Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Hardware Acceleration works everywhere except in Firefox.

The Problem: I recently noticed that decoding youtube videos in 2160p60fps is choppy beyond recognition. Diagnose: While playing said videos in firefox i was able to obse… (funda kabanzi)

The Problem: I recently noticed that decoding youtube videos in 2160p60fps is choppy beyond recognition.

Diagnose: While playing said videos in firefox i was able to observe in the task manager that actually none of my graphics cards video decoding capabilities were used. At lower video qualities/resolutions the hardware accelerated video decoding of the graphics card was also not kicking in, but in these cases my cpu was still able to cope with the decoding load, so I never noticed the missing hardware acceleration. To narrow the origin of problem down I tried watching the same videos in edge, chrome and even downloaded a short 2160p60fps clip to play with VLC and everything worked fine, just not in my favorite browser firefox :(

What i already did trying to solve the problem (in order): -Restart Firefox without addons -Refresh Firefox -Create a new Profile

Additional Info: Nvidia Driver Version 441.20

If there is anymore useful info I'm more than happy to provide it.

Thanks for taking the time reading this an providing help.

Asked by David 6 izinyanga ezidlule

Answered by TyDraniu 6 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

I can not log in the website swissid.ch

When I want to log into my swissid account from another site when I have entered the password, nothing happened. When I try directly from the website swissid.ch the login… (funda kabanzi)

When I want to log into my swissid account from another site when I have entered the password, nothing happened. When I try directly from the website swissid.ch the login page doesn’t charge.

Asked by HooK 8 izinyanga ezidlule

Answered by FredMcD 8 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

videos will not load and play in fire fox

I have tried to refresh, start in safe mode , reloaded flash and turn on and off, back on of the plug-ins and nothing works to solve problem. I am limited on my knowledg… (funda kabanzi)

I have tried to refresh, start in safe mode , reloaded flash and turn on and off, back on of the plug-ins and nothing works to solve problem. I am limited on my knowledge.

Asked by ldcrowe 1 unyaka odlule

Answered by FFus3r 1 unyaka odlule