Messages not appearing, repaired inbox, all messages disappeared

So, I'm thinking I'm missing something obvious. A half hour of searching and I can't find the solution. Hopefully someone can help me. I recently upgraded Thunderbird to … (funda kabanzi)

So, I'm thinking I'm missing something obvious. A half hour of searching and I can't find the solution. Hopefully someone can help me.

I recently upgraded Thunderbird to 78.1.0. Upon startup I was waiting for a message to sync that I can see on my phone (I have not opened the message on my phone). I tried syncing several times with no success. Restarted PC and Thunderbird and confirmed solid internet connection. A suggestion I came across while troubleshooting was to "repair folder". Seemed easy enough. Well once I selected that option ALL MY EMAILS IN MY INBOX HAVE DISAPPEARED!

I have waited about 20 minutes with no messages appearing. Am I missing some major easy detail. I had no idea that an option called "repair folder" could result in the disappearance of all my messages. Trying to remain calm in hopes there is a simple fix. I apologize if this is a common issue that I am overlooking. I have tried to solve it with the extent of my knowledge.

Asked by kurtis.jmw 6 ezinsukwini ezidlule

Links are opening in a new window vice a new tab.

I have verified that the settings are to open links in a new tab but they still open in a new window and the new window has tabs I previously closed. This problem arose a… (funda kabanzi)

I have verified that the settings are to open links in a new tab but they still open in a new window and the new window has tabs I previously closed. This problem arose after Microsoft did an update to Windows 10 in which my default browser (Firefox) was replaced with Edge. When I reset Firefox as my default the problem appeared. Prior to the update links opened in a new tab as I intended.

Asked by dmvolz 6 ezinsukwini ezidlule

Downloads Button Issue

In the past, when I clicked the small download arrow at the top right of my page, a window opened that had all of my downloads in it. I was able to then select "clear all… (funda kabanzi)

In the past, when I clicked the small download arrow at the top right of my page, a window opened that had all of my downloads in it. I was able to then select "clear all downloads" and they would go away. For some reason, now when I click on the small arrow, a window opens up called "library" and it is empty with no option to clear the downloads. I have attached photos. Please help. The first photo is when I click the small arrow; I can see the downloads. The second photo is the window that opens when I click "show all downloads." There is nothing there and no where for me to empty the downloads.

Asked by mirandagoss8 6 ezinsukwini ezidlule

SMTP canceling sending

I have been having some issues sending emails, I receive them fine. I went through all the steps on the "Cannot send messages" page and none of those worked. Help, I am o… (funda kabanzi)

I have been having some issues sending emails, I receive them fine. I went through all the steps on the "Cannot send messages" page and none of those worked. Help, I am out of ideas!

I don't get very much detail when the error pops up, please see attached:

Asked by devilsfrog1 6 ezinsukwini ezidlule

Video is not playing on New firefox

There is a video on theses following websites which are playing in all other web browsers including firefox stable. But in Firefox beta and previews video is not playing … (funda kabanzi)

There is a video on theses following websites which are playing in all other web browsers including firefox stable. But in Firefox beta and previews video is not playing www.sitmng.ac.in www.srinivasuniversity.edu.in

Asked by alwynedison 6 ezinsukwini ezidlule

Cannot send out on one of three accounts

I can receive on all three accounts we have, but can only send out on two. All three have identical settings, and the port and smtp settings are identical and conform to … (funda kabanzi)

I can receive on all three accounts we have, but can only send out on two. All three have identical settings, and the port and smtp settings are identical and conform to the Medicom requirements. The failing account was then deleted entirely and recreated from scratch. Mediacom normally uses port 465 but also allows port 587. I mention this because the error message with Port 465 states "Login to server smtp.medicombb.net with user name ********@mchsi.com failed" whereas, when using Port 587 the message is "Connection to outgoing server smtp.mediacombb.net was lost in the middle of the message". All three accounts can be accessed and operated at the mediacom website, and all three passwords and account names have been verified on TB. Mediacom states the settings for POP3 as Incoming: mail.mediacombb.net SSL/TLS port 995

                                                                   Outgoing: smtp.mediacombb.net  SSL/TLS  port 467 (or 587)

Those settings have been used and verified. I would be very grateful for any assistance with this problem, as we are now at the point where Medicom says everything points to TB, but given the other two fully functional accounts, this is not obvious to me. Many thanks.

Asked by rnjbailey 1 isonto elidlule

Last reply by rnjbailey 6 ezinsukwini ezidlule

No audio with Firefox

I am using Windows 10 Pro 64 Bit and Firefox 79.0 (64 Bit) When playing e.g. Youtube videos with Firefox, I can't hear any sound. Playing MP3 files via Mediaplayer sounds… (funda kabanzi)

I am using Windows 10 Pro 64 Bit and Firefox 79.0 (64 Bit)

When playing e.g. Youtube videos with Firefox, I can't hear any sound. Playing MP3 files via Mediaplayer sounds OK. The same Youtube videos using Chrome, Edge or Internet Explorer sound properly.

Could an update be the reason for this behaviour? This fault occurred since a few weeks.

Asked by martin.hoheisel 6 ezinsukwini ezidlule

How can I copy a URL exactly without added material being put onto it, to post a pointer to a page?

I open a page and want to copy the URL to send it to someone or post it as a reference on another page. When I do, a whole lot of excess text gets added to the URL. Here,… (funda kabanzi)

Asked by Hank 1 isonto elidlule

Last reply by Hank 6 ezinsukwini ezidlule

Firefox v79.0 Copy and Paste doesnt work with Avast Web Sheild enabled.

COPY PASTE not working with Avast web sheild turned on and using the browser Firefox. My OS is Catalina. Currently 10.15.6 My Firefox is 79.0 My Avast is 14.5 with only t… (funda kabanzi)

COPY PASTE not working with Avast web sheild turned on and using the browser Firefox.

My OS is Catalina. Currently 10.15.6 My Firefox is 79.0 My Avast is 14.5 with only the 3 most fundamental core shields (email. web. and file)

Copy and paste is broken within Firefox when you have the Avast Web Shield enabled. While its enabled, other browsers do not have the same issue. Copy and paste in Safari and Chrome works fine. If you turn off the web sheild in Avast you must close and re-open the Firefox Browser and the issue is gone.

The Firefox reset/refresh that i tried, based on another post, only really disables the web shield for a small time, when avast refreshes it puts it back. So its not fixing the issue, its temporarily disabling it.

Its rather aggravating. Anyone solved it? Im posting on both FF and Avast forums.

Asked by tim109 1 isonto elidlule

Last reply by tim109 6 ezinsukwini ezidlule

Error message Re:"execeeded the max. number of cached connections/settings dialog to reduce the number..."

Hello, I have resolved this situation in my comcast.net account. But it still stops my "gmail.com" account. All were working a couple of days ago - what could be the sol… (funda kabanzi)

Hello, I have resolved this situation in my comcast.net account. But it still stops my "gmail.com" account. All were working a couple of days ago - what could be the solution? Thank you in advance... Renard

Asked by foxnatr 1 isonto elidlule

Last reply by foxnatr 6 ezinsukwini ezidlule

Thunderbird stops receiving email

I'm having an issue where Thunderbird stops getting emails every x minutes as it should, and when I trigger the retrieval manually, I get an error that states: The POP3 m… (funda kabanzi)

I'm having an issue where Thunderbird stops getting emails every x minutes as it should, and when I trigger the retrieval manually, I get an error that states: The POP3 mail server does not support UIDL or XTND XLST, which are required to implement the "Leave on Server", Maximum Message Size", or "Fetch Headers Only" options. To download your mail, turn off these options in the Server Settings for your mail server in the Account Settings window.

If I close and reopen Thunderbird, it starts working again (with no changes to the account settings) for a few hours, then the issue comes back. There's been no changes to my account settings either from my ISP or in my Thunderbird setup. In the past, I've seen this error very sporadically, but now it's happening at least twice a day.

Thank you for your help...

EB

Asked by ebrener57 6 ezinsukwini ezidlule

Gmail e-mails are removed from the server after they get to the Thunderbird client

As in the topic, the issue happened to 2 different gmail accounts on my thunderbird client. Accounts were created in different times and circumstances and i believe in de… (funda kabanzi)

As in the topic, the issue happened to 2 different gmail accounts on my thunderbird client. Accounts were created in different times and circumstances and i believe in default settings. After fetching e-mails to my thunderbird client they were no longer available on the server. It took me quite a bit of time to figure out that it is thunderbird nothing else. The e-mails stay in the client mail and i can read them on it after server removal. I didn't find any working setting in Thunderbird that could help. It didn't happen to outlook or another e-mail account providers except gmail so far. What to do? Is this a Thunderbird bug?

Asked by c.slaw5 1 inyanga edlule

Last reply by c.slaw5 6 ezinsukwini ezidlule

Cookies get changed unexpectedly when making requests to web app

I'm Developing a Web Application I make a GET request to a web app with Fetch API, It shows "No headers for this request" in developer tools, and the cookies get changed … (funda kabanzi)

I'm Developing a Web Application

I make a GET request to a web app with Fetch API, It shows "No headers for this request" in developer tools, and the cookies get changed as if the request were sent without any cookies and the web app assigned a new cookie. Are cookies sent by default with GET request using Fetch API in firefox?

When accessing page directly instead of Fetch API the request seems to go through every other "F5 Press", and otherwise the same problem occurs.

It works on chromium - trying to figure out what could be different - if it's a problem with firefox or my backend - any ideas? Thanks

Firefox Version 79.0 on ArchLinux Flask/Gunicorn/Nginx on Debian

Asked by eingleVi 6 ezinsukwini ezidlule

Last reply by eingleVi 6 ezinsukwini ezidlule

Youtube 15+ sec. Freezes with VP9,no problem with h264 but limited in quality.

Hey, for a while now i got a problem with firefox on my PC. I watch a lot of youtube but have the issue that the Videos freeze for 15+ seconds every few seconds if i use … (funda kabanzi)

Hey,

for a while now i got a problem with firefox on my PC.

I watch a lot of youtube but have the issue that the Videos freeze for 15+ seconds every few seconds if i use the standard VP9 codec. If i switch to h264 via the H264ify addon it works like it should but i'm limited to 1080p (since youtube removed support for 1440p+ on h264)

CPU is a i5 4690k GTX 970 16GB Ram.

Addons: h264ify ublock i don't care about cookies Popup blocker.

I've disbabled all addons but with the same result. Videos on Edge run perfect, even with the VP9 codec.


I've switched several things in the about:config settings found on other websites without solution. (i would list them if i knew what thread they were in)

Asked by mkxvpn73 6 ezinsukwini ezidlule

It takes a very long time to change from English to Korean IME

Whenever I try to change from English to Korean IME on Firefox, it freezes for 10-15 seconds. This doesn't happen in Chrome, Windows settings, etc. I've tried assigning s… (funda kabanzi)

Whenever I try to change from English to Korean IME on Firefox, it freezes for 10-15 seconds. This doesn't happen in Chrome, Windows settings, etc. I've tried assigning specific hotkeys to the input languages (like LShift + Alt + 1) and it doesn't change anything. I have also tried preventing accessibility services from accessing my browser. Whenever I deleted and reinstall the language packs it behaves normally for a day or two before being slow again. This also happens when I restart Firefox.

Asked by kimir97 6 ezinsukwini ezidlule

Mac Voice Control not working in Thunderbird, but older Dictation does....?

Does anyone know why Apple OS Voice Control does not work in Thunderbird? I wake up Voice Control, try to dictate a sentence in a new mail message window and nothing show… (funda kabanzi)

Does anyone know why Apple OS Voice Control does not work in Thunderbird? I wake up Voice Control, try to dictate a sentence in a new mail message window and nothing shows up. Dictation works in Ms Word, Safari browser, and all other apps.

My Macbook Pro used to have Dictation and Enhanced dictation. With the Catalina OS-- Enhanced Dictation was renamed "Voice Control". Standard dictation remains and it works in Thunderbird, but Voice Control is a lot better. The two cannot run simultanously. I am on 68.10.0 and Mac OS Catalina 10.15.6

Hope Accessibility is important and someone can assist. Wrist injury means I need dictation.

Asked by v12gte 1 isonto elidlule

Last reply by v12gte 6 ezinsukwini ezidlule

Compare Thunderbird Profiles

I had to take my Mac in for repairs and due to COVID-19 it took a month to get it fixed. Before I dropped it off for repairs I copied my profile over to a Windows Box an… (funda kabanzi)

I had to take my Mac in for repairs and due to COVID-19 it took a month to get it fixed. Before I dropped it off for repairs I copied my profile over to a Windows Box and used the profile with the latest version of Thunderbird. While using Thunderbird on Windows 10 something funny happened and I ended up with a large folder in the application being duplicated. I deleted the duplicate folder and now I want to compare the Windows Profile to the Profile on the Mac to make sure I have all of my emails still in the lasted Profile.

Is there a way to do an email to email compare between two profile? Thank you.

Asked by gknitz 6 ezinsukwini ezidlule

Can't access my Wordpress site after logging in

Hi, For the last few weeks now I've not been able to use Wordpress on Firefox. Just thought to try it on Chrome and it's working fine. Basically, I can log in fine, but w… (funda kabanzi)

Hi, For the last few weeks now I've not been able to use Wordpress on Firefox. Just thought to try it on Chrome and it's working fine. Basically, I can log in fine, but when I click over from reader to sites, it gets stuck saying "loading sites" forever. What on earth is going on?

Bek

Asked by bekkyb 6 ezinsukwini ezidlule

Yahoo on Thunderbird

I have a Yahoo email account with sbcglobal address. I can access my email with Firefox browser, att.com (although not currently a att customer) , and also on my android… (funda kabanzi)

I have a Yahoo email account with sbcglobal address. I can access my email with Firefox browser, att.com (although not currently a att customer) , and also on my android phone. With the same password I cannot access it on TB because it is allegedly a server error. I tried everything and then uninstalled TB and reinstalled it and tried to add my Yahoo acct and the same thing happened. I got a security key but don't know what to do with it if TB won't let me set up my acct.

Asked by arbrus 1 isonto elidlule

Last reply by arbrus 6 ezinsukwini ezidlule