X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

I use Yahoo.com for my email. For 2 days I can't send an attachment using firefox. If I use another browser it works fine. What's up.

Kuphostiwe

The tab you hit to get attachments is blank

The tab you hit to get attachments is blank

Eminye Imininingwane Yohlelo

Amasayithi athintekayo

http://us.mg205.mail.yahoo.com/dc/launch?.partner=sbc&.gx=1&.rand=bne6l13f9r029

Isisebenziso

  • I-ejenti Engumsebenzisi: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:13.0) Gecko/20100101 Firefox/13.0.1

Eminye Imininingwane

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17408 izisombululo 157261 izimpendulo
Kuphostiwe

Clear the cache and the cookies from sites that cause problems.

"Clear the Cache":

  • Tools > Options > Advanced > Network > Offline Storage (Cache): "Clear Now"

"Remove Cookies" from sites causing problems:

  • Tools > Options > Privacy > Cookies: "Show Cookies"

Start Firefox in Troubleshoot Firefox issues using Safe Mode to check if one of the extensions or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance/Themes).

Clear the cache and the cookies from sites that cause problems. "Clear the Cache": *Tools > Options > Advanced > Network > Offline Storage (Cache): "Clear Now" "Remove Cookies" from sites causing problems: *Tools > Options > Privacy > Cookies: "Show Cookies" Start Firefox in <u>[[Safe Mode]]</u> to check if one of the extensions or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance/Themes). *Don't make any changes on the Safe mode start window. *https://support.mozilla.org/kb/Safe+Mode *https://support.mozilla.org/kb/Troubleshooting+extensions+and+themes