Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

firefox loads website, but all i see is a blank screen. website loads perfectly on other computers using fire fox, just not my system. why do i get a blank screen?

  • 2 uphendule
  • 65 zinale nkinga
  • 1343 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu neorush

more options

i am the manager of a website. i recently updated this site on Monday 16th August. the site displays perfectly on IE and Safari on my computer, BUT since i have updated the site i cannot see the site on my firefox web browser. i can see the site loading, but when it has completed loading all i see is a blank screen. i have emptied all caches, deleted history etc numerous times. so what is stopping me seeing the website? my operating system is windows 7, 64 bit. the program used to create the website is serif webplus4

All Replies (2)

more options

Firefox's settings got changed to use a proxy server.

Under Tools -> Options -> Advanced -> Network -> Connection -> Settings.... change to 'No Proxy".

solved the problem

confused

more options

This would happen for only some sites, mostly Google related sites, or sites that had things from Google embedded in them. The page would be blank and if I viewed the source it would simple have a "1" in the page source.

  • Clearing all cookies, cache, logins, etc worked for me (Press ctrl+shift+delete). Clearing just the cache did not work, had to remove everything *

I'll report back if it crops up again.

Okulungisiwe ngu neorush