Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo

back button not working with first anchor

I have a web page I created that has a list of clickable links at the top. These links go to named anchors down the page. This problem only exists in Firefox. I have trie… (funda kabanzi)

I have a web page I created that has a list of clickable links at the top. These links go to named anchors down the page. This problem only exists in Firefox. I have tried it in Internet Explorer and Edge and it works properly in both. Clicking the links follows them properly. It's when I use the back button to go back to the top of the page, and only on the first link, that the problem occurs. The button becomes dimmed as though it went back, but it didn't. It stayed at the location of the first named anchor. This only happens with the first one, not the others on the page. The back button works properly on all of the others.

I even put the page on my website to see if being online made a difference (since it has only been local up to this point). The first time I clicked the first link and then the back button, it worked. Every time after that it doesn't work. Again, this only happens with Firefox, so I am thinking it must be a bug.

Any help to get around this, or do I have to just accept that Firefox will have this issue until it doesn't?

More info:

I added another anchor before the first one to see if that would make a difference. It didn't, and now both the new anchor and the old first anchor had the same problem. I tried renaming the anchor. No go. Then I added an image to the top of the page (below the links, but before the first anchor). Lo and behold the (now) second anchor behaves properly and the back button returns to the top of the page, but the new first anchor still has the problem. I am starting to think Firefox has some minimum distance down the page it has to travel before the back button responds appropriately.

Asked by Wayne 1 isonto elidlule

Last reply by Wayne 6 ezinsukwini ezidlule

Headers (From/Subject/To) not visible in message pane since 78.0 update

In the list view everything still looks fine, but selecting a single message, in the message pane most of the lines are blank (though it shows "1 more" on the From line, … (funda kabanzi)

In the list view everything still looks fine, but selecting a single message, in the message pane most of the lines are blank (though it shows "1 more" on the From line, another "1 more" way over on the right edge of the window, possibly on the "To" line). One message appears to have been grabbed cleanly for the Subject line after going through 400+ new messages, but now it just keeps using that Subject for every email I select.

This is so flagrant I can't imagine how this could have gone out this way. I did flip through the release notes in case it's just some poorly documented change but nothing I see there could explain this behavior.

This isn't acceptable; I need to be able to tell what email I'm looking at and who else was on the thread or I can't use Thunderbird. Please don't make me go back to Outlook.

Anyone?

Also at the moment both address book and just literally sending myself an email both don't work. Is 78.0 even remotely usable?

Thanks

Asked by dyer216 2 emasontweni adlule

Last reply by dyer216 4 ezinsukwini ezidlule

post update issues

Firefox updated this morning for me, and now my search bar doesn't work (all search engines were cleared) and I can't find Google as an available search engine to add bac… (funda kabanzi)

Firefox updated this morning for me, and now my search bar doesn't work (all search engines were cleared) and I can't find Google as an available search engine to add back. Further, when I do get search results from whatever engine I use, when I right click and say open in a new tab, nothing happens. Really scratching my head on this one since I've never had issues like this before.

Asked by ajm_2000 3 ezinsukwini ezidlule

Last reply by ajm_2000 12 amahora adlule

Firefox is unusable

I know this is a bit vague, but I have FF on window 10, Windows 7 and Android, and it is unusable on all 3 platforms, Sooo slow, laggy and resource hungry, 6 proccesses f… (funda kabanzi)

I know this is a bit vague, but I have FF on window 10, Windows 7 and Android, and it is unusable on all 3 platforms, Sooo slow, laggy and resource hungry, 6 proccesses for this one tab I have open right now, uses 6gb with a few tabs open. Is the latest version of FF simply unusable and its time to switch? Thoughts please

Asked by Rossco71 1 isonto elidlule

Last reply by Rossco71 2 ezinsukwini ezidlule

Rstore previous session bug

Hey, I'm using the restore previous session feature. Its really helpful, but I assume since the last update it is not working properly. Whenever I use the private firefo… (funda kabanzi)

Hey, I'm using the restore previous session feature. Its really helpful, but I assume since the last update it is not working properly. Whenever I use the private firefox browser (window) parallel to the normal one (window) and close the normal browser before the private one, my last active session of the normal browser is not restored.

When I close the private firefox window before the normal firefox browser window everything works fine with restoring the tabs.

Any way around? And please fix this annoying bug. Thanks!

Asked by cbmorris 4 ezinsukwini ezidlule

Last reply by cbmorris 3 ezinsukwini ezidlule

Opening links in any desktop app to open up in Nightly broken, what's going on?

Opening links in any desktop app to open up in Nightly is broken for me since a few months, I didn't really change anything on my side. The bug report so far has been ign… (funda kabanzi)

Opening links in any desktop app to open up in Nightly is broken for me since a few months, I didn't really change anything on my side. The bug report so far has been ignored, and this is a pretty major breakage. Does anyone have an idea what I could check out on my system to get this fixed or provide info for the bug so that somebody actually looks at it? EDIT: Please note Nightly initially launches fine, SO THERE IS NO PROBLEM OPENING THE PROFILE. There is also no problem with a previous instance being stuck preventing the new one from launching - I don't want to launch a new instance, I want to open a link, and I can interact with the running instance just fine and it's definitely not stuck.

This is what I get 50% of the time I try to open a link:

"Close Firefox" "Firefox is already running, but is not responding. To use Firefox, you must first close the existing Firefox process, restart your device, or use a different profile."

(While firefox is perfectly happily running.)

xdg-open https://same-url-iclicked

works. So that makes it even weirder. My system is a boring Fedora 32 desktop, and I didn't change anything I could think of when this suddenly broke.

Here is my two months old ticket that so far went ignored: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1645038

Asked by itsbrokenforsomereason 3 ezinsukwini ezidlule

Last reply by itsbrokenforsomereason 3 ezinsukwini ezidlule

Why sometimes tabs with different sites was mixed each other?

Why some times at the latest version 78.0.2 tab mixed out sites each other? I mean for example i try to see the site of bayer(Football team) and in this site i see some e… (funda kabanzi)

Why some times at the latest version 78.0.2 tab mixed out sites each other?

I mean for example i try to see the site of bayer(Football team) and in this site i see some elements from other tab i have for example site of team liverpool(Football team) and clear out when i go my mouse pointer on this spot. Why is that happening

Asked by Gregory 2 emasontweni adlule

Last reply by Gregory 5 ezinsukwini ezidlule

Video Lagging at other platforms other than youtube.

I dual booted Ubuntu 19.10 in my laptop alongside Windows 10. The videos in my Firefox browser (on Ubuntu) lags in between, it plays smoothly and after sometime it lags.… (funda kabanzi)

I dual booted Ubuntu 19.10 in my laptop alongside Windows 10. The videos in my Firefox browser (on Ubuntu) lags in between, it plays smoothly and after sometime it lags. The lagging is not so worse, but still it disturbs me from watching the video. If I play the same video in Windows in Firefox the video plays well. The main problem is with the site ' www.geeksforgeeks.org ' in Ubuntu (Linux) and the same site plays well in Windows Firefox. I have tried fixes like : 1) 'set media.benchmark.vp9.fps = 0' 2) https://support.mozilla.org/en-US/questions/1245735 but they didn't work.

System specs : 8gb of RAM 4gb of Dedicated Graphics card of AMD Radeon RX 560X AMD Ryzen 5-3550H processor

Asked by Bipin Jadav 1 usuku oludlule

Last reply by Bipin Jadav 1 usuku oludlule

Upgrade to 78.0.1 - profiles.ini on NAS is not working

I have been a Mozilla user since its inception. I use Thunderbird for my mail email client and have always used remote folders when are on my NAS for ease of backup. My B… (funda kabanzi)

I have been a Mozilla user since its inception. I use Thunderbird for my mail email client and have always used remote folders when are on my NAS for ease of backup. My Bird updated last night to 78.0.1 and when I went to my office this am it asked me to make a new account, like it was a fresh install. I checked my paths in the profiles.ini .. nothing had changed .. folder was good .. tried uninstalling and reinstalling Thunderbird. I have tried everything in my ability to get the email accounts ( many of them ) and folder structure back on thunderbird. It is 15 years of client emails in hundreds of folders . Any help would be GREATLY appreciated

Thank you all in advance - Brandon

Windows 10 64 Bit OS

Asked by brandon12 5 ezinsukwini ezidlule

Last reply by brandon12 4 ezinsukwini ezidlule

Random tab crashes - consistently with Google Calendar but others as well

If you go to Google Calendar and right click on an empty space Firefox consistently crashes. I've tried Firefox Safe Mode - still crashes. I've tried a new profile wit… (funda kabanzi)

If you go to Google Calendar and right click on an empty space Firefox consistently crashes.

  1. I've tried Firefox Safe Mode - still crashes.
  2. I've tried a new profile with the same installation - still crashes
  3. I've tried uninstalling and reinstalling Firefox but keeping the profile - still crashes.
  4. I've tried a new user account in Windows 10 and new profile - no crashes.
  5. I've tried ``sfc /scannow`` - integrity is good.

It's hard to get crash details but the last one I could get is - https://crash-stats.mozilla.org/report/index/6e2515a4-86cc-4bde-9d4e-06b060200716#tab-details

Does anyone have any idea before I start a new user account?

Asked by brisdaz 2 emasontweni adlule

Last reply by brisdaz 4 ezinsukwini ezidlule

Unresponsive script on different websites.

ABP 3.0.- latest. FF latest. Win10. Constant error. Also being forced into Outlook.com to address the error, while on another website. This error replaced the constant … (funda kabanzi)

ABP 3.0.- latest. FF latest. Win10.

Constant error. Also being forced into Outlook.com to address the error, while on another website. This error replaced the constant - a webpage is slowing down your browser. I remedied that w/a a different *about:* - but I do not remember what I inserted.

I tried disabling possibly troublesome addons. No help. I let the script run longer using about:config. No help. I am in safe mode, but no error now - which does not mean anything. In prior error (webpage slowing browser), safe mode did not alleviate the problem at all.

Cannot view FF or addons, which is why I did not put versions in. Andrew deleted my post.

Thank you.

Some errors: A script from the extension “Adblock Plus - free ad blocker” is running on this page, and making Firefox unresponsive.

It may be busy, or it may have stopped responding permanently. You can stop the script now, or you can continue to see if it will complete.

Script: moz-extension://a62ee157-7dfb-…148ca9499be/include.preload.js:12050272Script: https://pro.fontawesome.com/releases/v5.4.2/js/all.js:192376832 Script: https://pro.fontawesome.com/releases/v5.4.2/js/all.js:186986496 Script: moz-extension://a62ee157-7dfb-…148ca9499be/include.preload.js:190863384

Annoying as hell.

Thank you.

Asked by CiaoBella1 1 isonto elidlule

Last reply by CiaoBella1 4 amahora adlule

First Click on other than uncookied Twitter doesn't register

The newest version of Firefox, 79, is the only one that's been doing this. Every time I power up the browser, I try clicking my Twitter option, either in the bookmark ba… (funda kabanzi)

The newest version of Firefox, 79, is the only one that's been doing this. Every time I power up the browser, I try clicking my Twitter option, either in the bookmark bar or in the highlights, if Twitter has cookies, it won't work unless I click it a second time. If I remove the cookies, it works the first time again, but will revert to not working the first time after power up after browsing Twitter even once.

Asked by Sir_Wysceroth 3 ezinsukwini ezidlule

Last reply by Sir_Wysceroth 2 ezinsukwini ezidlule

Gmail e-mails are removed from the server after they get to the Thunderbird client

As in the topic, the issue happened to 2 different gmail accounts on my thunderbird client. Accounts were created in different times and circumstances and i believe in de… (funda kabanzi)

As in the topic, the issue happened to 2 different gmail accounts on my thunderbird client. Accounts were created in different times and circumstances and i believe in default settings. After fetching e-mails to my thunderbird client they were no longer available on the server. It took me quite a bit of time to figure out that it is thunderbird nothing else. The e-mails stay in the client mail and i can read them on it after server removal. I didn't find any working setting in Thunderbird that could help. It didn't happen to outlook or another e-mail account providers except gmail so far. What to do? Is this a Thunderbird bug?

Asked by c.slaw5 1 inyanga edlule

Last reply by c.slaw5 1 usuku oludlule

Firefox using a ridiculous amount of RAM, error message "A page is slowing down your browser..." et cetera.

I asked this previously on Twitter and after the fixes suggested didn't work (at least not permanently), support on Twitter sent me here. (Would have been nice for you to… (funda kabanzi)

I asked this previously on Twitter and after the fixes suggested didn't work (at least not permanently), support on Twitter sent me here. (Would have been nice for you to determine the appropriate forum and topic rather than me having to do it, by the way, "AT").

I am still getting a dragging slow Firefox using what seems like an inordinate amount of memory (though I could be wrong, check the images). My first message to support included the first image with the comment: "Yes, I've already refreshed Firefox. Yes, I've cleared my cache. Yes, I've removed all of my extensions/add-ons, though I need them back now." I then followed the instructions to try "disabling Firefox Hardware Acceleration and deleting content-prefs.sqlite".

Deleting sqlite and disabling FHA seemed to work for a while but a) is there a script I can run to auto-delete the content-prefs.sqlite daily so I can depend on your browser. And more pressing, b)second image memory usage.

Any help is appreciated. Thank you in advance.

DB

Asked by dpadraigbrown 5 ezinsukwini ezidlule

Last reply by dpadraigbrown 4 ezinsukwini ezidlule

Mozilla Thunderbird "Not Responding". (win7)

Been using Thunderbird for years - within the last 2 months I have a problem where when I start using Thunderbird, either to scroll through emails or write a new email… (funda kabanzi)

Been using Thunderbird for years - within the last 2 months I have a problem where when I start using Thunderbird, either to scroll through emails or write a new email, my email hangs and gives me the error at the top " Mozilla Thunderbird ( Not Responding)". It hangs up for various amounts of time, ranging from 10 seconds to 60 seconds. It will stop and I can go back to using it as normal at times. Or most recently it keeps hanging up, stops and then hangs continually. The message goes away and then clicking somewhere else to start writing a new email or clicking on another email folder it will then lock up and give the error message again and again. Making using this client untenable and very frustrating. I depend on my email daily and it has become unusable at times when I need get work done. Even writing an email will cause it to hang.

I have have searched the forums for solutions and only see others like me without a solution. 1.) I have tried turning off my anti-virus, 2.) I have disabled the three add on's I use. 3.) I have fixed my Inbox and had it redownload/index it. 4.) have created a new email profile and moved all my email to it re-indexing my inbox again. 5.) have looked for solutions and tried changing settings in the settings to see if they have any affect.

I am at a loss and nothing seems to help. It locks up and becomes unusable has me looking elsewhere. I like thunderbird email client. Even clicking into thunderbird during writing this email it has been locking up.

No fun at all! Even looking at the activity monitor gives me no clues to what might be going on. There are no monitoring / metrics that you can look at to see what is really going on. Where is the Dtrace for Thunderbird?? https://en.wikipedia.org/wiki/DTrace

I hope there is a solution that can get me back to using Thunderbird without the lockups. I am using Imap and have a large amounts of email. thx

Asked by kevin101 6 ezinsukwini ezidlule

Last reply by kevin101 4 ezinsukwini ezidlule

work slow

I can't open links in firefox from another programs (Facebook, WhatsApp etc). Firefox set by default browser. I tap on link but it doesn't open or open on the third/fourt… (funda kabanzi)

I can't open links in firefox from another programs (Facebook, WhatsApp etc). Firefox set by default browser. I tap on link but it doesn't open or open on the third/fourth/etc tap. And Firefox can't playing gif on pages. I open page, but gif doesn't play, even when the function of automatic playback is turned on

Asked by verumma 6 ezinsukwini ezidlule

Last reply by verumma 6 ezinsukwini ezidlule