Inbox within an inbox

I've been noticing apparent duplicate messages within my unified folders inbox on my desktop recently. Looking further I notice that one of my accounts has 'INBOX' as on… (funda kabanzi)

I've been noticing apparent duplicate messages within my unified folders inbox on my desktop recently.

Looking further I notice that one of my accounts has 'INBOX' as one of its subfolders which is where the problem appears to stem from. When I look at that account in isolation (ie not in unified folders) I can still see the inbox as a subfolder.

The subfolder 'INBOX' appears to be a duplicate of the account's main inbox (it contains the same number of emails), which may account for the appearance of duplicates.

At a guess this is probably related to inadvertent moving of folders. I find that when trying to use the scroll bar (to scroll down the subfolder list), if the mouse strays slightly to the left it will pick up a subfolder and move it unintentionally. This can cause all sorts of problems with disappearing emails and the folder structures showing differently on different computers.

In this case the duplicate email problem only happens on my desktop. On my laptop I can still see a subfolder named 'INBOX' but it shows as empty and I don't see the duplicate emails in unified folders.

It would be really useful if Mozilla could introduce a 'confirm folder move' feature as that would eradicate inadvertent moves.

How do I resolve the apparent duplicate emails on my desktop? I am somewhat reticent to delete the subfolder 'INBOX' for fear of the potential consequences. . .

Asked by allan55 3 emasontweni adlule

Last reply by allan55 1 umzuzu odlule

FireFox sends wrong user agent for a specific website

We have a noticed a very strange behaviour with the latest FireFox (126). One of our webpage is behaving differently across our Integration and production environment. Bo… (funda kabanzi)

We have a noticed a very strange behaviour with the latest FireFox (126). One of our webpage is behaving differently across our Integration and production environment. Both env are running identical code and similar network stack the only difference we have noticed so far is for our Integration env Firefox is sending the different user-agent string than for production.

Steps to reproduce: 1. Open https://integration4-view.publitas.com/automation-int4/reader-happy-path/page/1

2. Go to console and view navigator.userAgent the user-agent string will be:

    "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.15; rv:126.0) Gecko/20100101 Firefox/126.0" 

3. Now open the same content on production -> https://view.publitas.com/automation-prod/reader-happy-path/page/1

4. Go to console and view navigator.userAgent the user-agent string will be:

   "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_7) FxQuantum/126.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/103.0.5060.71 Safari/537.36" 

Our website changes behaviour based on which browser it is and based on second string our backend interprets the browser as chrome instead of Firefox.

If I change privacy.resistFingerprinting to True then the user-agent string is sent correctly.

Can you please help us identify what changed in the latest version that is causing this behaviour.

Version: 126 (64 bit) Test on Windows 11 and Mac OSX

Asked by Umer Khan 1 ihora elidlule

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 5 imizuzu edlule

Azure Virtual Desktop

Hello, We have a client using Azure Virtual Desktops. Most of the users prefer to use Firefox. We are having an issue that anytime we update Firefox and reimage the vi… (funda kabanzi)

Hello,

We have a client using Azure Virtual Desktops. Most of the users prefer to use Firefox. We are having an issue that anytime we update Firefox and reimage the virtual hosts. When the users login they get a new Firefox profile. We have to remote in and copy their old profile data to the new profile.

Is there a better way for us to handle Firefox and profiling in and Azure Virtual Desktop deployment?

Asked by jbrady6 26 imizuzu edlule

Last reply by jscher2000 - Support Volunteer 14 imizuzu edlule

can't access product site promoted by google due to googleadservices 'unable to connect'

Tell me why google says this: Unable to connect An error occurred during a connection to www.googleadservices.com. The site could be temporarily unavailable or too … (funda kabanzi)

Tell me why google says this:

Unable to connect

An error occurred during a connection to www.googleadservices.com.

   The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
   If you are unable to load any pages, check your computer’s network connection.
   If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the web.

when I click on an advert for a product provided (I assume) by google at the top of search results. I have cleared the cache and cookies. Latest firefox on ubuntu 22.

Asked by geoff07 14 imizuzu edlule

after restarting computer bookmarks and log-ins are set back to an old version

Hi, thank you for being there. I have a strange problem that started a while ago. Every time I restart the computer to refresh it, all my bookmarks and log-ins change. I… (funda kabanzi)

Hi, thank you for being there. I have a strange problem that started a while ago. Every time I restart the computer to refresh it, all my bookmarks and log-ins change. It seems as if they are set back to an old version, but I can't even remember ever having a setting like this. A lot of bookmarks folder are gone all together and others only have a few bookmarks left in them. I suddenly have to enter passwords to get into my email accounts. Even stranger, after a while it all goes back to my current setting without me changing anything. This can take days or weeks. All this makes me nervous about restarting my computer. Please understand that I am not a computer wiz, so if you send me complicated instructions on how to fix this, I probably won't understand them. I hope there is a simple explanation for this. Thanks, Monika

Asked by monikawengler 14 imizuzu edlule

Inbox Message Count

I am using a Mac with Big Sur (macOS Monterey, Version 12.7.5), and my email is POP, using Thunderbird Version 115.11.0.The message count of my inbox is wrong. It is two … (funda kabanzi)

I am using a Mac with Big Sur (macOS Monterey, Version 12.7.5), and my email is POP, using Thunderbird Version 115.11.0.The message count of my inbox is wrong. It is two (2) more than it actually is. Right now there are ten (10) messages in my inbox BUT the message count of my inbox says twelve (12). Please correct.

Asked by attride 31 imizuzu edlule

Firefox no longer displays comment threads or some login boxes

Running Firefox 126.0, which Firefox' About link says is current. Dell laptop running (current) Win10 Pro. As recently as last Wednesday (15 May 24), everything was norm… (funda kabanzi)

Running Firefox 126.0, which Firefox' About link says is current. Dell laptop running (current) Win10 Pro.

As recently as last Wednesday (15 May 24), everything was normal. Since yesterday (16 May), on the Wall Street Journal site, after I have logged in, I no longer have access to articles' comment threads. The Show Conversation button shows 0 comments (which is erroneous), and when I click the button, it changes to Hide Conversation (which is normal), but nothing else happens--just white space and no comments or comment text entry field.

On Fox News, the comment thread doesn't display, and there's not even displayed a link to a comment thread. Until yesterday, the thread normally displayed, but required login to comment. Since yesterday, logging in changes nothing: the comment thread still doesn't display at all.

On X (nee Twitter), when I click the login icon, I get the usual login box--but it's solid black with only a rotating arrow signifying "loading." It never finishes loading. An added fillip: X, as recently as last Wednesday, displayed in its usual black text on a white background. Now it displays as white text on a black background. I can click on X links sent to me and get that particular X post to display, but I cannot log in.

When I go to those sites in Edge, everything behaves normally: I have access to comment threads, and I can log in to X. One exception: X displays as white text on a black background on Edge, also. This doesn't seem to be an X thing, though; on my wife's laptop (Firefox 126.0), running WIn11Pro, her X display is the "normal" black text on white background.

I haven't changed any settings in Firefox. I do have a couple of ad blockers, and I've turned those off, one at a time and both together; that had no effect.

How can I get things back to normal in Firefox?

Thanks

Eric Hines

Asked by eehines 5 ezinsukwini ezidlule

Last reply by eehines 33 imizuzu edlule

Developer tools > Persist logs not working

In release 126.0 (64-bit) in Windows, persist logs in developer tools is not working for me. I've tried selecting and deselecting all the combinations in both settings ar… (funda kabanzi)

In release 126.0 (64-bit) in Windows, persist logs in developer tools is not working for me. I've tried selecting and deselecting all the combinations in both settings areas in the split console, quitting the browser in between. Is there a new place to set this?

Asked by Carol Ido 47 imizuzu edlule

Downloading Messages

I am using a Mac with Big Sur (macOS Monterey, Version 12.7.5), and my email is POP, using Thunderbird Version 115.11.0. I first retrieve the mail header, then I click on… (funda kabanzi)

I am using a Mac with Big Sur (macOS Monterey, Version 12.7.5), and my email is POP, using Thunderbird Version 115.11.0. I first retrieve the mail header, then I click on "Download the rest of the message" if I wish to read the full message. When I click "Download the rest of the message" to see the contents of the actual message Thunderbird downloads the rest of the message, highlights the message (new) but then displays the next message in the list of messages in my inbox. The message I had wanted to read now becomes the previous message in the list in my inbox. I then have to go back and click on the message itself to see its contents. Please correct.

Asked by attride 50 imizuzu edlule

  • Kusonjululiwe

multi-account containers as part of "home page" tabs - open without confirmation

I've got my "homepage and new windows" setting set up with several "ext+container links so that my selected websites open in their respective containers : e.g. ext+… (funda kabanzi)

I've got my "homepage and new windows" setting set up with several "ext+container links so that my selected websites open in their respective containers : e.g. ext+container:name=Personal&url=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F%3Fsk%3Dh_nor

I open facebook in 2 seperate containers so that I can maintain 2 seperate personalities under facebook - e.g. I am a group admin within one, just a group member in another.

I have 2 urls defined in my "homepage and new windows" setting for these :

ext+container:name=Personal&url=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F%3Fsk%3Dh_nor ext+container:name=Facebook&url=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F%3Fsk%3Dh_nor

This was working fine without any issues. My sites opened up when I started my web browser and everything.

Recently, firefox has started up but my container tabs do not load automatically, I am getting a confirmation (I will post a screen capture as a comment).

Is there a way to turn this off and just open the tabs without a confirmation?

Asked by geolaw 4 izinyanga ezidlule

Answered by zeroknight 4 izinyanga ezidlule

Mappen verdwenen onder mailaccount

Enige weken geleden heb ik mijn mailbestand geexporteerd naar externe harde schijf als back up. Deze externe harde schijf (D:) heb ik nu continue aan mijn laptop gekoppel… (funda kabanzi)

Enige weken geleden heb ik mijn mailbestand geexporteerd naar externe harde schijf als back up. Deze externe harde schijf (D:) heb ik nu continue aan mijn laptop gekoppeld. En mijn mail account met bijbehorende postbussen functioneert normaal. Maar als ik nu mijn externe harde schijf loskoppel is wel mijn mailaccount zichtbaar maar zijn alle onderliggende mappen verdwenen, zoals IN, OUT, SEND, ETC. (de lokale mappen zijn wel zichtbaar). Bij de serverinstellingen staat dat berichten worden opgeslagen in D:\ Back up mail dd-mm-jjjj Ik wil graag dat alle postbussen weer op mijn C:\ schijf worden opgeslagen zodat ik de externe harde schijf weer kan verwijderen. Hoe zet ik de mappen weer op C:\ ?

Asked by corne955 2 amahora adlule

Last reply by corne955 1 ihora elidlule

DuckDuckGo Search not working any more ... on Firefox 126.0 ... the next day!

## Premise ## I only ask a question after I thoroughly and at my best knowledge tried various ways and also what I found in these forums an others. This is another weird … (funda kabanzi)

## Premise ## I only ask a question after I thoroughly and at my best knowledge tried various ways and also what I found in these forums an others. This is another weird one for me.

Firefox 126.0 on a Windows 10 22H2

Hi I have been using Firefox maybe for 20 years... and I noticed in the last possibly 5 years has started to have problems after problems. More like bothers and I am not the only one!

Problems with YouTube videos either not loading properly or no audio and so on, tamed down at present! At some point I stopped using it years ago, then got back to it, but since I did a series of different things/work via browsers, I now have some others set to do one task/work.

Firefox is not only the ;standard browser for 'browsing' and basic shopping.

Anyway, this time from yesterday, DuckDuckGo Search not working any more.

There have not been any Windows or Security updates yesterday.

Any other search add-on works fine, but DuckDuckGo.

What I did:

1. Restarted browser - the obvious one 2. I do not really need to clear Cookies as I use an add on that does it for me as soon as I close a tab or browser 3. Downloaded 126.0 and re-installed it on top 4. No new add-ons were installed, but IU also re-started with all add-ons off 5. Cleared history - everything 6. Internet is fine, reset it - just in case, but also tested on other devices and DuckDuckGo works fine 7. My security is not blocking anything

Has Firefox 126.0 had an heart attack overnight, meaning there is a bug that comes out in certain conditions?

I just get from DuckDuckGo: There was an error displaying the search results. Please try again.

Any other Search work, even the less known such as Qwant and Mojeek. No idea. I wasted so much time... again.

Thank you M

PS I may have missed other things I did try and I may amend this post or add posts, if I cannot edit.

Asked by Mozzed 1 ihora elidlule

Last reply by Mozzed 1 ihora elidlule

Lost Password for Firefox

Hello, I have an odd situation. I have a new job, and want to sign into Firefox at work to sync my bookmarks and settings. The problem is that I seem to have saved the … (funda kabanzi)

Hello, I have an odd situation. I have a new job, and want to sign into Firefox at work to sync my bookmarks and settings. The problem is that I seem to have saved the password wrong. My home laptop is working great as long as I don't sign out, but the system won't let me change my password without the old one. Is there any way to reset the password without having all my stuff wiped? Or can I do a backup on my home PC first, then do a reset/wipe, then restore? Thanks.

Asked by grant39 1 ihora elidlule

DuckDuck Go extension not finding searches in Firefox

Had an update for Firefox happen last night and now the Duck Duck Go extension will not work. Just goes search not found? Here is the error - There was an error displayi… (funda kabanzi)

Had an update for Firefox happen last night and now the Duck Duck Go extension will not work. Just goes search not found?

Here is the error - There was an error displaying the search results. Please try again. When I turn off the extension Firefox runs fine.

I had turned off the extension first and turned back on same issue. Removed extension and reloaded same issue. Restarted router same issue. I have uninstalled Firefox and then reloaded same issue with Duck. Duck Duck Go works in my Edge browser

Asked by Mark Lange 2 amahora adlule

Last reply by TyDraniu 1 ihora elidlule

can't send emails

I changed my BT email password but cannot send emails from Thunderbird. I can receive them. I receive this message - Unable to authenticate to Outgoing server (SMTP) mail… (funda kabanzi)

I changed my BT email password but cannot send emails from Thunderbird. I can receive them. I receive this message - Unable to authenticate to Outgoing server (SMTP) mail.btinternet.com. Please check the password and verify the 'Authentication method' in 'Account Settings | Outgoing server (SMTP)'. I have checked my outgoing server settings which are -

Description: BT Yahoo Server Name: mail.btinternet.com Port: 465 User Name: rvynerp@btinternet.com Authentication method: Normal password Connection Security: SSL/TLS

My BT email works fine for both receiving and sending so the problem is with Thunderbird outgoing mail settings

Asked by rvynerp 1 ihora elidlule

Can I Upgrade from 68.12.1 to 78.14.0 on MAC OS 10.11.6 ?

I'm having problems with the Cardbook add-on but it is up to date based on my version of TB. When I go into Preferences->Advanced-> Update 'Check for Updates' shows… (funda kabanzi)

I'm having problems with the Cardbook add-on but it is up to date based on my version of TB. When I go into Preferences->Advanced-> Update 'Check for Updates' shows I'm up to date. However, when I check archived versions it looks like the last version that worked with a MAC release of less than 10.12 is 78.14.0.

I'm confused if I can upgrade to 78.14 and how I would do it?

Thanks for any advice

P.S. and yes, it's a very old Macbook from 2009.

Asked by DS256 21 amahora adlule

Last reply by DS256 1 ihora elidlule

Cannot open the file's contained folder

Good day, I am encountering an issue with opening messages through the global search feature. Despite being able to locate the specific email, clicking on it does not d… (funda kabanzi)

Good day,

I am encountering an issue with opening messages through the global search feature. Despite being able to locate the specific email, clicking on it does not display anything as depicted in Figure #2. I believe the email is stored in one of the folders.

I would greatly appreciate your guidance on how to properly open messages using the global search feature in order to reply based on the original correspondence.

Thank you. May

Asked by may.tang 1 ihora elidlule