Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Scrollbar (unpredictably) stops working on PC

I'm seeing a really weird issue - https://rs2018.raffworks.com/ - on Firefox PC only, after opening a couple of the items up, the scrollbar completely stops working. Some… (funda kabanzi)

I'm seeing a really weird issue - https://rs2018.raffworks.com/ - on Firefox PC only, after opening a couple of the items up, the scrollbar completely stops working. Sometimes one item, sometimes three or four. But then bang! the scrollbar just locks up completely and it's impossible to scroll the page.

Has anyone experienced anything like this? Firefox on macOS is fine.

Asked by raffjones 1 unyaka odlule

Answered by raffjones 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

inputs not displaying the value they are programmed to display when refreshing site

Programming in PHP. kind of a form (actually it is not a form but it uses form elements - js is used to submit.) When submitting, data is stored in session variable, and … (funda kabanzi)

Programming in PHP. kind of a form (actually it is not a form but it uses form elements - js is used to submit.) When submitting, data is stored in session variable, and the page is reloaded, same form is shown, with data modified (formattet different). This shows data the way the user typed them - not the way PHP formats them.

Useless.

And yes, I have verified, with a different display section, that PHP is actually doing what it's supposed to - but firefox does not display data in input lines, the way they are programmed - they do not display the programmed value, but the value the user typed last time.

Likewise the web tool, does not show the actual sourcecode, but a modified version of it. Selecting "View Source" does not give the same source as "Inspect element"....

FF 49.0.1

Asked by Birger52 3 iminyaka edlule

Answered by jscher2000 3 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox fails to start with any version newer than 57.04, Dozens of my users are affected.

Hi There, We have an issue with any version of Firefox after 57.04. It affects a few dozen of our users. It appears to be specific to our environment, but we need help tr… (funda kabanzi)

Hi There,

We have an issue with any version of Firefox after 57.04. It affects a few dozen of our users. It appears to be specific to our environment, but we need help tracking the source of the issue. The issue in on Windows 10 and Windows 2016 operating systems.

Firefox appears to update successfully, but when we attempt to run it the process appears in task manager using 2.5mb of ram. Nothing else happens. No visible errors, and no windows open. After killing the process we can run the 57.04 installer to revert, which results in a perfectly functional Firefox.

The issue seems to be specific to our environment, but not specific to hardware platform.

We have tried many things: -Various installers and update paths/methods -Safe Mode -Removing addons prior to upgrade -Clean uninstall/install (including deleting firefox profiles) -Disable and uninstalled AV softwares. -Disabled Group Policy Objects.

Please let us know what troubleshooting steps we can take to locate the source of the problem.

Any help is appreciated!

Asked by ionymem 2 iminyaka edlule

Answered by cor-el 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox 39 not downloading files in one particular server

Hi. This is my first question here and a weird one too. So please bear with me. My company has many individual servers, all running the same Java program with same enviro… (funda kabanzi)

Hi. This is my first question here and a weird one too. So please bear with me.

My company has many individual servers, all running the same Java program with same environment. We have a download button to download some data. However, the download link "DOES NOT POINT DIRECTLY TO THE FILE LOCATION". Instead we take the request, process it, write the data to a file in server, then read that file to the requesting browser.

In ONE of our servers, after our firefox upgraded, we are experiencing the issue that the download is not happening anymore for versions >=39. Previous versions are able to download the file correctly. Same behavior is seen in IE-11.

What's more confusing is that other servers are behaving normally even with firefox 39 and beyond. Only with this one server I am getting this issue.

Based on FF39 changelogs, can this bug-fix have some role to play in the observed behavior ? "Fix incomplete downloads being marked as complete by detecting broken HTTP1.1 transfers"

Attached are 3 images: Image 1: When download clicked, received the popup immediately though expecting some delay because of data processing. This possibly indicates that FF39 is not receiving any data from the server.

Image 2: When FF39 is not able to download the file it gives the warning shown.

Image 3: Trying to re-download the file using download manager downloads the underlying XHTML file instead which is EXPECTED BEHAVIOR because download is not a direct link to the file as mentioned before.

PS: I understand I am not giving enough information because I don't know how to reproduce this issue. Any pointer in some direction is appreciated. Thank you for your time.

Asked by rchaudhary 4 iminyaka edlule

Answered by rchaudhary 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox won't load CSS for local website

Hi, I know you have all seen this question before but none of the answers I have found work for me. My site loads perfectly fine in other browser, just not Firefox. I hav… (funda kabanzi)

Hi,

I know you have all seen this question before but none of the answers I have found work for me. My site loads perfectly fine in other browser, just not Firefox.

I have a local website with a style sheet that is saved in the same folder:

<link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css" />

I have defined the character sets in the HTML and CSS documents:

HTML = CSS = @charset "UTF-8";

I have both the latest updates for Chrome, IE and Firefox as of today.


Any help would be much appreciated.

Thanks

Asked by Dcage 4 iminyaka edlule

Answered by cor-el 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Page links are fine in Safari, but only show up as numbers in Firefox. Help?

Links to pages of my website are not showing up in Firefox. Well, they show up, but as black numbers and not blue links...except for 5 of 59 numbers. Everything is fine w… (funda kabanzi)

Links to pages of my website are not showing up in Firefox. Well, they show up, but as black numbers and not blue links...except for 5 of 59 numbers. Everything is fine when viewing in Safari. See here: martybucella.com/biz5.html.

Asked by Stumped54 3 iminyaka edlule

Answered by jscher2000 3 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox doesn't randomly load webpages

Hi, I use Firefox v590.0.2 (64 bits) with Windows 10. I use Firefox at my work, only for browsing our intranet. I'm a web developer so I load many pages on our intranet. … (funda kabanzi)

Hi,

I use Firefox v590.0.2 (64 bits) with Windows 10.

I use Firefox at my work, only for browsing our intranet. I'm a web developer so I load many pages on our intranet. Since a few weeks, I noticed that the pages are not always loaded correctly: the page starts to be loaded, and then it stops and it's loading forever (with the "Waiting for XXX" message at the bottom left). If I refresh the page it will eventually load as expected.

I tried to install a new Firefox on *another* computer, and I use it to browse the same website. And the same behavior appears: it works very fast and well for some pages, and then randomly stops working for some random pages.

On my main computer I tried to create new profiles, delete everything, without success.

I also tried to deactivate the hardware acceleration on both Firefox, without success.

When I check the Network tab from the web developer bar, I can see that some CSS files (it's not always the same, and it can be 1 or several CSS files) are not loaded (see the attachment) and appears with a grey dot, just like if the browser was trying to load them but it cannot, blocking the page. (I've also noticed it could impact other resources, like, at least images)

Before v59 I've never seen this behavior.

Note :

 - our intranet is on Sharepoint, with NTLM auth
 - at home I use Firefox on my personal computer and it works normally (but I don't browser the work intranet)
 - at work, because it's on the intranet, the network doesn't go thru a proxy
 - I'm now using Chrome because of this issue with Firefox, and the problem doesn't occur in Chrome

Thanks for any help.

Asked by AymKdn 2 iminyaka edlule

Answered by AymKdn 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox 51.0.1 not displaying the pop screen for htaccess protected folders

The latest version of Firefox 51.0.1 does not display the login screen for htaccess protected folders for my website. I've cleared the cache, cookies and browser history … (funda kabanzi)

The latest version of Firefox 51.0.1 does not display the login screen for htaccess protected folders for my website. I've cleared the cache, cookies and browser history and the website is in the block pop-up window exceptions list.

Asked by UKModelShops 3 iminyaka edlule

Answered by UKModelShops 3 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

How To Log A Webpage Out Of A Site?

I am testing my own site. Where I need to log in with different User Accounts in order to check that aspect of IIS. Firefox only allows me to log in with one account - v… (funda kabanzi)

I am testing my own site. Where I need to log in with different User Accounts in order to check that aspect of IIS.

Firefox only allows me to log in with one account - visiting that site again just automatically logs in with that same account. It doesn't present me with the log in fields. And, of course, a browser doesn't have a 'log out' button does it?

I want to be presented with the log in fields each time I go there, so's I can log in as a different user.

So I found a thread here that was similar, talking about someone with the opposite problem - constantly being logged out. And the answer was in about:preferences and such. Well I couldn't follow that trail because about:preferences didn't bring up the options that thread talked about.

I suppose the answer is a cookies thing. I'd like to resolve this without having to delete all cookies. If I can.



edit: removed spaces before each paragraph which caused horizontal scroll-bars.

Asked by abrogard 2 iminyaka edlule

Answered by cor-el 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox quantum wrong window behavior in windows 10

I have Windows 10 in my work pc and installed firefox quantum however the browser window does not act properly like other OS windows, the following issues I've noticed. 1… (funda kabanzi)

I have Windows 10 in my work pc and installed firefox quantum however the browser window does not act properly like other OS windows, the following issues I've noticed.

1. I cannot grab the window from the top bar to drag into another screen or move around when fully maximized 2. If I not fully maximize the windows I do not get the arrow to adjust it from the borders. 3. Sometimes If i fully maximize the minimize and maximize buttons disappear. 3. Sometimes if I minimize it I cannot maximize it back ever I have to kill the browser.

I have removed all my extensions and customizations from the browser. Tested in private window mode with same results. Checked the prevent accessibility services from accessing your browser and nothing changed.

Asked by Manu3l0s 2 iminyaka edlule

Answered by Manu3l0s 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

mp4 color is different on Firefox

We're experiencing a strange bug. We created a page with an embedded mp4. Both of them have the same background color. On Chrome and IE the background color stays the sam… (funda kabanzi)

We're experiencing a strange bug. We created a page with an embedded mp4. Both of them have the same background color. On Chrome and IE the background color stays the same, but on Firefox, the video has different colors.

We created this demo so you can view the bug as well: http://downloads.perplex.eu/firefox/index.html


Hope you can help.

Kind regards,

Henk van der Velden

Asked by henkvandervelden 2 iminyaka edlule

Answered by henkvandervelden 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Failed to read configuration file

We are currently having to role back to FireFox ESR 52.9 from the latest Quantum build of FireFox 60.3.0. Due to the fact that this version utilizes WebGl 2. Our older sy… (funda kabanzi)

We are currently having to role back to FireFox ESR 52.9 from the latest Quantum build of FireFox 60.3.0. Due to the fact that this version utilizes WebGl 2. Our older systems will not render one of the educational games we utilize in the our School District any longer due to the fact that Quantum uses WebGl 2 instead WebGl 1. We have tested and verified that ESR 52.9 renders the game properly.

I have been trying to disable the automatic update in utilizing the user.js file and the cfg file. The computers are apart of the domain. From what I have read only new user profiles will get the new user.js settings while all existing profiles will retain the old settings so we plan on reimaging these computers so all existing profiles will be wiped.

I have also seen users block the updates by changing the Host File which we will not do. Some sites state create a profile folder in the defaults folder other show place the user.js file in the pref folder. So I am lost at this point. I have followed this guide as well:

https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Mozilla/Firefox/Enterprise_deployment_before_60#Changes_Over_Time

I have placed the 00_admin-prefs.js with the exact settings shown and have the mozilla.cfg file in the same folder as the js. both are in the defaults\pref

When trying to run FireFox I am am not getting:

Failed to read the configuration file. Please contact your Administrator. (I am the Admin). My domain creds give me admin privileges on all computers.

I know this folder also holds the channel-pref.js so I am not sure if I can add what I need to that file.

If someone would please help me determine what is going on. Why wont firefox copy the either a user.js file or utilize the cfg file I created to each new profile that gets created when logging into the computer.

Asked by fharris77 1 unyaka odlule

Answered by fharris77 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Identical website on one host works correctly, on another it does not, other browsers are unaffected

I have a website located at http://compasschildrenscharity.org.uk/ this site opens in all major browsers except FF, I have set up an identical site on a different host… (funda kabanzi)

I have a website located at http://compasschildrenscharity.org.uk/ this site opens in all major browsers except FF, I have set up an identical site on a different host here: http://compass.websitesco.com/ This loads fine on FF and other browsers.

I have contacted the host for the main domain and they are unaware of any issues there end. Please can you advise under these circumstances what could cause this issue?

thanks Nobby

Asked by nobby666 3 iminyaka edlule

Answered by cor-el 3 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

How do I install an unsigned addon on the Developer edition?

I want to install an unsigned addon that I made. I can load it temporarily via about:debugging, but I can't actually install it. Maybe I'm doing it wrong, I couldn't actu… (funda kabanzi)

I want to install an unsigned addon that I made. I can load it temporarily via about:debugging, but I can't actually install it. Maybe I'm doing it wrong, I couldn't actually find any explicit instructions online, so I packed the files into a zip with a .xpi extension, and tried dragging it into the about:addons page. I get a "the addon could not be installed because it appears to be corrupt" error.

After reading this thread: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1134589, I went and installed the developer version of Firefox Quantum, but I'm having the same problem.

Asked by Gaiajack 2 iminyaka edlule

Answered by Gaiajack 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Header image and text for website does not load properly on Firefox - image partially visible, some text squished.

First off, thanks to everyone who pitches in to help resolve this headache. Sheesh! Problem: The Header image and text do not display properly in Firefox: The content doe… (funda kabanzi)

First off, thanks to everyone who pitches in to help resolve this headache. Sheesh!

Problem: The Header image and text do not display properly in Firefox: The content does displays properly in Chrome, Opera and Safari. By the way: I have read and attempted all the applicable troubleshooting suggestions Firefox has supplied without success.

Website: www.twoworlds.ca The page in question is www.twoworlds.ca/other-world.html

Note: I coded the site myself using largely a w3.css framework. Admittedly, the source code is messy. I'm still chimpin' around (experimenting) with things.

Incredibly, am unable to upload two 137 kb screen captures of the problem for visual reference - an endless spin wheel for 12-minutes. Wha..? In that case, please visit my site in Chrome and then Firefox to see the difference. the site again: www.twoworlds.ca/other-world.html

Thanks.

Asked by lance-uppercut 2 iminyaka edlule

Answered by TyDraniu 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Programming code is visible when viewing a page with Firefox, but not on other people's screens..

I've added some extra code to automatically show the correct language to visitors based on their location settings. This is working properly for the people who have chec… (funda kabanzi)

I've added some extra code to automatically show the correct language to visitors based on their location settings. This is working properly for the people who have checked it and they are only seeing the correct language, but the CODE is visible on the webpage when I check it on my own computer. I recognise it must be a Firefox setting on my computer, but can not determine which setting it is. Any help is appreciated.

Asked by lgould 1 unyaka odlule

Answered by user633449 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox doesn't relect changes to css

Hello, I'm web developer and working on a local website. The problem is when I made changes in my css file it won't reflect in firefox when I refresh the page. HTML chang… (funda kabanzi)

Hello,

I'm web developer and working on a local website. The problem is when I made changes in my css file it won't reflect in firefox when I refresh the page. HTML changes are getting reflected correctly. Only the problem with css files.

I have to refresh the page like 20-30 time and after that css changes are getting reflected.

In all other browser website working fine and also changes are reflected as it should, only firefox creating problems since last some days.

I have tried the following solutions and they are not works if it helps. 1) Try Shift + refresh but not working 2) delete cookies.sqlite but not working 3) Download and install newly download firefox but still no luck. 5) DOM storage is also enabled 4) Also formatted the PC (for other reason :)) and installed Firefox on fresh system but after that also no luck

I'm using latest firefox. Please help me with some solution it's is very problematic in web development, right now I've to use another browser for time being which I don't like, because I love Firefox.

Please reply as soon as possible.

Asked by spmakwana 4 iminyaka edlule

Answered by spmakwana 4 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

SVG image not scaling

Hello. I'm trying to figure out why Firefox won't scale my svg image (the logo) properly. Here's the website. It works in Safari, Chrome and, with added CSS, even in IE. … (funda kabanzi)

Hello.

I'm trying to figure out why Firefox won't scale my svg image (the logo) properly. Here's the website. It works in Safari, Chrome and, with added CSS, even in IE. So what's the deal, why won't it scale in Firefox?

Thanks! Fredrik

Asked by fredrik_b 4 iminyaka edlule

Answered by cor-el 4 iminyaka edlule