It It appears that your email program added invalid characters (bare line feed characters) into your message when you sent it. Try using a different email program to send your message. If the problem continues send this non-delivery report (NDR) message to your email admin for assistance.

Was this helpful? Send feedback to Microsoft.

More Info for Email Admins Status code: 550 5.6.11

This error occurs when the email program or device used to create or send an email message adds bare line feed characters into the message. When bare line feed characters are included in a message, the SMTP protocol chunking feature is required to transmit the message between email servers. Chunking uses the SMTP protocol BDAT command, but the recipient's email server doesn't support the BDAT command.

To fix the issue, the sender should send the message using an email program or device that doesn't add bare line feed characters to messages. Most modern email programs don't add bare line feed characters.

If the sender is using a device like a fax machine, printer, or scanner, it's likely an older model that doesn't support the SMTP protocol BDAT command. To fix this error, you'll need to replace the device with a newer model that supports the BDAT command. The industry standard recommendation to support SMTP chunking was published in 1998 so most devices manufactured during the last decade support this feature.

Another option is for the email admin at the recipient's domain to upgrade their email servers to servers that support the SMTP protocol BDAT command. Most modern email servers support BDAT; however, some free and older email servers don't support it."

I use GoDaddy.com as my ISP provider and they have ported all the accounts over to MS Outlook. It worked fine last week, and suddenly I'm getting this "Illegal characters" message. Any hints?

Asked by Firefox1631 6 ezinsukwini ezidlule

Last reply by Tgill 16 amahora adlule

  • Kusonjululiwe

unable to send emails, using outlook, I get a unable to connect to server

The last few days I have been unable to send email. I do receive them though. I am using outlook.com for email, and I have contacted outlook to confirm any issues. They p… (funda kabanzi)

The last few days I have been unable to send email. I do receive them though. I am using outlook.com for email, and I have contacted outlook to confirm any issues. They point me to the client as I have no restrictions with outlook.

A couple of emails went out 2 days ago, bu I haven't been able to send any for 3-4 days now. All my settings have been checked and double checked and are correct.
This is the message I get:

Sending of the message failed. The message could not be sent because connecting to Outgoing server (SMTP) smtp-mail.outlook.com failed. The server may be unavailable or is refusing SMTP connections. Please verify that your Outgoing server (SMTP) settings are correct and try again.

As I say, my settings are correct, and outlook says I have no issues with the account.

Please help. Is this a bug as i have been sending emails with no issues up to 3-4 days ago. The new version has been installed and not corrected the issue.

Asked by mutthut2 1 usuku oludlule

Answered by mutthut2 12 amahora adlule