Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

REIT command

Just installed Firefox and Thunderbird on my new computer. Linked it to my Verizon email. Downloading thousands of messages from my Verizon account to Thunderbird. I'v… (funda kabanzi)

Just installed Firefox and Thunderbird on my new computer. Linked it to my Verizon email. Downloading thousands of messages from my Verizon account to Thunderbird. I've been deleting hundreds of messages and emptying the trash during this process. Sometimes get this message:

''Error with account gsf314@verizon.net

The REIT command did not succeed. Error retrieving a message. Mail server pop.verizon.net responded. Too many requests.''

Should I just give it a rest for a while or is there something I have to do? Thanks.

gsf314@verizon.net

Asked by gsf314 2 iminyaka edlule

Answered by Stans 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Emails going to 2 different account Inboxes

Yahoo email was giving me error messages so I wiped out my old passwords and then logged in again. I have 2 different accounts on Yahoo that I read with TBird. After rese… (funda kabanzi)

Yahoo email was giving me error messages so I wiped out my old passwords and then logged in again. I have 2 different accounts on Yahoo that I read with TBird. After resetting passwords and logging in again, now my emails addressed to account 1 are being delivered to the Inbox for account 1 AND the Inbox of Account 2. How do I get the emails to only go into the Account 1 Inbox? I thought maybe my message filters were part of the problem so I deleted them all. But incoming messages to Account 1 are still going to both account Inboxes.

Asked by zislispmz 2 iminyaka edlule

Answered by zislispmz 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Logins and Passwords Gone with Refresh

I received a Firefox update message (refresh) last night. Without hesitation, I clicked. I was updated to Firefox 83.0 (32 bit). (FYI-I'm still using Windows 7.) Immediat… (funda kabanzi)

I received a Firefox update message (refresh) last night. Without hesitation, I clicked. I was updated to Firefox 83.0 (32 bit). (FYI-I'm still using Windows 7.) Immediately after, I realized all of my logins and passwords were gone. A "Please enter you primary password to view logins and passwords" banner is at the top of the page. When you hit the login button, the banner disappears. (I'm already logged in.) I'm left with a "no synced logins found" message. I'm always signed into Firefox when I use a browser and save login information. Not to mention, the were there moments before I hit refresh.

Of course, I don't have passwords stored anywhere else and need to access a site sooner rather than later. (whomp, whomp) I've seen "logins.json" and "logins-backup.json" files mentioned in other posts. Is it safe to assume these magic files hold login/password information? If so, where do I upload?

Any help would be greatly appreciated!

Asked by TNorman 2 iminyaka edlule

Answered by TNorman 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

drag emails to other folders GONE

Been using Thunderbird for years... today suddenly I can no longer drag an email message from my inbox to another folder (or from any folder to another). This is a big sl… (funda kabanzi)

Been using Thunderbird for years... today suddenly I can no longer drag an email message from my inbox to another folder (or from any folder to another). This is a big slowdown for me as the workaround is right click and move to. How can I get back my drag and drop?? thanks

Asked by studio3_d 2 iminyaka edlule

Answered by studio3_d 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Gmail account on Thunderbird stopped working - gets stuck on "Connected to imap.gmail.com"

Hi, Basically all included in the title - Gmail account on Thunderbird stopped working - gets stuck on "Connected to imap.gmail.com". I tried to remove this account from… (funda kabanzi)

Hi,

Basically all included in the title - Gmail account on Thunderbird stopped working - gets stuck on "Connected to imap.gmail.com".

I tried to remove this account from saved passwords (it was helping in the past). I reinstalled Thunderbird. I removed this account and recreated it again.

When I create account it does not accept the password - but it does not matter, since OAuth2 should appear new window to type in credentials. I does not appear. When I click to download messages on the bottom bar I have info: "Connected to imap.gmail.com...". And it stays that way.

I also allowed less secured apps to use google account (probably unnecessary since Thunderbird works well on my secondary laptop).

Can you advise me what else can I do?

Tomasz

Asked by Paluch 2 iminyaka edlule

Answered by Wayne Mery 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Cannot play video

I use firefox 83.0 on Ubuntu 20.04. Browser does not play videos on Twitter, Reddit or Netflix. Youtube plays some videos but some videos show error "your browser does no… (funda kabanzi)

I use firefox 83.0 on Ubuntu 20.04. Browser does not play videos on Twitter, Reddit or Netflix. Youtube plays some videos but some videos show error "your browser does not currently recognize any of the video formats available". I cannot find any viable solution. what should I do?

I installed chrome and it plays all the videos. So there must not be any problem in OS.

Asked by anchitxp 2 iminyaka edlule

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Some pictures take a green mask

Hi there! Firefox 83 for some reason adds a green mask on some pictures on web pages and on some icons in tabs bar. Open picture in new tab does not help. Reinstall firef… (funda kabanzi)

Hi there!

Firefox 83 for some reason adds a green mask on some pictures on web pages and on some icons in tabs bar. Open picture in new tab does not help. Reinstall firefox does not help. Open picture from local computer gives nothing - green layer and weird colours

Windows 7 x64, Firefox 83

Asked by ostapenko.sergey 2 iminyaka edlule

Answered by ostapenko.sergey 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Error when sending email to an address book list

How to fix error "..mailserver responded: 553 5.1.3 the recipient address <list name> is not a valid RFC-5321 address..."? Screenshot attached and address book entr… (funda kabanzi)

How to fix error "..mailserver responded: 553 5.1.3 the recipient address <list name> is not a valid RFC-5321 address..."? Screenshot attached and address book entry. Using Ver 78.5.0 on Windows 10.

Same error on other list names. I've tried deleting the list and recreating it - same error. thanks.

Asked by stephenhbyoung 2 iminyaka edlule

Answered by stephenhbyoung 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

settimeout never pops

I have a piece of code which has worked fine since I wrote it almost 20 years ago and which has only been fine tuned as the standards for JavaScript have been refined ove… (funda kabanzi)

I have a piece of code which has worked fine since I wrote it almost 20 years ago and which has only been fine tuned as the standards for JavaScript have been refined over those two decades. The functionality is to act when the user stops typing into a textbox for 0.9 seconds, which by trial and error I found was fast enough to act without premature invocation because the user was just typing slowly.

```javascript // in the initialization code element.addEventListener('keydown', onKeyDownName); ... function onKeyDownName(event) {

   if (timer)
       clearTimeout(timer);
   timer   = setTimeout(update, 900);
   alert("nominalIndex.js: onKeyDownName: timer=" + timer)

} // function onKeyDownName

function update() {

   alert("nominalIndex.js: update:");
   // perform the function

} ```

The alerts are only inserted, on my private test site only, to try and debug why this code is no longer working. Each time I type a character I see the alert "nominalIndex.js: onKeyDownName: timer=nnn" but no matter how long I wait I never see the alert "nominalIndex.js: update:". To get the function to work the user must take some other action which causes the function update to be called. There are no messages in the log to explain why the timer isn't popping. How can I debug this?

The code works on Chromium 87.0.4280.88 but doesn't work on FireFox 83.0 build id 20201112153044. I am running Ubuntu Linux 20.04

See this code in action at www.jamescobban.net/FamilyTree/nominalIndex.php?name=Culbert%2C%20Su&treename=&lang=en

Asked by jamescobban 2 iminyaka edlule

Answered by jamescobban 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox blocks a bank account

Firefox blocks a bank account. Bank says it is not their fault. Bank account can be accessed using a different browser. Bank account can also be accessed using Firefox on… (funda kabanzi)

Firefox blocks a bank account. Bank says it is not their fault. Bank account can be accessed using a different browser. Bank account can also be accessed using Firefox on another computer. Tried to refresh Firefox and gained access to the bank account but it worked only once or twice before Firefox went back to blocking it.

Asked by wfoley1542 1 unyaka odlule

Answered by FredMcD 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Receiving e-mails

Thunderbird suddenly stopped receiving e-mails from my account at att.net - It received a morning group of e-mails and then stopped with no upgrades or anything in betwee… (funda kabanzi)

Thunderbird suddenly stopped receiving e-mails from my account at att.net - It received a morning group of e-mails and then stopped with no upgrades or anything in between - I can access everything fine at the mail.yahoo server

Thunderbird at lower left corner says "connected to inbound.att.net" but it does nothing more; does not appear to get to the step of requesting password - I tried to change the TLS min setting from 3 to 1 and no effect; no problem sending e-mails from Thunderbird

Any assistance would be much appreciated

Many Thanks,

Al N - nchoppin@att.net

Asked by nchoppin 2 iminyaka edlule

Answered by christ1 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Downloads on Android

When trying to download anything the download apparently begins, since a notification appears on the notification panel, but it just does not properly start. It keeps try… (funda kabanzi)

When trying to download anything the download apparently begins, since a notification appears on the notification panel, but it just does not properly start. It keeps trying but no progress is shown. After a while a failure message replaces the progress notification.

This isn't a network problem, since I've tried it with different connections. There used to be no problem before.

Anybody else experiencing a similar issue?

Asked by Baobab 2 iminyaka edlule

Answered by Baobab 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Global Search is Very slow and incomplete

My Thunderbird software recently updated to 78.5.1 I am running a Windows machine with 8.1 installed Until the update I used Thunderbirds search function every time I ope… (funda kabanzi)

My Thunderbird software recently updated to 78.5.1 I am running a Windows machine with 8.1 installed

Until the update I used Thunderbirds search function every time I opened my email. Suddenly the search is very slow. Not only is it slow but the information it displays is incomplete. This problem seems to have begun right after Thunderbird updated. But I know that could be a coincidence. I have uploaded a screenshot. Note in the bottom left corner the word "searching" That used to be there for 10 or 20 seconds at the most. But now it stays indefinitely. And as you can see, the information for some of the found emails is incomplete.

Any help will be appreciated.

Asked by mozilla189 1 unyaka odlule

Answered by sfhowes 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Applet java

Bonjour, J'avais créé un site perso Il y a plusieurs années avec des applets java (pour faire défiler des photos et images sur le site...). Le site en question est très … (funda kabanzi)

Bonjour, J'avais créé un site perso Il y a plusieurs années avec des applets java (pour faire défiler des photos et images sur le site...). Le site en question est très basique et "bricolé " avec les faibles connaissances que j'avais d'Internet à l'époque..... et que j'ai toujours. Site ==> Landeslocation.pagesperso-orange.fr Aujourd'hui, cela ne fonctionne plus .... message affiché = Pour visualiser les animations, votre navigateur doit être compatible avec les scripts Java(tm). Mon navigateur Internet est Firefox sur Android Y a-t-il un remède pour les visualiser à nouveau ? Quelles sont les alternatives.? Je ne suis ni informaticien, ni geek !! Une solution simple sera très appréciée. Pouvez-vous m'aider ? Cordialement.

Asked by jean-tastet 1 unyaka odlule

Answered by TyDraniu 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox Won't Launch Unless BitDefender is Disabled

Around midday, today (08 Dec 2020), a tab in Firefox crashed. Afterwards, any open Firefox window or tab would not respond. I closed all sessions of Firefox, and confirme… (funda kabanzi)

Around midday, today (08 Dec 2020), a tab in Firefox crashed. Afterwards, any open Firefox window or tab would not respond.

I closed all sessions of Firefox, and confirmed all were closed in Task Manager. Then, any attempt to launch Firefox produced a spinning circle for a few moments, and then nothing. I did extensive searching and did all the suggestions I found. Installing/reinstalling did not change anything. I moved my profile to another location, and tried to launch Firefox (without success), and a new profile was not created. The Profile Manager would not launch. Firefox would not launch in Safe-Mode. I uninstalled Firefox and manually removed all folders and ran Ccleaner to clean up the registry. I then reinstalled without success.

I tried to roll back the system to a previous restore point of 03 Dec 2020, but that was unsuccessful; there was a suggestion from Microsoft that my antivirus was preventing the restore from being successful. I disabled BitDefender and tried to restore again, with the same failed result. I ran "sfc /scannow", which found some problems and fixed them. After Rebooting, I discovered that Firefox launched and worked as expected, but then realized that BitDefender was disabled. After enabling BitDefender, Firefox doesn't launch.

I added "c:\Program Files\mozilla firefox\firefox.exe" as an Exclusion in BitDefender, without success.

When trying to roll back the system, the feature to scan for affected programs showed I was using Version 69 of Firefox on 03 Dec 2020.

Did I receive a Firefox update today that caused Firefox to not play well with BitDefender? or is there something else suspected to cause BitDefender to prevent Firefox from launching?

I am running 64-bit Windows 10.

Asked by t5montecarlo 1 unyaka odlule

Answered by t5montecarlo 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Update profile missing on win10

Hello, After a recent update to V78.5.1 my profile appears to be missing. On the Thunderbird main page (Local Folders) all of my folders and messages are missing. If i c… (funda kabanzi)

Hello, After a recent update to V78.5.1 my profile appears to be missing.

On the Thunderbird main page (Local Folders) all of my folders and messages are missing. If i click on the down arrow next to "Get Messages" It shows my email address but nothing happens when I click on it.

The troubleshooting information page show 2 accounts Account 1, with no server info showing Account 2, appears to be my server info

Starting with the profile manager only shows one account and choosing that doesn't do anything.

The AppData\Roaming\Thunderbird\Profiles folder shows "xxxxxxxx.Restoration Profile". It currently holds around 7GB of data so I'm inclined to think that is my account.

Any help would be appreciated

Thank-you

Asked by doobam 1 unyaka odlule

Answered by doobam 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox won't play ANY videos at all

Firefox won't play any video, on any website at all. I get different error messages on different sites, such as: The video playback was aborted due to a corruption probl… (funda kabanzi)

Firefox won't play any video, on any website at all. I get different error messages on different sites, such as: The video playback was aborted due to a corruption problem or because the video used features your browser did not support OR Sorry, we're having trouble with playing this video. I've tried following some of the advice in the forums here, so I cleared the cache and the cookies, I ensured DRM content is enabled, and I unchecked the 'Use hardware acceleration when possible' option under preferences. None of this has made any difference. I also restarted firefox and installed an adobe flash player add on. Still no success. Any advice?

Asked by mayaharish 1 unyaka odlule

Answered by mayaharish 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

recent update to V83.0 and now, I cannot log onto my tesco account and I have to use the dreaded IE

I have tried re entering all my data, user name password etc but still it fails. Tesco "help desk" suggest changing my browser. (Why not reinstall windows at the same tim… (funda kabanzi)

I have tried re entering all my data, user name password etc but still it fails. Tesco "help desk" suggest changing my browser. (Why not reinstall windows at the same time ).. so no help there.

Anyone have a thought as to what I can do?

Asked by rick_fornalski 2 iminyaka edlule

Answered by rick_fornalski 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Page doesn't load completely and the elements show 403 Forbidden message

Hi Folks, I'm using Firefox as my daily drive Browser, nowadays I start to face a issue, trying to load a page, Binance, when I go to the Site, this one doesn't load at a… (funda kabanzi)

Hi Folks,

I'm using Firefox as my daily drive Browser, nowadays I start to face a issue, trying to load a page, Binance, when I go to the Site, this one doesn't load at all, bunch of elements stuck during the load with the error message [HTTP/2 403 Forbidden 279ms] (take a look to the attached file).

I clean all the data (Cache and Cookies) in Firefox, but still facing the issues, So, I tried with different Browser, In this case, Chrome, and the page load Properly without any problem.

So, what could be the problem? if anyone have been face the same problem or something similar?

Note: I used before the site without problem.

Asked by Fulvio 1 unyaka odlule

Answered by cor-el 1 unyaka odlule