Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Feature using HTML Snippet Box has stopped working properly since updating to F/F5.0 FYI..The function displays fine in I/E 9 Any Idea's?

  • 1 baphendule
  • 3 zinale nkinga
  • 3 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu blackdog71

more options

I built a web site using wysiwyg editor. Webeden provide the software. The site has been working for 3 years, and very stable until yesterday 21st June when I updated Firefox to version 5.0 Since then a feature I had inserted into site page using a HTML Snippet Box, has started to load on the page...but outside the page border. The original Html Snippet is still showing but empty with a ? box in top right corner. Any one have any idea's how to solve this issue?

PS Sorry for the bad language to follow....[the feature works correctly in I/E 9 ]

Okulungisiwe ngu blackdog71

All Replies (1)

more options

Further investigation into this issue has drawn this fact to the front, it seems that F/F v5 is having problems with embedded flash features on pages. Has anyone else come to this conclusion?

As swf files are not a new kid on the block! So I would expect Mozilla to check the compatibility with such important add-ons prior to full release?

If I am wrong on this? would appreciate some assistance.

It it helps after re-installing F/F ver 4.o1. every page renders fine, all Add-ons are fully up to date, that in my view lays the problem at Version 5.0 door?

Regards

Okulungisiwe ngu blackdog71