X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

I keep getting a strange "Sercure Connection Failed" message which reads "us.data.toolbar.yahoo.com:443 uses an invalid security certificate." Why is this happening and how do I fix it?

Kuphostiwe

Started happing on my laptop and my PC the same night. Both machines worked fine for months before this. I did not install any updates or toolbars or anything. Weird that it would start happening on 2 computers at the same time.

Started happing on my laptop and my PC the same night. Both machines worked fine for months before this. I did not install any updates or toolbars or anything. Weird that it would start happening on 2 computers at the same time.

Eminye Imininingwane Yohlelo

Fakela amapulagi

  • Default Plug-in
  • Shockwave Flash 10.1 r85
  • 4.0.50826.0
  • Windows Presentation Foundation (WPF) plug-in for Mozilla browsers
  • Google Update
  • Java Plug-in 1.6.0_13 for Netscape Navigator (DLL Helper)
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in Web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.

Isisebenziso

  • I-ejenti Engumsebenzisi: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US; rv:1.9.2.10) Gecko/20100914 Firefox/3.6.10 (.NET CLR 3.5.30729)

Eminye Imininingwane

the-edmeister
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5406 izisombululo 40246 izimpendulo
Kuphostiwe

Isisombululo Esikhethiwe

See this: <br /> http://support.mozilla.com/en-US/kb/troubleshooting+extensions+and+themes

Impendulo Ewusizo

Thanks so much : )

It was a Yahoo toolbar extension. Problem went away when I disabled it following the directions from the link you provided.

Can't thank you enough.

Paul.

Thanks so much : ) It was a Yahoo toolbar extension. Problem went away when I disabled it following the directions from the link you provided. Can't thank you enough. Paul.
the-edmeister
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
5406 izisombululo 40246 izimpendulo
Kuphostiwe

You're welcome.

You're welcome.
Dave Tomlinson 0 izisombululo 4 izimpendulo
Kuphostiwe

Didn't work for me. It also won't let firefox end so before you can bring up firefox again after you have closed it, you must kill the process

 'firefox.exe *32' from the Windows task manager.
Didn't work for me. It also won't let firefox end so before you can bring up firefox again after you have closed it, you must kill the process 'firefox.exe *32' from the Windows task manager.
ChrisRich 0 izisombululo 1 izimpendulo
Kuphostiwe

Wow.. I don't think your install is very happy. Have you tried a full reinstall?

I have tried full reinstalls, various versions, a portable install, nothing seems to work on my machine (and plenty of others) aside from going through the process with Chrome/IE/Safari/Opera (None of them have this issue).

The site I'm trying to sort out is here: http://www.theprivateplatecompany.co.uk/

They have two options for buying on the site and the second one will take you to a payment page: http://i.imgur.com/GIzWp.png

Almost all Plugins are disabled: http://imgur.com/xXeE6.png (ALL Add-ons are disabled)

And this is the current version I am testing with: http://imgur.com/adyCX.png

I've searched high and low and tried all suggestions without figuring it out.

I have people with Firefox telling me that when they hit the secure page it doesn't have that error, so it's not all the time, but it's ONLY Firefox.. ?!

So odd.. :)

Wow.. I don't think your install is very happy. Have you tried a full reinstall? I have tried full reinstalls, various versions, a portable install, nothing seems to work on my machine (and plenty of others) aside from going through the process with Chrome/IE/Safari/Opera (None of them have this issue). The site I'm trying to sort out is here: http://www.theprivateplatecompany.co.uk/ They have two options for buying on the site and the second one will take you to a payment page: http://i.imgur.com/GIzWp.png Almost all Plugins are disabled: http://imgur.com/xXeE6.png (ALL Add-ons are disabled) And this is the current version I am testing with: http://imgur.com/adyCX.png I've searched high and low and tried all suggestions without figuring it out. I have people with Firefox telling me that when they hit the secure page it doesn't have that error, so it's not all the time, but it's ONLY Firefox.. ?! So odd.. :)
cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17539 izisombululo 158593 izimpendulo
Kuphostiwe

There is a problem with the certificate of the www.secureonlinepurchasing.co.uk site.
The server doesn't send a required intermediate certificate (GeoTrust DV SSL CA).
You can check that via http://www.networking4all.com/en/support/tools/site+check/

See https://knowledge.geotrust.com/support/knowledge-base/index?page=content&id=AR1422

There is a problem with the certificate of the www.secureonlinepurchasing.co.uk site.<br /> The server doesn't send a required intermediate certificate (GeoTrust DV SSL CA).<br /> You can check that via http://www.networking4all.com/en/support/tools/site+check/ See https://knowledge.geotrust.com/support/knowledge-base/index?page=content&id=AR1422
rorigiles 0 izisombululo 2 izimpendulo
Kuphostiwe

Hi Everyone I had the same problem but I finally got rid of it. I was getting more or less the same message, my passwords to my yahoo emails and my yahoo news site was not being saved and I had to log in every time I started my Firefox browser and the print on my homepage and its news items kept reverting to small print. The cause of the problem was a Yahoo email notification app that I had (Yahoo Mail Watcher 1.42). I discovered this by first uninstalling Firefox and any left over components from the uninstall (these I did manually) and telling Firefox to delete all of my bookmarks, passwords etc etc. I then reinstalled Firefox and did not reinstall my email app. Everything worked fine. I then did a test to assure myself that it was indeed the yahoo email notification app by downloading the app again. As soon as I did this I had the problem back again. I then went through the whole process of uninstalling and reinstalling Firefox again and once again the problems disappeared. I hope that this is helpful for you.

Hi Everyone I had the same problem but I finally got rid of it. I was getting more or less the same message, my passwords to my yahoo emails and my yahoo news site was not being saved and I had to log in every time I started my Firefox browser and the print on my homepage and its news items kept reverting to small print. The cause of the problem was a Yahoo email notification app that I had (Yahoo Mail Watcher 1.42). I discovered this by first uninstalling Firefox and any left over components from the uninstall (these I did manually) and telling Firefox to delete all of my bookmarks, passwords etc etc. I then reinstalled Firefox and did not reinstall my email app. Everything worked fine. I then did a test to assure myself that it was indeed the yahoo email notification app by downloading the app again. As soon as I did this I had the problem back again. I then went through the whole process of uninstalling and reinstalling Firefox again and once again the problems disappeared. I hope that this is helpful for you.
Sudheer 0 izisombululo 1 izimpendulo
Kuphostiwe

Same tool bar problem...Help --Troubleshooting info --Profile Directory(Open containing folder) --Extension (Deleted yahoo tool bar)

Same tool bar problem...Help --Troubleshooting info --Profile Directory(Open containing folder) --Extension (Deleted yahoo tool bar)

Okulungisiwe ngu Sudheer