Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

why doesn't the youtube icon show up when i am on youtube?

  • 5 uphendule
  • 6 zinale nkinga
  • 306 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu lita98

more options

It when i am on YouTube, the top left icon doesn't show up, I had to use chrome for YouTube. But, I would like to use Firefox again and I did happen to uninstall Firefox and re-install Firefox. The problem is still there. I would like some help please....

All Replies (5)

more options

Which icon do you mean?

Can you attach a screenshot for comparison?

Use a compressed image type like PNG or JPG to save the screenshot.

more options

I don't have any issues seeing icons in YouTube. However, there are other sites I go to that the icons don't show up. I've attached a screenshot from my webmail. Those boxes with numbers and letters should be icons. This is what I see on other sites as well. When I use Chrome or Safari, the icons show up for those sites. I'm pretty sure this is a Firefox thing. Considering, I've read a number of posts regarding this from other forums.

more options

Those icons are actually a font that is downloaded from the server. Firefox show a little box with the hex code instead.

Make sure that you allow pages to choose their own fonts.

  • Tools > Options > Content : Fonts & Colors > Advanced: [X] "Allow pages to choose their own fonts, instead of my selections above"

You can check the gfx.downloadable_fonts.enabled pref on the about:config page and if the pref is user set (bold), reset via the right-click context menu to the default value.

more options

Thanks cor-el. Checking "Allow pages to choose their own fonts, instead of my selections above" allows the icons to come up. However, other sites (like Hotmail.com) default back to their preferred ugly fonts. So, it's a "to gain something, you have to lose something" scenario.

Hopefully Firefox can fix this issue in future updates. It's annoying and inconvenient for us to have to always keep looking for workarounds all the time. I remember when Firefox JUST WORKED. No workarounds. But that was back in the pre 4.x days.

Okulungisiwe ngu gslrider

more options

Here's the image as i am on YouTube the page is completely loaded and no YouTube icon.