X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Betfair.com 'markets' sidebar does not display sub-categories

Kuphostiwe

Betfair.com appears ok except for the 'markets' sidebar sub-categories in FF6.

The main categories such as 'My Markets' show, but their content is empty. Normally there would be selections to click on.

Betfair.com appears ok except for the 'markets' sidebar sub-categories in FF6. The main categories such as 'My Markets' show, but their content is empty. Normally there would be selections to click on.

Okulungisiwe ngu marcofoo

Isisombululo esikhethiwe

Have you ever used that website with an older version of Firefox?
Maybe that problem is related to Firefox 6.0 beta??
Or maybe it started not working correctly in Firefox 5.0 or 4.0??

You can install a Firefox Portable version to see how it worked in older versions, without affecting your current version of Firefox.
http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable
http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable/localization#legacy
Scroll down a bit for Firefox 3.6.x.

Sorry, without login credentials we won't be able to see the problem first hand.

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 0

Eminye Imininingwane Yohlelo

Amasayithi athintekayo

http://betfair.com

Fakela amapulagi

  • IE Tab 2 Plug-in for Mozilla/Firefox
  • Shockwave Flash 10.3 r183
  • Adobe Shockwave for Director Netscape plug-in, version 11.6.1.629
  • GEPlugin
  • Next Generation Java Plug-in 1.6.0_26 for Mozilla browsers
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • 4.0.60531.0
  • Office Authorization plug-in for NPAPI browsers
  • The plug-in allows you to open and edit files using Microsoft Office applications
  • NPWLPG
  • Google Update
  • Version 0.9.18, Copyright 2006-2009 Veetle Inchttp://www.veetle.com/
  • Version 0.9.18, copyright 2006-2010 Veetle Inchttp://www.veetle.com/
  • Version 1.1.5, copyright 1996-2010 The VideoLAN Teamhttp://www.videolan.org/
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 10.1.0
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in Web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.

Isisebenziso

  • I-ejenti Engumsebenzisi: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:6.0) Gecko/20100101 Firefox/6.0

Eminye Imininingwane

Hasan 469 izisombululo 5600 izimpendulo
Kuphostiwe

I am not seeing any Sidebars.. Does it appear after Logging-in ??

I am not seeing any Sidebars.. Does it appear after Logging-in ??

Umnikazi wombuzo

Yeah, once logged in the sidebar is on the left.

Yeah, once logged in the sidebar is on the left.
Hasan 469 izisombululo 5600 izimpendulo
Kuphostiwe
Troubleshooting extensions and themes * https://support.mozilla.com/en-US/kb/Troubleshooting%20extensions%20and%20themes Clear Cookies & Cache * https://support.mozilla.com/en-US/kb/Template:clearCookiesCache Websites look wrong * https://support.mozilla.com/en-US/kb/Websites%20look%20wrong * http://kb.mozillazine.org/Websites_look_wrong Check and tell if its working.

Umnikazi wombuzo

Thanks, however none of those have solved the issue.

1. It still happens in Safe Mode. 2. I have cleared everything many times in both modes but it doesn't help. 3. Settings were all as recommended.

Thanks, however none of those have solved the issue. 1. It still happens in Safe Mode. 2. I have cleared everything many times in both modes but it doesn't help. 3. Settings were all as recommended.
Hasan 469 izisombululo 5600 izimpendulo
Kuphostiwe

Basic Troubleshooting

Check and tell if its working.

Basic Troubleshooting * https://support.mozilla.com/en-US/kb/Basic%20Troubleshooting Check and tell if its working.

Umnikazi wombuzo

I have now tested this on three computers with FF6. One was a fresh install, one an upgraded version with no add-ons and one my computer with all it's add-ons. None of them display the sidebar correctly even in Safe Mode, leading me to believe it is a problem with the latest FF release.

I have now tested this on three computers with FF6. One was a fresh install, one an upgraded version with no add-ons and one my computer with all it's add-ons. None of them display the sidebar correctly even in Safe Mode, leading me to believe it is a problem with the latest FF release.
Hasan 469 izisombululo 5600 izimpendulo
Kuphostiwe

-> Create a New Profile as a test to check if your current profile is causing the problems.

Managing Profiles

-> If that New Profile works then you can recover your Bookmarks and Passwords from the Old Profile. See this:

Recovering important data from an old profile

Check and tell if its working.

-> Create a New Profile as a test to check if your current profile is causing the problems. Managing Profiles * https://support.mozilla.com/en-US/kb/Managing-profiles * Once you've created a new profile, select it in the Profile Manager and click ''Start Firefox''. -> If that New Profile works then you can recover your Bookmarks and Passwords from the Old Profile. See this: Recovering important data from an old profile * https://support.mozilla.com/en-US/kb/Recovering%20important%20data%20from%20an%20old%20profile Check and tell if its working.

Umnikazi wombuzo

Before I go down that route I should say that the side bar uses Javascript. Are there known Javascript issues in FF6?

Before I go down that route I should say that the side bar uses Javascript. Are there known Javascript issues in FF6?
Hasan 469 izisombululo 5600 izimpendulo
Kuphostiwe

JavaScript

Allowing only certain sites to use JavaScript

Check and tell if its working.

JavaScript * https://support.mozilla.com/en-US/kb/JavaScript Allowing only certain sites to use JavaScript * http://kb.mozillazine.org/Allowing_only_certain_sites_to_use_JavaScript Check and tell if its working.

Umnikazi wombuzo

I created a new profile. It didn't help.

I created a new profile. It didn't help.

Okulungisiwe ngu marcofoo

Hasan 469 izisombululo 5600 izimpendulo
Kuphostiwe

Is the concerned site appearing normally in other Web Browsers (IE, Chrome, Safari, etc.) ??

Is the concerned site appearing normally in other Web Browsers (IE, Chrome, Safari, etc.) ??

Umnikazi wombuzo

Works in IE just fine.

Works in IE just fine.
the-edmeister
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5420 izisombululo 40433 izimpendulo
Kuphostiwe

Isisombululo Esikhethiwe

Have you ever used that website with an older version of Firefox?
Maybe that problem is related to Firefox 6.0 beta??
Or maybe it started not working correctly in Firefox 5.0 or 4.0??

You can install a Firefox Portable version to see how it worked in older versions, without affecting your current version of Firefox.
http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable
http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable/localization#legacy
Scroll down a bit for Firefox 3.6.x.

Sorry, without login credentials we won't be able to see the problem first hand.

Have you ever used that website with an older version of Firefox? <br /> Maybe that problem is related to Firefox 6.0 beta?? <br /> Or maybe it started not working correctly in Firefox 5.0 or 4.0?? You can install a Firefox Portable version to see how it worked in older versions, without affecting your current version of Firefox. <br /> http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable <br /> http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable/localization#legacy<br /> Scroll down a bit for Firefox 3.6.x. Sorry, without login credentials we won't be able to see the problem first hand.

Umnikazi wombuzo

Yeah, it worked fine in FF4. I never used FF5.

I'd like this to be fixed in FF6, which is why I raised it. For now I will use IE for this site. Not ideal but until there is a fix that is what I will do.

Yeah, it worked fine in FF4. I never used FF5. I'd like this to be fixed in FF6, which is why I raised it. For now I will use IE for this site. Not ideal but until there is a fix that is what I will do.
Hasan 469 izisombululo 5600 izimpendulo
Kuphostiwe

To help other users find solutions, please return to this Thread and Sign-in to the forum with your Username and Password:

click on "Solved It" Next to the reply ABOVE that BEST solved your question

DO NOT click "Solved It" next to this reply

To help other users find solutions, please return to this Thread and '''Sign-in''' to the forum with your Username and Password: click on '''"Solved It"''' Next to the reply ABOVE that '''BEST''' solved your question '''DO NOT click "Solved It" next to this reply
Hasan 469 izisombululo 5600 izimpendulo
Kuphostiwe

Maybe the problem is from Website Developer's end.. They might need to upgrade their code to become fully-functional and compatible with future Firefox releases..

Maybe the problem is from Website Developer's end.. They might need to upgrade their code to become fully-functional and compatible with future Firefox releases..

Okulungisiwe ngu Hasan

krzysiek 0 izisombululo 3 izimpendulo
Kuphostiwe

Impendulo Ewusizo

Just to spare you asking, i can confirm:

- it worked in ALL previous versions of Firefox (including 5.0) - it worked in ALL versions of Internet Explorer - it worked in ALL versions of Opera - it worked in ALL versions of Chrome - it worked in ALL versions of Safari

18 people have clicked "I have this problem too" so far.

I suggest that you don't look for easy, third-party solutions. There is little doubt now. This problem is FF6-specific.

Just to spare you asking, i can confirm: - it worked in ALL previous versions of Firefox (including 5.0) - it worked in ALL versions of Internet Explorer - it worked in ALL versions of Opera - it worked in ALL versions of Chrome - it worked in ALL versions of Safari 18 people have clicked "I have this problem too" so far. I suggest that you don't look for easy, third-party solutions. There is little doubt now. This problem is FF6-specific.
krzysiek 0 izisombululo 3 izimpendulo
Kuphostiwe

Impendulo Ewusizo

Downgrading to 5.0

Downgrading to 5.0
krzysiek 0 izisombululo 3 izimpendulo
Kuphostiwe

I'm off autoupdates as well now,

Select Firefox->Options->Options->Advanced->Updates if you don't won't FF6 to install automatically.

Seems a good idea anyway as apparently beta versions make it much too quickly to final releases these days.

P.S. The problem persists in FF7.

I'm off autoupdates as well now, Select Firefox->Options->Options->Advanced->Updates if you don't won't FF6 to install automatically. Seems a good idea anyway as apparently beta versions make it much too quickly to final releases these days. P.S. The problem persists in FF7.

Okulungisiwe ngu krzysiek

foxfirefox 0 izisombululo 1 izimpendulo
Kuphostiwe

This is really Firefox 6 problem! I dont like how Mozilla release browser updates nowdays.. if this is quality. Lets go old fashion.

Internet Explorer is the last thing i will use..

This is really Firefox 6 problem! I dont like how Mozilla release browser updates nowdays.. if this is quality. Lets go old fashion. Internet Explorer is the last thing i will use..