Kukhonjiswa imibuzo ethegiwe: Veza yonke imibuzo
  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox is extremely laggy when on YouTube or other media websites

Hello everyone, So yeah the tittle is pretty self-explanatory: whenever I go to a website playing a medai (music, or video) firefox becomes super slow, and the sound star… (funda kabanzi)

Hello everyone,

So yeah the tittle is pretty self-explanatory: whenever I go to a website playing a medai (music, or video) firefox becomes super slow, and the sound starts to crash / shutter. I'm on windows 10, latest Firefox 59.

For example when I go and lauch a youtube video, the first few seconds of the video are impossible to understand because it's so laggy and bugged. I really don't know what to do. Here's a non-exaustive list of what I've tried so far: - Disabling hardware accelaration - Updating Adobe Flash - Updating my sound drivers - Updating my windows - Switching to the beta version firefox 60 - Making a clean install of my Firefox and refreshing it - Disabling OpenGL - Scanning my computer for viruses (nope)

Anyway maybe I forgot some stuff because I did a lot of things before asking this question, so if anyone has an idea... I'm all ears.

Asked by Choupsy 2 iminyaka edlule

Answered by FredMcD 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

When installing, get "Error! Can't initialize plug-ins directory"

Began having problems when opening Firefox and trying to make Firefox the default browser. Windows 7 updated, AVG up-to-date and virus scans clean, MalwareBytes up-to-dat… (funda kabanzi)

Began having problems when opening Firefox and trying to make Firefox the default browser. Windows 7 updated, AVG up-to-date and virus scans clean, MalwareBytes up-to-date and scans clean. Troubleshooting finally caused me to uninstall and try for clean install ... normal Windows 7 uninstall process successful. Made sure Firefox folder in "Program Files" was deleted. Downloaded "DownloadApp_1_7_5_198_Setup" (29,442 KB) from Mozilla website and run ... get "Error! Can't initialize plug-ins directory. Please try again later."

Asked by williamcraig5 6 iminyaka edlule

Answered by guigs 6 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox takes a long time to connect to websites on start.

This problem is weirdly specific, I have tried other browsers and firefox is the only thing affected, so its firefox specific. When I first open firefox, firefox itself o… (funda kabanzi)

This problem is weirdly specific, I have tried other browsers and firefox is the only thing affected, so its firefox specific. When I first open firefox, firefox itself opens and loads within seconds perfectly fine, I can do things with it offline perfectly fine (like using it to open a file) But when I try to go to any website, it takes ages to load and function normally. It doesnt even matter how many tabs I open, I can load one website, or three, it takes the same amount of time.

Once it has loaded the website(s) it functions completely normally! I can load new websites or pages just fine, and everything works perfectly, until I close firefox and open it again. Its driving me insane because I'm not going to just leave firefox open at all times (This is a gaming PC, I try to not have too many unnecessary programs running in the background)

I have tried several things, I reset firefox, didnt work. I have reset my PC, didnt work. I ran firefox in safe mode...worked! So it must be a add-on or extension, right? ...Nope, turned them all off one by one and every time it didn't work. (I only run uBlock anyway)

So whatever the issue is, has something to do with something safe-mode would prevent/turn off, but not add-on's/extensions.

EDIT: Forgot to also mention, I tried clearing cache/cookies/history as well, so pretty much everything short of a completely clean re-install of firefox with none of my personal data, but hoping to avoid the nuclear option if I can.

Asked by Zaayl 3 iminyaka edlule

Answered by Zaayl 3 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Can't watch ANY videos in Firefox

I'm running Firefox 59.0.2 64-bit on my PC. I have extensions for AdBlock, Honey, and LastPass. In addition to the two plug-ins provided by Mozilla in this version of F… (funda kabanzi)

I'm running Firefox 59.0.2 64-bit on my PC. I have extensions for AdBlock, Honey, and LastPass. In addition to the two plug-ins provided by Mozilla in this version of Firefox, I have added Flash Player (re-installed several times).

I can't see ANY videos at all. No YouTube, no types of video at all.

I've refreshed my Firefox totally (and don't want to do that again any time soon!).

I've looked at "solutions" provided online, and nothing has worked.

Will someone give me the exact setup that should allow me to watch videos? Right now, when they come up, I get a spinning circle until finally some type of error message appears. The error message differs depending on where I'm watching the video. For example, If I'm trying to watch a YouTube video, I see the still picture that accompanies the video. When I click on the "play" arrow, I get: "An error occurred. Please try again later. Playback ID: pcGJXEDjuz-BRuBz" If I try to watch something on, say, the Weather Channel site, I first see the still picture. When I click to "play", I see a black screen with a small blue square in the center with the Weather Channel logo.

I did have a big Microsoft update a few nights ago, but I have no idea what changed there.

Bottom line: I have no idea what has happened to my video. What has changed since Firefox 58?

Asked by brorat 2 iminyaka edlule

Answered by FredMcD 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Add on icons not showing next to the search bar.

So when I turned on my computer today I opened Firefox, and it updated like it does. Normally, this isn't an issue. When I opened it up today, however, all of my addons w… (funda kabanzi)

So when I turned on my computer today I opened Firefox, and it updated like it does. Normally, this isn't an issue. When I opened it up today, however, all of my addons were disabled. I re-enabled them, but it didn't quite go back to normal. Normally, I keep the Adblock Plus and YouTube HD addons to the right of my search bar. But for whatever reason, I just can't get them to show like they're supposed to. Now, there's a magnifying glass on the right part of my search bar that wasn't there before, and anything I put to the right of the search bar is hidden and only accessible by clicking on the little arrow button and finding it in a context menu. I don't want the arrow button, I want the addons to be visible in the pane next to the search bar. And if anyone knows how to get rid of the magnifying glass, that would also be appreciated. Also worth mentioning is that the only addons I have that affect UI are Classic Theme Restorer and TabMixPlus.

Here is a screenshot: http://imgur.com/a/yqWAc

Asked by DanMan9 3 iminyaka edlule

Answered by jscher2000 3 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

When I open a new tab, it's no longer a 'New Tab' but it opens a 'Conduit search' webpage. I did not install that. How do I remove it?

When I open a new tab, I no longer get a blank page. Instead, this link opens automatically. search.conduit.com/?ctid=CT3319766&octid=EB_ORIGINAL_CTID&SearchSourc… (funda kabanzi)

When I open a new tab, I no longer get a blank page. Instead, this link opens automatically. search.conduit.com/?ctid=CT3319766&octid=EB_ORIGINAL_CTID&SearchSource=69&CUI=&SSPV=&Lay=1&UM=2&UP=SPBE0988F4-A2BC-4595-B005-51E70B9E0B94 I did nothing to make this change and I don't recognize it at all. I am concerned that my computer may have a virus, so I will do a scan. How do I remove the above link and make it stop appearing when I open a new tab? I just want a blank page.

Asked by theBreezNeez 6 iminyaka edlule

Answered by theBreezNeez 6 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox tab crashes at startup

I am on Linux, the kernel version is 3.10.0-663.el7.x86_64 (Red Hat 7.4 beta). I am working through ThinLinc version 4.8.0, Build 5456. When I start Firefox I get a tab i… (funda kabanzi)

I am on Linux, the kernel version is 3.10.0-663.el7.x86_64 (Red Hat 7.4 beta). I am working through ThinLinc version 4.8.0, Build 5456. When I start Firefox I get a tab indicating a crash. When I am logged directly on the machine, not through ThinLinc, it work fine. I copy the error message I get in my shell from the crash:

[root@cad1 ~]# [Parent 17786] WARNING: pipe error (7): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (50): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (48): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (46): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (47): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322

      1. !!! [Parent][MessageChannel] Error: (msgtype=0x2C0085,name=PBrowser::Msg_Destroy) Channel error: cannot send/recv

[Parent 17786] WARNING: pipe error (53): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (60): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (58): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (56): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (57): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322

      1. !!! [Parent][MessageChannel] Error: (msgtype=0x2C0085,name=PBrowser::Msg_Destroy) Channel error: cannot send/recv

[Parent 17786] WARNING: pipe error (64): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (74): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (72): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322 [Parent 17786] WARNING: pipe error (70): Connection reset by peer: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/ipc_channel_posix.cc, line 322

      1. !!! [Parent][MessageChannel] Error: (msgtype=0x46001C,name=PContent::Msg_PreferenceUpdate) Channel error: cannot send/recv


      1. !!! [Parent][MessageChannel] Error: (msgtype=0x46001C,name=PContent::Msg_PreferenceUpdate) Channel error: cannot send/recv


      1. !!! [Parent][MessageChannel] Error: (msgtype=0x46001C,name=PContent::Msg_PreferenceUpdate) Channel error: cannot send/recv


      1. !!! [Parent][MessageChannel] Error: (msgtype=0x46001C,name=PContent::Msg_PreferenceUpdate) Channel error: cannot send/recv


      1. !!! [Parent][MessageChannel] Error: (msgtype=0x46001C,name=PContent::Msg_PreferenceUpdate) Channel error: cannot send/recv


      1. !!! [Parent][RunMessage] Error: Channel error: cannot send/recv


      1. !!! [Parent][MessageChannel] Error: (msgtype=0x2C0074,name=PBrowser::Msg_SynthMouseMoveEvent) Channel error: cannot send/recv

[Parent 17786] WARNING: FileDescriptorSet destroyed with unconsumed descriptors: file /builddir/build/BUILD/firefox-52.2.0/firefox-52.2.0esr/ipc/chromium/src/chrome/common/file_descriptor_set_posix.cc, line 22

      1. !!! [Parent][MessageChannel] Error: (msgtype=0x2C0085,name=PBrowser::Msg_Destroy) Channel error: cannot send/recv

Asked by fredericdrapeau 3 iminyaka edlule

Answered by cor-el 3 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox Browser hijacked

My wife's desktop pc was hit by what I'd call "A Super Bundle" which unleashed total havoc on her pc. It took me a great deal of work 2 full days chasing down all the cra… (funda kabanzi)

My wife's desktop pc was hit by what I'd call "A Super Bundle" which unleashed total havoc on her pc. It took me a great deal of work 2 full days chasing down all the crap this apparent harmless download created. My approach; I'd describe it as it was like pealing back layers of an onion until everything was removed. Or to return her machine back as close to normal as I could. One of the "Leftovers" from this attack is something called; www-searching.com which has hijacked all the browsers on her computer. Nothing has worked I mean nothing. A lot of time and a great deal of effort has gone into destroying this menace now I'm asking for help.

Thanks for your time. Doug Sr.

Asked by DougSr 5 iminyaka edlule

Answered by DougSr 5 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Ikhiyiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox 29 no longer prints properly from the built in PDF viewer

I print several EBAY labels a day. Just upgraded to firefox 29 (not realizing really what had changed - now regretting) and the built in PDF viewer no longer prints prope… (funda kabanzi)

I print several EBAY labels a day. Just upgraded to firefox 29 (not realizing really what had changed - now regretting) and the built in PDF viewer no longer prints properly. It shows the label fine on the screen, but when sending to the printer (I tried two different ones) it just prints out two blanks pages. I tried a number of different printer settings and as i mentioned two different printers. Can't get anything to print now except two blank pages. If I switch the application settings in firefox to use an external 3rd party PDF viewer (e.g. Adobe reader 11, PDF Viewer plus, etc) those work fine. However, the default built in PDF viewer clearly broke in this new version. A very disappointing launch for me as this is critical feature for my use. Yes, I have a work around, but the point (and new bug) is still valid.

Asked by jimkarl 6 iminyaka edlule

Answered by philipp 6 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

HELP FACEBOOK VIDEOS DO NOT WORK ON FIREFOX (EVEN LATEST VERSION)

Hi there Mozilla Support: The other day I'm been having issues with FF. It's mainly focused on Facebook videos NOT playing at all but just loading and sometimes just blan… (funda kabanzi)

Hi there Mozilla Support:

The other day I'm been having issues with FF. It's mainly focused on Facebook videos NOT playing at all but just loading and sometimes just blank. The issue is just Facebook videos because if I go to youtube then all videos will still work. I've done countless troubleshooting steps which is why I'm here now:) Anyhow this is what I've done so far:

1)Disabled ALL FF addons as well as individual addons to seclude any incompatibilities but still no videos

2)Restarted FF in safe mode AND REFRESH FIREFOX but still no success

3)I'm assuming that Adobe Flash could be the culprit however I've COMPLETELY UNINSTALLED (PROPER UNINSTALLATION THAT I FOLLOWED ON ADOBE'S WEBSITE) flash and reinstalled Version 17, 21, 23 and the most recent version of FLASH 25.0.0.71 but still no answer

4) Updated my Nvidia Display driver from Nvidia's site but still no answer

5)Downloaded Flash Video player (ADD ON THAT FORCES SITE TO PLAY MEDIA WITH FLASH) from Mozilla add on site, installed, but still no Facebook videos loading

I'm still running XPSP3 but unfortunately based on my work software, XP is only compatible with that software which is why I'm still using the OS. Obviously for browser purposes I've ALWAYS USED FF since I was in high school:) I just love it in terms of speed and functionality however this past week has been a drag with Facebook videos not loading. I DO NOT want to switch to another browser. I still believe there's a light at the end of the tunnel with FF:)

NOTE: I'm not sure if this contributes to the problem however a couple of days before I did a few things:

a)There was the WannaCry ransomware bug (don't worry I wasn't affected by it) and I did get a patch from Microsoft for my XP machine. I installed it and it was successfully installed in my program list. I also tried tampering with the media plugins in FF's about:config. However I thought if I refreshed FF then this should set all media plugins and others to their DEFAULT values.


Hi cor-el:

I went to the prompt you told me to do and kinda found something interesting. Every time I play a FB video and go to Tools> Web Developer > Web Console, it comes up with an error message saying something about .mp4 playback.

This is weird because I recently installed ALL codecs from K-Lite codec pack which I'm assuming includes codecs such as .mp4, .ogg, .webm, etc., Please find an attached pic of the problem and get back to me asap as I've not been able to view ANY videos,


Hi Cor-el:

I also tried the second solution you told me to do (Primetime Content Decryption Module) however the videos still don't play.

Another thing I tried was to update to the LATEST version of FF for WinXP which I believe is the ESR version 52. Still after going to Facebook and logging into my account the videos just go blank with the error shown in the attached pic.

As a temp fix I recently installed Chrome. Apparently Chrome has no issue playing the videos but then again Chrome has all their plugins built on. I never liked Chrome and never will but like I said as a temp fix I'm just using it to view my videos. I WOULD PREFER Firefox and I just don't know what the issue is! Please get back to me when you get the chance


P.S I wasn't sure if the 'replies' function as I haven't from you guys in almost a day so that's why I'm placing the replies inside the original question. Hopefully this helps:)


Anyhow there's also an attachment (jpg) file of the issue I'm having and I hope that you guys can help with the Facebook issue

Regards,

Stan

Asked by stan111 3 iminyaka edlule

Answered by cor-el 3 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox constantly freezes on my Mac, although I've installed the latest version and tried all suggested fixes - without success.

I used Firefox up to version 3.5 and it worked well. But ever since, FF has frozen as soon as I've opened a webpage other than Google. FF even freezes when I'm in Mozilla… (funda kabanzi)

I used Firefox up to version 3.5 and it worked well. But ever since, FF has frozen as soon as I've opened a webpage other than Google. FF even freezes when I'm in Mozilla's help pages ! I have trashed and reinstalled several times, updated constantly as suggested. I'm now using (or trying to use) version 25. No success. I have done everything that was suggested :

- trashed and reinstalled ( several times over the years, to see if new versions of FF would work) - restarted FF in safe mode - tweaked the profile as recommended - I've painstakingly checked that all my plug-ins etc were up to date. They are.


None of these solutions have worked. As I have written more than once, none of them should be necessary : Firefox should "just work". After all, other browsers do - I use Safari and Chrome, for instance, as well as SeaMonkey. Does any one know what's happening ?

I'm now running Mac OS 10.9.

Asked by Xavier Kreiss 7 iminyaka edlule

Answered by Xavier Kreiss 6 iminyaka edlule

  • Ikhiyiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox 29 is full of problems.

- Session restore brings up tabs that I had closed before closing Firefox. Sometimes it even selects a tab that I didn't have selected when I closed it. - Leaking memory … (funda kabanzi)

- Session restore brings up tabs that I had closed before closing Firefox. Sometimes it even selects a tab that I didn't have selected when I closed it.

- Leaking memory like nobody's business. It went from 500 MB to 1.5 GB overnight (i.e. while it was "idling" minimized on the desktop).

- The config.trim_on_minimize setting is missing. Why is this?

- When the memory usage gets above ~1 GB (FYI, this is a guess), I start seeing problems with Firefox displaying web-page graphics and even, in one instance, shutting down text input on a web page (this was within Facebook).

- Randomly crashes for no apparent reason. FYI, this happened after I updated to Firefox 28 as well.

None of these problems ever happened before I upgraded to Firefox 28 and 29. I'm very close to abandoning Firefox altogether if these problems are not resolved promptly and permanently. In other words, I've nearly had enough of this. Whatever happened to "If it ain't broke, don't fix it"?

Asked by robbyrob 6 iminyaka edlule

Last reply by John99 6 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

How do I fix incorrectly displaying fonts?

Some fonts aren't displayin correctly on webpages. Most noteably, in code boxes and stuff. Instead of legible text, all I see are shapes of triangles, squares, and stars.… (funda kabanzi)

Some fonts aren't displayin correctly on webpages. Most noteably, in code boxes and stuff. Instead of legible text, all I see are shapes of triangles, squares, and stars.

Asked by jeff28 4 iminyaka edlule

Answered by jeff28 4 iminyaka edlule

  • Ikhiyiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Why doesn't firefox 26.0 doesn't show download window/box!

Why doesn't Firefox 26.0 doesn't show my downloads anymore!!!! In the last version of firefox 25.0.1 still showed the download window when using downloadhelper, now in ve… (funda kabanzi)

Why doesn't Firefox 26.0 doesn't show my downloads anymore!!!!

In the last version of firefox 25.0.1 still showed the download window when using downloadhelper, now in version 26.0 I no longer see the download box. When I go to about:config my setting are as they were in version 25.0.1 but there is still no download box opening. Will this issue be fixed and or will I need will downgrade to version 25.0.1.????

Asked by lapetite66 6 iminyaka edlule

Last reply by Moses 6 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

How do I bypass "Error code: SSL_ERROR_WEAK_SERVER_EPHEMERAL_DH_KEY" on trusted site?

I have a local Linux server in my office we use for our point of sale system. I almost never need to log in to it, as we have an outside support company that handles most… (funda kabanzi)

I have a local Linux server in my office we use for our point of sale system. I almost never need to log in to it, as we have an outside support company that handles most of it. In this instance they want me to login and look at something, so they sent me an email telling me to login using a particular https internal address (https://192.168.1.1:1311 for example). I know nothing at all about Linux except how to spell it, so they have me use Dell Open Manage so it has a more "windows type" interface. However, I can't log in because of the security error I listed above. Screenshot attached. I cannot find a way to force FF to ignore it or bypass it or whatever. Any suggestions?

Asked by krcinknox 2 iminyaka edlule

Answered by TyDraniu 2 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

I can't bypass certificate warnings anymore (HSTS)

In short, I want to be able to bypass certificate warnings. Yes, I've seen this: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1169632 "When there is HSTS(HTTPS Strict Tran… (funda kabanzi)

In short, I want to be able to bypass certificate warnings.

Yes, I've seen this: https://support.mozilla.org/en-US/questions/1169632 "When there is HSTS(HTTPS Strict Transport Security) set on the server, you cannot add a exception"

In less short, my case (because one needs to always justify one's methods), I set up a subdomain on a separate IP/host and I'm trying to test some project for which I use a webpage as a small visible part. However, the domain uses HSTS (HSTS == very nice).

However, I'm just casually testing something using a subdomain (or even a fake domain, or a real domain pointing to a new server being prepared, maybe using /etc/hosts) pointing to an external or internal IP on some old computer on my LAN or even on my own computer. And that's not possible anymore.

People should always have the option to bypass a warning, and I'm all for the warnings. If anything, there shouldn't have been a box with the option "always remember" ticked by default. There are other cases where this can be useful, some we don't even know yet.

Asked by BatManuel 3 iminyaka edlule

Answered by philipp 3 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

What is the latest version of Firefox ESR that will support Java Plugin? What date will it be scheduled to run until?

I need to use a Java plugin to allow my banking system to run so I need to pre-empt the removal of plugins from Version 52 when it goes from Beta to release? Does anyone … (funda kabanzi)

I need to use a Java plugin to allow my banking system to run so I need to pre-empt the removal of plugins from Version 52 when it goes from Beta to release?

Does anyone know what date the ESR which allows plugins like Java will be available until?

Alternatively, I know IE has no plans to remove plugins but are there any alternative channels that I could pursue ?

Asked by MoranEire 3 iminyaka edlule

Answered by cor-el 3 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

The address wasn’t understood (how to redirect URL to software on computer?)

When I click on a link which is: osu://b/1006632 Firefox says: The address wasn’t understood Firefox doesn’t know how to open this address, because one of the following … (funda kabanzi)

When I click on a link which is: osu://b/1006632

Firefox says:

The address wasn’t understood

Firefox doesn’t know how to open this address, because one of the following protocols (osu) isn’t associated with any program or is not allowed in this context.

You might need to install other software to open this address.

I have the program osu installed on my computer. How do I make the address in Firefox redirect to the osu program?

Asked by daigo1 3 iminyaka edlule

Answered by jscher2000 3 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Random buffering that never ends [Flash/HTML5]

So, interesting opportunity to learn something new! ;) What is wrong: buffering. At first I thought I have problems with Flash alone, but this isn't true. Any video [be i… (funda kabanzi)

So, interesting opportunity to learn something new! ;) What is wrong: buffering. At first I thought I have problems with Flash alone, but this isn't true. Any video [be it on Youtube or Twitch, Flash player or HTML5 player, doesn't matter] randomly will stop. I will see the buffer "icon" and... nothing happens. Ever. I can leave it for as long as I want, it will not budge. On Twitch.tv it's a bit different, it will pause the stream for a solid minute and then "restart" itself.

Cleared cache, session files, updated Flash, used Ccleaner as well. Don't want to go through creating a new profile yet (a bit of a hassle), trying to figure out what might be causing the issue. As I said, it's very random, sometimes happens in short video on Youtube, sometimes I can watch long videos without much problem. And no, my internet is not the issue, double checked on that.

Any ideas?

Asked by br0k3n 5 iminyaka edlule

Answered by br0k3n 5 iminyaka edlule

  • Kusonjululiwe
  • Okugcinwe kunqolobane

Firefox has started freezing on opening and crashes/freezes frequently during use.

Firefox has begun opening very [very!] slowly, as well as crashing and freezing during use. This is happening on all of my three machines, two running Win 7 and one Win 8… (funda kabanzi)

Firefox has begun opening very [very!] slowly, as well as crashing and freezing during use. This is happening on all of my three machines, two running Win 7 and one Win 8. I have tried refreshing and disabling hardware acceleration, but to no avail. Now it seems to freeze on opening and takes a minute or two even to become responsive, if at all. When I look at Task Manager during a freeze I see the Firefox process is using 35-50% of memory [i have 8GB, 12GB and 16GB] and up to 50% of processsor resources. All has been fine until the last couple of weeks. As an adjunct, in the last month I have noticed an almost permanent error message on the status bar - "Sync encountered an error while synchronising: Unknown error. Sync will automatically retry this action."

Asked by tontoe 5 iminyaka edlule

Answered by tontoe 5 iminyaka edlule