Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Browser managed by my organization

Greetings Firefox Support/CommunityL While reconnecting one of my computers to my Firefox account I saw at the top of the Settings Page: "Your settings are being managed… (funda kabanzi)

Greetings Firefox Support/CommunityL

While reconnecting one of my computers to my Firefox account I saw at the top of the Settings Page: "Your settings are being managed by your organization". Problem is that I don't belong to any organizations or enterprises having anything to do with my online life. I have been hacked in the past and am paranoid when I see something that doesn't make sense. When I click on the link (trusting that it is indeed from you), it takes me to your Enterprise Policy page showing the following:


Active Policy Name Policy Value

DNSOverHTTPS Enabled false Locked true

I always use secure DNS (DOH or DOT) on everything - network adapters, routers (except the ISP one whose default I can't figure out to circumvent) etc. but on the browser setting pages I am only given the option of having it off: the default, increased, and max protection options are greyed out and cannot be chosen. I guess that explains the policy values but who locked it? My only guess is that is use a Surfshark VPN and realize that in so doing I am using Surfshark's DNS servers but I believe I had this problem before using the VPN. Any help would be greatly appreciated. Thanx.

Pat Ford - dpfmd@msn.com

Asked by D. Patrick Ford, MD 9 izinyanga ezidlule

Answered by cor-el 9 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

YouTube

Not sure what's going on, but when I am on YouTube this happens and nothing loads at all. The website is working on Edge and so I think it's YouTube angry that I have ad … (funda kabanzi)

Not sure what's going on, but when I am on YouTube this happens and nothing loads at all. The website is working on Edge and so I think it's YouTube angry that I have ad blocking enabled. Any advice

Asked by scavenger55 9 izinyanga ezidlule

Last reply by zeroknight 9 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Local Web Server not working only in firefox

I am using firefox in macbook pro m2 13 inch with mac os ventura and when I try to access the localhost name in firefox I got 404 response . How can I fix it ? (Not… (funda kabanzi)

I am using firefox in macbook pro m2 13 inch with mac os ventura and when I try to access the localhost name in firefox I got 404 response . How can I fix it ? (Note: I am using homebrew package manager httpd service)

Thanks & Regards

Asked by gcbishal03 9 izinyanga ezidlule

Last reply by gcbishal03 9 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

laptop, mobile and tablet version have problems with loading and updating websites

Hi there, I have been using Firefox for over twenty years now, but the latest findings are frightening. I use openhab for my smarthome and the openhab cloud website was … (funda kabanzi)

Hi there, I have been using Firefox for over twenty years now, but the latest findings are frightening. I use openhab for my smarthome and the openhab cloud website was not rendering properly under Firefox, so I tried Chrome. The page loaded without any problems. I had this behavior on desktop, Android phone and Android tablet. Sometimes I could fix the problem by deleting the browser data, but not always. I did a lot of settings on the tablet and thought it was not responsive, but it turned out to be Firefox. With Chrome, the application responds directly on the first click. But the worst thing was that I had a conversation with Amazon using my laptop and was waiting for a response. I reloaded the page countless times with Ctrl+F5 until I tried Chrome. The response was immediate and I didn't see it until three days later. Since then I keep noticing things not loading or updating in Firefox.

I don't know what I should look for this three devices have the same bad behavior. Is there already an effort to fix this? If not, I'll have to bite the bullet and switch browsers. I don't like the idea because twenty years is a long time.

Best regards

Asked by Proton 9 izinyanga ezidlule

Last reply by zeroknight 8 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

ffox dropping frames while watching youtube

hello This happens only on youtube (as far as I can detecet). It happens on a Yoga 9i (1360p processor), latest patched windows 11, latest ffox (installed from MS store… (funda kabanzi)

hello

This happens only on youtube (as far as I can detecet).

It happens on a Yoga 9i (1360p processor), latest patched windows 11, latest ffox (installed from MS store, currently 116.0.3). Machine has Iris graphics and uses latest avaliable driver (same thing happened with older driver too, I made an update while trying to pinpoint the problem).

So, when I start firefox I can watch a number of clips, but at some point something happens and from that moment on, my youtube videos have 99% dropped frames (I can hear sound ok, I can see subtitles, but the video is frozen).

As far as I can see, it happens on avc1 or vp9 codecs (I dont knw if that is significant). MS Edge runs same videos fine, network works flawlessly.

Funny thing I noticed today is that if I close firefox and start it again, problem will go away but repeat itself after a number of videos. Closing only youtube tab does not help (forcing cache refresh also does not help).

p.s. youtube hidef plugin was also installed in hopes of solving the problem

Asked by MRakar 9 izinyanga ezidlule

Last reply by MRakar 9 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

addons

I was not able to download FireFox from browser so downloaded the app from microsoft store and I cant add add-ons it shows download failed check your connection but i hav… (funda kabanzi)

I was not able to download FireFox from browser so downloaded the app from microsoft store and I cant add add-ons it shows download failed check your connection but i have 5g internet, I also used mobile data to ensure download but no results

Asked by adityagupta77722 10 izinyanga ezidlule

Last reply by ElCapitan 10 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Delayed page loading

Hi, I'm using 116.0.3 (64-bit) Firefox, everything works perfectly except it takes so much time to start to load a page. For example, if I'm entering Google homepage it t… (funda kabanzi)

Hi, I'm using 116.0.3 (64-bit) Firefox, everything works perfectly except it takes so much time to start to load a page. For example, if I'm entering Google homepage it takes about 6-10 seconds just to start loading and then loads very quickly the page. Sometimes it does load it normally and very quickly but is not often. I love Firefox and I don't want to replace it, in Chrome it works fine. Please help me to find a solution. The problem started about 2-3 weeks ago. Thank you very much!

This is what I tried: -Using Safe Mode and Troubleshoot mode didn't change anything - Removing all the extensions - Deleting history, cache and cookies (using JV16 or PrivaZer or built in Firefox settings) - Refreshing Firefox - Deleting with JV16 to remove everything that is related to Firefox and reinstalling from the official site. - Disabling Hardware Acceleration - Disabling DNS Prefetch - Changing DNS (1.1.1.1 or 8.8.8.8 or default by supplier) - Using custom config settings following this guide: ("Make Firefox fast again")

https://gist.github.com/RubenKelevra/fd66c2f856d703260ecdf0379c4f59db
  • My settings right now are still by the guide mentioned above.

Specs: Operating System: Windows 10 Home 64-bit (10.0, Build 19045) (19041.vb_release.191206-1406)

System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: B550M S2H
BIOS: F14f (type: UEFI)

Processor: AMD Ryzen 5 5600X 6-Core Processor (12 CPUs), ~3.7GHz Memory: 16384MB RAM GPU: NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti

Internet connection: (measured by Ookla) Download: 300 mpbs Upload: 30 mpbs

Asked by gal191334 9 izinyanga ezidlule

Last reply by gal191334 9 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox takes a long time to reconnect to internet after hibernation. Win11

I am a very long-term user of Firefox. I have a newish windows laptop and I use the hibernate function when I want to start and stop a windows session. I have been using… (funda kabanzi)

I am a very long-term user of Firefox. I have a newish windows laptop and I use the hibernate function when I want to start and stop a windows session. I have been using windows 11 for a good while now without any problem, but about 6 weeks ago I started to get a new problem - Firefox now can take up to 4 minutes to load or reload a page after hibernation. The length of time to reconnect time varies. This only affects Firefox. There is no problem with my internet - other programmes and apps load immediately, and at the same time as Firefox is still trying to load a page/any page I haven't added any new add-ons and can't think of anything I've done that could cause this issue. I thought this would be a windows 11 issue caused after an update, but after a bit of searching on Google, Reddit and Mozilla Help/ I can't find anyone else with a similar problem.

Can someone help? Thanks

Asked by Jeff Berens 9 izinyanga ezidlule

Last reply by Jeff Berens 9 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Can't open multiple tabs in private mode from command line - 116.0.3

I'm really surprised and frustrated that I can't do this on Windows 10. Already posted about it here. https://community.spiceworks.com/topic/2492770-start-firefox-privat… (funda kabanzi)

Asked by helpdeskaleer 10 izinyanga ezidlule

Last reply by zeroknight 10 izinyanga ezidlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Bookmarks no showing up, no HTML file to upload, tried everything!

Dear Firefox support, I am writing to inquiry about bookmarks. I have hundreds of bookmarks, if not thousands with many folders, which I have saved over the last decade.… (funda kabanzi)

Dear Firefox support,

I am writing to inquiry about bookmarks. I have hundreds of bookmarks, if not thousands with many folders, which I have saved over the last decade. I have always synced my account and it should all be there upon downloading a new firefox on my new computer. However, the HTML file that it is asking me to upload from is not a file I am able to find in by backups, time machine, or anywhere else. It is also not in my account after I sign in. I have spent nearly 10 hours trying to figure this out. I have read all your articles and went through the steps of about:profiles. ALL my bookmarks should have been synced and saved. I have firefox in my Time-machine backup also. But none of the library files populates the bookmarks.

It would be a huge harm to my research career if I am unable to restore my bookmarks. I have trusted and used Firefox for a long time. Please assist me in obtaining these bookmarks in my browser.

Best,

Asked by AniTamar 9 izinyanga ezidlule

Answered by cor-el 9 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

How to recover firefox deleted history?

How can I recover the history that has been deleted from firefox? Already there is an article from 2020 which says to find index.dat file but there is no .dat file that i… (funda kabanzi)

How can I recover the history that has been deleted from firefox? Already there is an article from 2020 which says to find index.dat file but there is no .dat file that i can find. I am looking for the file in the following location: AppData\Local\Mozilla\Firefox\Profiles\83ctti6r.default-release\cache2 and that location is the only one with a file named index but it is without .dat extension. If that is supposed to be the file that I am to use then which .dat file reader do I use to open it and recover the history.

Asked by sarcasmattop 9 izinyanga ezidlule

Last reply by Dropa 9 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

On some Webpages not-visited Hyperlinks are red and i dont get why

I added 2 Screenshots, one from Firefox and one from Edge. Link is the following: https://logic-masters.de/Raetselportal/Suche/erweitert.php?start=0&suchdif=2&suc… (funda kabanzi)

I added 2 Screenshots, one from Firefox and one from Edge. Link is the following: https://logic-masters.de/Raetselportal/Suche/erweitert.php?start=0&suchdif=2&suchverhalt=nichtgeloest&label_plus=Sudoku&dauer=on

Before i got my Laptop, the Link color was normal blue, it just appeared like that on my new one. At first i thoguht, i just have wrong settings. But on most other Websites ist blue like it should. Then i thought the Website changed something. But in the Developer Tools those links dont have any CSS added to them for the color. Then i switched Browser to Edge and everything is normal there too.

So whats the Problem?

Asked by andreas.koehler1996 10 izinyanga ezidlule

Last reply by Terry 10 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Deleting Multiple Bookmark folders at one time

I imported my bookmarks from chrome and there are thousands of bookmark folders. I wish to delete multiple folders at one time. All the answers I have found online do not… (funda kabanzi)

I imported my bookmarks from chrome and there are thousands of bookmark folders. I wish to delete multiple folders at one time. All the answers I have found online do not seem to work. Is there a way in managing bookmarks to select and delete multiple "FOLDERS" at one time? TIA.

Asked by reddneck71 9 izinyanga ezidlule

Last reply by TechHorse 9 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox stopped marking links as visited.

Hello A few days ago, I have noticed that FF stopped marking links I've visited as "visited". Initially I thought that it's a website issue, but the same happened on mor… (funda kabanzi)

Hello

A few days ago, I have noticed that FF stopped marking links I've visited as "visited". Initially I thought that it's a website issue, but the same happened on more than one page, including Google search.

I have tested those pages on other browsers, and everything works fine, so my conclusion is that it's an FF problem, but I don't know if it's my installation problem, or Update issue. Does anyone know anything about this issue?

Thanks

Asked by Luke 10 izinyanga ezidlule

Last reply by cor-el 10 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Google Voice echo

There appears to be an echo for recipient of calls when I use Google Voice through Firefox. When I call people, they hear an echo of their own voice. I hear them fine. Th… (funda kabanzi)

There appears to be an echo for recipient of calls when I use Google Voice through Firefox. When I call people, they hear an echo of their own voice. I hear them fine. This just recently happened which I'm wondering if it has anything to do with the last update installed. I tried a different browser and it works fine. Please help.

Asked by catkeystar 10 izinyanga ezidlule

Last reply by cor-el 10 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

what's in Firefox's {Profile Directory}/storage/default?

mine is 330 MB. Has folders like http++website.org and https+++accounts.google.com^userContextId=8 and moz-extension+++81bd8d4f-66b4-4320-a211-143290de74c5 … (funda kabanzi)

mine is 330 MB. Has folders like http++website.org and https+++accounts.google.com^userContextId=8 and moz-extension+++81bd8d4f-66b4-4320-a211-143290de74c5

Asked by Mozilla cheese 10 izinyanga ezidlule

Last reply by cor-el 10 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

Printing in color even though color mode is set to Black & White

I believe this issue started today. When I print using the Firefox dialog box, all of the printed pages are in color even though the color mode is set to Black and White… (funda kabanzi)

I believe this issue started today. When I print using the Firefox dialog box, all of the printed pages are in color even though the color mode is set to Black and White. I have not changed any of my printer setting and have been using the same printer for many years. The printer is an HP Officejet Pro 8600. I have Firefox version 116.0.3 which was just updated today to that version. When I use another browser (Google Chrome) the pages are printed in Black & Whte. Therefore this appears to be a Firefox issue. I am using Windows 10 64 bit. How can this problem be corrected so that the pages will print in Black & White when I use the Firefox diaglog box? Thanks.

Asked by pageme2 10 izinyanga ezidlule

Last reply by Erik Schreuder 5 izinyanga ezidlule

  • Okugcinwe kunqolobane

UPS links

Whenever I click a link to track a UPS package or even manually enter the info on their website, I get an error message stating "We are unable to complete your tracking r… (funda kabanzi)

Whenever I click a link to track a UPS package or even manually enter the info on their website, I get an error message stating "We are unable to complete your tracking request at this time. Please try again later." That only happens with Firefox and no other browsers. I've tried to disable pop-up blockers with the same result. Any ideas of other things I could try? Thanks.

Asked by roadcykler 10 izinyanga ezidlule

Last reply by zeroknight 10 izinyanga ezidlule