Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Can't add attachment

  • 8 uphendule
  • 7 zinale nkinga
  • 238 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu kathy2343

more options

I'm having on-again-off-again problems adding attachments to emails. The pop-up box will appear, but clicking Browse does nothing--no response. I have no problem if I go to IE and do it there instead, so it's clearly something to do with Firefox. It's happened occasionally, but it's been worse since the recent upgrade to V12.0. Help! Windows 7.

Isisombululo esikhethiwe

Perform the suggestions mentioned in the following articles:

-> Start Firefox in -> Diagnose Firefox issues using Troubleshoot Mode to check if your add-ons/extensions are causing the problems.

Check and tell if its working normally while using Firefox in Diagnose Firefox issues using Troubleshoot Mode.

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 1

All Replies (8)

more options

Isisombululo Esikhethiwe

Perform the suggestions mentioned in the following articles:

-> Start Firefox in -> Diagnose Firefox issues using Troubleshoot Mode to check if your add-ons/extensions are causing the problems.

Check and tell if its working normally while using Firefox in Diagnose Firefox issues using Troubleshoot Mode.

more options

Which email site are you having problems adding attachments to emails? Yahoo mail, Hotmail, Gmail, AOL webmail or something else?

more options

The site is the webmail client for my own domain name. It uses Roundcube but I have a couple of other options such as Squirrel Mail. However, again I'm not having the problem with IE, so I think it's a Firefox issue (or perhaps the way Firefox interacts with my webmail client), not a problem inherent in my webmail client. And it's occurred only since the update to Firefox 12.

more options

Have you tried to perform the suggestions mentioned in my first reply ??

more options

Sorry I didn't say. Yes, I tried all of them. No luck.

more options

Okulungisiwe ngu Hasan

more options

See also:

Try to delete the MRU (Most Recently Used) ComDlg32 registry keys with the regedit.exe program.
Navigate to: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ComDlg32
Delete the subkeys (LastVisitedPidlMRU and OpenSavePidlMRU)

more options

I'm sorry; I misspoke. I had tried mha007's solutions except troubleshooting my Add-ins. I realized I had one add-in that was disabled (probably hadn't been updated for current version of Firefox), and when I uninstalled it, the attachment problem seemed to be corrected. At least for now...I'll be back if it recurs! I really do appreciate everyone's suggestions.