Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

I disconnected from lockwise but it still asks for a password to see all of my passwords

Help. Ok, I'm so confused. I didn't know there was such a thing as Lockwise. I didn't realize that I was setting it up or what. But I just tried to go into my passwords t… (funda kabanzi)

Help. Ok, I'm so confused. I didn't know there was such a thing as Lockwise. I didn't realize that I was setting it up or what. But I just tried to go into my passwords to find a password that I just set up for a new website that I just found, and now my passwords are making me put in a password just to see my saved passwords. What?? I tried putting all of my regular passwords in it and nothing is working. I can't get in to see my stored passwords now. I even disconnected Sync from Firefox and it's still doing it. Can anyone help me please?

Asked by NYBorn 2 iminyaka edlule

Answered by schnrl 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox won't launch

Hi, my firefox doesn't seem to want to launch from the start menu for some reason (when I click it the start menu closes but Firefox does not open and isn't running in th… (funda kabanzi)

Hi, my firefox doesn't seem to want to launch from the start menu for some reason (when I click it the start menu closes but Firefox does not open and isn't running in the background), however the shortcut that is created on the desktop seems to launch firefox perfectly well. However, when I do open firefox, it has a blank default icon as if its a random program. Could someone help me? This issue is getting quite annoying and tedious and I've had to switch to edge for a while now. I've been using Firefox about a year now and this hasn't happened before.

Steps I've taken:

  • Uninstalled and reinstalled firefox, deleted profile data too
  • Restarted PC

Here is a screenshot of what my icon in the taskbar looks like: https://i.imgur.com/d8uAq8a.png

Asked by thepolite12345 1 unyaka odlule

Answered by FredMcD 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Win 7 apps bring up “server execution failed” --after FFx 81 upgrade

Possible coincidence, but suspicious! Re: Firefox 81 [from the 100s of ‘hits’ I see here now, likely a Ffx bug] Written from wife’s PC since mine is now crippled. I upg… (funda kabanzi)

Possible coincidence, but suspicious! Re: Firefox 81 [from the 100s of ‘hits’ I see here now, likely a Ffx bug]

Written from wife’s PC since mine is now crippled. I upgraded to Firefox 81 on my own PC, reluctantly, for “security” fixes, NOT for the big new feature I don’t want. Last night I downloaded v. 81 then closed Ffx and shut down the PC late at night. (It runs Win 7 with all the relevant updates I know.)

Today after booting, it showed my normal desktop. But my email app (located on D: drive) would not open either from shortcut or from Programs menu. Same for all the other apps I tried to open, even on C: drive, including ms_Office. Almost any app would bring up “server execution failed.”

Now, after a few hours on “Sleep” then reopening: --Nothing but a black screen (w/cursor) for 5-10 minutes anyway; --Later a plain blue screen, in small type on lower right: “Windows 7 build [no.] / “This copy … not genuine” –although it came installed, straight from Dell!

I hope mozilla can help cure this in its paralyzed state – and get me back to v. 80.0.1 that worked!

Asked by djupde 1 unyaka odlule

Answered by FredMcD 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Adobe Flash plugin not working properly after latest update?

Hello, since updating Firefox on 9/25/20, the Adobe Flash Plugin is not working properly. Unfortunately, I need to complete some work activities on a site that uses Flash… (funda kabanzi)

Hello, since updating Firefox on 9/25/20, the Adobe Flash Plugin is not working properly. Unfortunately, I need to complete some work activities on a site that uses Flash. When I load one of these activities, I see the upper left corner of an image -- the entire thing does not load correctly. I realized that the same thing was happening on the Adobe Flash update page. While Flash is in fact running, it is showing images that are out of proportion (not running correctly).

Any help with this would be much appreciated!

Asked by aef318 2 iminyaka edlule

Answered by philipp 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox Update 81: Latest Flash Player does not work

After Updating Firefox Version 81 the Picture is magnified and I can’t see the whole picture. Also I can’t write something in the Login-Field. In Version 80 it worked wi… (funda kabanzi)

After Updating Firefox Version 81 the Picture is magnified and I can’t see the whole picture. Also I can’t write something in the Login-Field. In Version 80 it worked without problem with the latest flash player Version. It seems, that in Firefox Update there’s a bug. Zooming the side doesn’t help. Pluging ist activated. Working on Mac Mojave. Has anyone an idea what‘s wrong?

Asked by vorstufe 2 iminyaka edlule

Answered by philipp 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

configuration to email

I have Firefox version 80.0 installed and Thunderbird version 68 email app to view my email. All was working fine.---I click on Moz T-Bird logo on my Dell Windows 7 desk… (funda kabanzi)

I have Firefox version 80.0 installed and Thunderbird version 68 email app to view my email. All was working fine.---I click on Moz T-Bird logo on my Dell Windows 7 desktop computer and a screen appears showing all mail and folders, but now I cannot receive nor send any email. If I click on INBOX, I get a blue revolving circle that continues indefinitely without a message. If I click on SEND message, I receive a message which states: Peer using unsupported version of security protocol. The configuration related to mail.brainstorminternet.net must be corrected. I can log in to my ISP provider website which provides a web-based email interface and then log-in to view my mail. I called the company and checked to see if the IMAP was correct. It was. Hopefully you can offer some suggestions as to resolving this problem.

Firefox Desktop -> Thunderbird

Asked by lesley 2 iminyaka edlule

Answered by Toad-Hall 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox Sept. 22nd Update and Blackboard Compatability

Hi guys! I'm a college student and my university uses Blackboard as a way to access our courses. Unfortunately, my Firefox has been breaking and not loading all of my cou… (funda kabanzi)

Hi guys!

I'm a college student and my university uses Blackboard as a way to access our courses. Unfortunately, my Firefox has been breaking and not loading all of my courses. My university tech support is no help and they told me to contact Blackboard and Blackboard told me to use Google Chrome. I already installed Chrome so I can use it temporarily to do my coursework but I really don't want to use it permanently, I have my computer set up exactly how I like it and I prefer to use Firefox.

I think the problem started around when the September 22nd update for Firefox was automatically installed. Some things I've tried to fix the issue are: 1. Fresh install of Windows using the Razer Blade's recovery to factory default; 2. Update Windows to latest version (except the 2004 feature update, it causes my laptop to black screen on bootup); and 3. Fresh install of Firefox and changing my privacy settings to standard rather than the strict settings I usually use.

I didn't want to install an older version of Firefox because of all the warnings on the webpage, but I'm really not sure what else I can do. Has anyone else had this happen? Any fixes?

Asked by Aaron 2 iminyaka edlule

Answered by packetson2 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Thunderbird format copying?

Hi....a feature I have often used when emailing is that of 'format painting', I would use this feature commonly if I were to cut and paste some text into my email from an… (funda kabanzi)

Hi....a feature I have often used when emailing is that of 'format painting', I would use this feature commonly if I were to cut and paste some text into my email from another location, should the pasted text differ from my default Thunderbird text I could simply change it to match....is this feature available in Thunderbird? Many thanks, Paul Queensland. Australia.

Asked by Paul 1 unyaka odlule

Answered by Toad-Hall 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Tab has just crashed

when I try to open mozilla.org , the page opens for a short moment and then it crashes. I get the Information: The tab has just crashed. I use windows10, version 2004 (Bu… (funda kabanzi)

when I try to open mozilla.org , the page opens for a short moment and then it crashes. I get the Information: The tab has just crashed. I use windows10, version 2004 (Build 19041.330) I suppose it's not a specific firefox-problem. When accessing the site with Crome, I get the error code: status_access_violation. Has anybody an idea? it would be great!

Asked by franz.rockinger 1 unyaka odlule

Answered by franz.rockinger 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Since the version 81 update, big problem with blank areas on display

At first I thought it was an issue with "The New Facebook," since that appeared at the same time as the 81 update. But it's not. In fact, it happened on THIS page just … (funda kabanzi)

At first I thought it was an issue with "The New Facebook," since that appeared at the same time as the 81 update. But it's not. In fact, it happened on THIS page just now. Right after I typed "The New Facebook," all the text disappeared. Cursor stayed in the same spot. When I continued typing, the old text reappeared. On other pages, large black or white areas appear, seemingly at random. You can get rid of them by pulling the drawbar up or down.

I first noticed it when scrolling through photos on Facebook. In the first screenshot (attached) you can see the photo I was navigating AWAY from, with two small rectangles containing portions of the photo I was navigating TO. And the right-hand panel (with the text and description) is all from the photo I was navigating TO.

The second screenshot shows a typical Facebook page (or, what's SUPPOSED to be one) right after I typed a comment.

This problem does NOT show up on the new version of Microsoft Edge. (Not sure about the old Edge, I don't have it.)


My cache is empty, I'm on Windows 10 1909, all drivers are updated.

Asked by junkmailmike 1 unyaka odlule

Answered by FredMcD 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

error messages on attempts to send email from Thunderbird 78.3.1 64-bit via gmail

For the past 2 weeks or so, I have received 2 types of error messages on sending from Thunderbird through gmail. I have used this combination of email software for 20 yea… (funda kabanzi)

For the past 2 weeks or so, I have received 2 types of error messages on sending from Thunderbird through gmail. I have used this combination of email software for 20 years or so. My wife has similar messages (one of them). I have not changed my email address or my password or my outgoing server (smtp) set up until these error messages occured. The early error message was (I am retyping it): "Sending of the message failed. Failed due to unexpected error 80004005. No description is available. The message could not be sent using Outgoing server (SMTP) smtp.gmail.com for an unknown reason. Please verify that you Outgoing server (SMTP) setting are correct and try again."

Then I changed to my current SMTP settings below. However tonight, I again received the error message above and the new one below that my wife received. Her SMTP settings are the same as mine except for account specific information.

"Sending of the message failed. The message could not be sent because the connection to Outgoing server(SMTP) smtp.gmail.com timed out. Try again."

Inevitably, if you retry enough, messages would get sent. If you sent the same message, from Gmail webmail, there were no errors. My outgoing server settings are:

Account Name: LLangInbox@gmail.com Your (My) Name: Larry Lang Email Address: LLangInbox@gmail.com Outgoing Server (SMTP Settings): Details of selected server: Description: Gmail2 Server Name: smtp.gmail.com Port: 465 User Name: LLangInbox@gmail.com Authentication method: OAuth2 (this was revised with the first error message) Connection: SSL/TLS

I just allowed Thunderbird to set a new POP account with an alias name I only have used on webmail. The outgoing serve entries are the same that I am currently using.

Thanks for any offered advice.

Larry Lang LLangInbox@gmail.com

Asked by llanginbox 1 unyaka odlule

Answered by sfhowes 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Error in Thunderbird 78.2.2 and 78.3.1 for command line control on Mac

Until today I would use a command line like: Applications/Thunderbird.app/Contents/MacOS/thunderbird -profile /TargetPATH/4t8rz46z.default/ to start Thunderbird using the… (funda kabanzi)

Until today I would use a command line like:

Applications/Thunderbird.app/Contents/MacOS/thunderbird -profile /TargetPATH/4t8rz46z.default/

to start Thunderbird using the profile given in the TargetPATH.

But after todays update 78.2.2, this feature does not work on my mac MacOS 10.15.6

When using this command line, thunderbird opens but without any content.

How to do now a command line start of Thunderbird on a target profile?

Asked by ppp 2 iminyaka edlule

Answered by ppp 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Cannot export or backup bookmarks

I cannot export or backup bookmarks. When I try to, no file is created. I have refreshed Firefox, created a new profile and copied the sqlite file, and uninstalled/reinst… (funda kabanzi)

I cannot export or backup bookmarks. When I try to, no file is created. I have refreshed Firefox, created a new profile and copied the sqlite file, and uninstalled/reinstalled. None of these actions solved the issue. Could there be a corrupt bookmark that is preventing these functions? Is there another way to export/backup?

Asked by B 2 iminyaka edlule

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox crashes, search engine changes after that

Hello! I have the following issue - At some point firefox crashes and the default search engine is changed to "Browser Default" yahoo search engine "https://uk.search.ya… (funda kabanzi)

Hello! I have the following issue - At some point firefox crashes and the default search engine is changed to "Browser Default" yahoo search engine "https://uk.search.yahoo.com/".

Firefox 80.0 (64 bit), OSx - Catalina I guess this is some malware so I disabled/remove all extensions and add ons, but it does not help. This must be some 3rd party app. Any suggestions how can I trace it down?

Asked by kamen1 2 iminyaka edlule

Answered by jscher2000 - Support Volunteer 1 unyaka odlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox 78.0.1 does not remove closed pages from memory - lags and high RAM usage

After updating from 77 (I think it was 77.0.2?) to 78.0.1 I started noticing terrible firefox performance after a few minutes of browsing. My standard browsing habit cons… (funda kabanzi)

After updating from 77 (I think it was 77.0.2?) to 78.0.1 I started noticing terrible firefox performance after a few minutes of browsing. My standard browsing habit consists of launching browser with 1 pinned tab and 1 home page (so 2 tabs only), then opening 5-10 tabs from my bookmarks, checking pages then closing them and leaving only 1 pinned page open. In firefox 78.0.1 after doing this (opening and then closing multiple tabs "to the right" using new context menu added in 78) my ram usage does not drop. It goes from 2.4GB (system only usage) to 5.0GB and does not drop after closing tabs. However when I open 10-20 tabs again RAM usage does not rise (maybe slightly, like 5.3GB). So it looks like firefox has multiple tabs stored in ram and opening new tabs just rewrites that memory instead of allocating new one. I have 8GB of ram so 3GB of usage from 1 open tab is crazy. I think it was 500-900MB before. I also have terrible lags because of this - browser hangs up every few seconds for few seconds. I had trouble writing this post with 2 tabs open because of 3.3GB ram usage! Restarting browser helps - ram uasge rises from 2.4GB to 3.2GB only (800MB for 2 tabs) but every new opened and closed tab seems to stay in memory. For example if I open 10 more tabs except for 2 that always open so I have 12 tabs I have 3.6GB memory usage. After I close them it slowly drops to 3.5GB instead of returning to 3.2GB. It does not matter how I close tabs - using right click context menu (close other tabs, close tabs to the right), using X on tabs, or using add-on to close all tabs except for pinned ones. They always remain in memory somehow. PLS fix this ASAP.

P.S. I also tried checking about:performance menu but there is nothing interesting here. It says that 2 opened tabs and addons use 100MB of memory which is not true because browser at this moment uses 1060MB.

Update 1: I also tested safe mode. 3,4GB of PC RAM usage on firefox safe mode start. Opened few tabs, ram usage goes to 4.2GB. After closing all tabs except for 1 ram usage start to SLOWLY decrease but it stops at 3,7GB. Ram usage drop was really slow like 10-30 seconds. It should be instant after closing tabs.

Asked by Piterk 2 iminyaka edlule

Answered by Piterk 1 unyaka odlule