Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Youtube, No HD shows, some errors

  • 3 uphendule
  • 15 zinale nkinga
  • 103 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu Chris Ilias

more options

Whenever i look at a video (even my own) it says HD, i know it is , as internet explorer shows 1080p on my videos, but when i try to view my own videos on youtube, i see it in low quality not being able to change the quality. Also i get the odd "error, unexpected... please try again later" i refresh and get it again, i go on IE and its fine... ? help?

URL of affected sites

http://youtube.com

Isisombululo esikhethiwe

Solved it! i installed macromedia flash by accident, so i needed to install adobe again ;) thanks!

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 0

All Replies (3)

more options

I just tested with http://www.youtube.com/watch?v=teI8o6k67-k and it worked here. Try clearing your cache and cookies.

  1. Open the Tools menu, then select Clear Recent History... .
  2. In the Time Range to clear: drop-down, select Everything.
  3. Click the arrow next to Details to display the list of items that can be cleared.
  4. Select both Cookies and Cache.
  5. Click Clear Now .
more options

No problems here as well on Linux. http://www.youtube.com/watch?v=teI8o6k67-k&fmt=37 --- Most likely caused by the old Flash 8.0 r22 plugin in your plugins list.

Your plugins list shows outdated plugin(s) with known security and stability risks.

# Shockwave Flash 8.0 r22
# Next Generation Java Plug-in 1.6.0_17 for Mozilla browsers 

Update the Java and Flash plugin to the latest version. See http://java.sun.com/javase/downloads/index.jsp#jdk (you need JRE) http://www.adobe.com/software/flash/about/

more options

Isisombululo Esikhethiwe

Solved it! i installed macromedia flash by accident, so i needed to install adobe again ;) thanks!