Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Okugcinwe kunqolobane

Sound Cracks on Pausing-Unpausing a Video on Any Webpage

Hi, Using Firefox version 83.0 on MacBook Pro 2019 16 inch model. When I pause a video on any webpage, I hear a sudden loud "crack" sound from the speakers. It also happe… (funda kabanzi)

Hi,

Using Firefox version 83.0 on MacBook Pro 2019 16 inch model. When I pause a video on any webpage, I hear a sudden loud "crack" sound from the speakers. It also happens when I unpause, jump backward or forward in the video. If I mute the sound of the video and try to pause/unpause, there is no problem.

I checked the same situation with other browsers. There are no problems with them.

I hope there is a solution to this.

Thanks.

Asked by ersoyci 1 unyaka odlule

FF opening 2 web pages from an external link

FF v102.0 MacOS 12.4 Been FF user since the very beginning & user on Mac for 15 years. I installed new FF only days ago on my new iMac 27" Intel i7 machine, runs fine… (funda kabanzi)

FF v102.0 MacOS 12.4

Been FF user since the very beginning & user on Mac for 15 years. I installed new FF only days ago on my new iMac 27" Intel i7 machine, runs fine except when I click on an external link like in an email or PDF I expect FF to open up 1 page of that link only as in the past, what I get is 2 pages opening up at the same time, one of the home page & the other of the clicked link. Launching FF direct from app dock is fine & it will launch into my home web URL.

Why is this happening ? Previous version of FF 101.01 on my old iMac i7 runs perfectly.

FF has never done this in the past, it's VERY annoying & can't find an answer for it. Seems like FF has done this before in the past on other versions, but I've never encountered it.

I know FF are usually quick to fix things pear shaped, hoping someone out there has an answer for this now or I simply stop using FF, Safari works fine ;)

Gilbo :)

Asked by Gill 3 izinyanga ezidlule

SMARTILS

While sending an email, I get the message "Sending of message failed. An error occurred while sending mail: Unable to establish a secure link with Outgoing server (SMTP) … (funda kabanzi)

While sending an email, I get the message "Sending of message failed. An error occurred while sending mail: Unable to establish a secure link with Outgoing server (SMTP) smtp.telstra.com using SMARTILS since it doesn't advertise that feature. Switch off SMARTILS for that server or contact your service provider.

I don't understand this message and consequently am still unable to send messages with Thunderbird.

Asked by jshervington1 3 izinyanga ezidlule

Thunderbird isn't downloading new messages and mail filter not working (pop)

Since updating to Thunderbird 102.0, it no longer is downloading new messages and is downloading duplicate old messages (POP) instead. Also, message filter has stopped w… (funda kabanzi)

Since updating to Thunderbird 102.0, it no longer is downloading new messages and is downloading duplicate old messages (POP) instead. Also, message filter has stopped working all messages are downloaded to my inbox instead of directed folders.

I have tried restarting to no avail. Thunderbird has been very reliable in the past. I can't understand why it is suddenly acting weird. The only thing that I noticed when the update was happening is that it appeared to update twice.

Application Basics Name Thunderbird Version 102.0 Build ID 20220627231524 Distribution ID Update Channel release User Agent Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:102.0) Gecko/20100101 Thunderbird/102.0 OS Windows_NT 6.1 7601 Launcher Process Enabled Multiprocess Windows 0/0 Fission Windows 0/0 Enabled by default Remote Processes 3 Enterprise Policies Inactive Google Location Service Key Missing Google Safebrowsing Key Missing Mozilla Location Service Key Missing Safe Mode false Memory Size (RAM) 15.9 GB Disk Space Available 284 GB

Asked by ddenby 3 izinyanga ezidlule

Thunderbird Emails

To create disk space, I tried to delete my Thunderbird emails and junk by following Thunderbird instructions. It did not work. Please help. I have 40,000 unwanted emails… (funda kabanzi)

To create disk space, I tried to delete my Thunderbird emails and junk by following Thunderbird instructions. It did not work. Please help. I have 40,000 unwanted emails!

Asked by rg7846 3 izinyanga ezidlule

Folders Disappeared - Please Help This Old Lady

I use an iMac with OS 12.4 (Monterey). A subfolder named "Family" under Local Folders and the subfolders within "Family" have disappeared. I read a few of the solutions b… (funda kabanzi)

I use an iMac with OS 12.4 (Monterey). A subfolder named "Family" under Local Folders and the subfolders within "Family" have disappeared. I read a few of the solutions but cannot understand well enough what to do. I do see the folders on my computer just not in Thunderbird. Would someone please tell me how to get these folders to show up in Thunderbird again? I need someone to tell me step by step and not use any abbreviations. I am 64 and this old brain isn't what it used to be. Thank you.

Asked by libbyfurr 2 izinyanga ezidlule

updating thunderbird

My version of Thunderbird is 102.0. I keep getting the message that Thunderbird cannot up date to the latest version download a new Thunderbird. The older versions were a… (funda kabanzi)

My version of Thunderbird is 102.0. I keep getting the message that Thunderbird cannot up date to the latest version download a new Thunderbird. The older versions were able to update when Thunderbird program was opened. Is there something I should be doing ? Thanks for your help

Asked by tommy4491 2 izinyanga ezidlule

102 and deleted message icon

Prior to 102 deleting a message (with setting to "just mark as deleted" ) would put a red icon at the beginning of the Subject in the message list. Not there after updati… (funda kabanzi)

Prior to 102 deleting a message (with setting to "just mark as deleted" ) would put a red icon at the beginning of the Subject in the message list. Not there after updating to 102. Just a line-through which is hard to see... Is there a setting to get that red icon back?

Asked by Bob 2 izinyanga ezidlule

Win 11 pro & Thunderbird 102 - TB freezes always

Hi, I just bought a new laptup- UX5401 ZA with an i9 processor. I upgraded from Win 11 Home to Win 11 pro. I have the newest Gdata Internet security installed. I then ins… (funda kabanzi)

Hi,

I just bought a new laptup- UX5401 ZA with an i9 processor. I upgraded from Win 11 Home to Win 11 pro. I have the newest Gdata Internet security installed.

I then installed a fresh TB 102.0 64bit and added all my email account manually one by one. All are IMAP accounts.

Synchronisation of all accounts worked.

But as soon as I launch now TB, after a 2 clicks on different inboxes, TB freezes. I have then to kill it with STRG-ALT-Del.

I tried it already with starting TB without addons, disabled email protection within Gdata etc. etc. No success. No matter what I try, TB freezes after a few seconds. All other software works fine.

Is TB not compatible with Win 11?

Does anybody knows how to make this work?

Asked by internet20 2 izinyanga ezidlule

Auto reply and removing “auto: “ appended to subject by thunderbird

I need to remove the added “ auto: “ which is added to the subject when i setup auto reply in thinderbird. No where i could find a setting to prevrnt this added to the su… (funda kabanzi)

I need to remove the added “ auto: “ which is added to the subject when i setup auto reply in thinderbird.

No where i could find a setting to prevrnt this added to the subject.

Could anyone please tell me how to auto reply emails without this beeing aded by thunderbird?

Asked by voorwonen 2 izinyanga ezidlule

(Windows) How to get Thunderbird to use hosts file to look up IP?

I'm developing a web app locally, which sends emails for password reset, etc. The emails are HTML and reference images using the full domain, i.e. However, I also use en… (funda kabanzi)

I'm developing a web app locally, which sends emails for password reset, etc.

The emails are HTML and reference images using the full domain, i.e.

However, I also use entries in etc\hosts for different apps, e.g. myapp.localdev.com 127.0.0.1

That works perfectly fine in Firefox when I look at an image directly using the url, e.g.: https://myapp.localdev.com/images/myimage.png

However, when that image is referenced in the email HTML, it does not appear in Thunderbird. If I use then it does appear fine in the email. But if I use it does not appear at all - only the ALT text appears.

I've checked the IIS logs and I can see requests for the image from Firefox, but not from Thunderbird, hence my suspicion is Thunderbird is ignoring the etc\hosts file mapping. It looks like Thunderbird is trying to find the domain on the internet instead of locally.

Is there a way of making Thunderbird respect the hosts file mapping, if that indeed is the problem? Or how I can test for that in Thunderbird?

Asked by firefoxsync57 2 izinyanga ezidlule

spam and junk filters not working after update to 102.0

I just upgraded to Thunderbird 102.0 64 bit and now none of my spam or junk filters are working. Years of setting junk and spam are simply erased I guess. I get on averag… (funda kabanzi)

I just upgraded to Thunderbird 102.0 64 bit and now none of my spam or junk filters are working. Years of setting junk and spam are simply erased I guess. I get on average 150-200 spam/junk e-mails a day and now they are all in my in-box.

Is there going to be a fix for this or is there a way to roll back the update?

Asked by captchas 2 izinyanga ezidlule

Address book

My address book disappeared after the 102.0 update. I neglected to click on "need more help" after your suggestions so think that my plea went away. Can you think of wher… (funda kabanzi)

My address book disappeared after the 102.0 update. I neglected to click on "need more help" after your suggestions so think that my plea went away. Can you think of where my address book went? I used to always be in the task bar at the top. I am including a screen shot of how it looks now.

Thank you so much for any help. I have contributed 3 times (small donations) for your program.

Sylvia

Asked by sylg 2 izinyanga ezidlule

Receiving blank replies in Thunderbird

In the last week three of my emails have arrived with no content. I know they had content because I could read them in my spam control software. Why is this and what ca… (funda kabanzi)

In the last week three of my emails have arrived with no content. I know they had content because I could read them in my spam control software. Why is this and what can I do?

Asked by david1102 2 izinyanga ezidlule

Thunderbird 102 - Sync Subscribe

I'm using Thunderbird 102. I am using the subscribe feature to update email folders. Most are folders directly under Inbox and some are subfolders off inbox. My question … (funda kabanzi)

I'm using Thunderbird 102. I am using the subscribe feature to update email folders. Most are folders directly under Inbox and some are subfolders off inbox.

My question is how do I know I have successfully subscribed a folder?

The attached imagine is an example.

If I click on subscribe or unsubscribe nothing changes. Even after clicking refresh.

So how do I know a folder is successfully subscribed?

Asked by mark244 2 izinyanga ezidlule

blank messages & missing header

blank messages after update to version 102.0 & missing header on some messages. Data scrambled? 1 Image Google Alert (No header and subject and message scramble) 2 I… (funda kabanzi)

blank messages after update to version 102.0 & missing header on some messages. Data scrambled?

  1. 1 Image Google Alert (No header and subject and message scramble)
  2. 2 Image GoPro message AOK (From To Subject header displayed with a message in body)
  3. 3 Image Google Alert Wheaton precious metals (From no-reply@email.peacocktv.com, subject Just-added picks for you, blank message)
  4. 4 About Thunderbird

It appears the messages are being mixed together and scrambled? Can I go back to before the update? Thanks, Sam

Asked by DuPontsr 2 izinyanga ezidlule