Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

anytime i type in a search i get this error...

  • 3 uphendule
  • 0 zinale nkinga
  • 2 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu AnonymousUser

more options

Issue

I have another kind of problem with Firefox

Description

When I search for anything i get this error... Debug Error:[Exception... "Node was not found" code: "8" nsresult: "0x80530008 (NS_ERROR_DOM_NOT_FOUND_ERR)" location: "chrome://ffamazonhot/content/lib/Extension.debug.js Line: 366"]..... This error box will not go away!

This happened

A few times a week

Everytime I start a new search or new page

Troubleshooting information

Debug Error:[Exception... "Node was not found" code: "8" nsresult: "0x80530008 (NS_ERROR_DOM_NOT_FOUND_ERR)" location: "chrome://ffamazonhot/content/lib/Extension.debug.js Line: 366"]

Firefox version

3.6.3

Operating system

Windows XP

User Agent

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3

Plugins installed

  • -Default Plug-in
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • 6.0.12.732
  • RealPlayer(tm) LiveConnect-Enabled Plug-In
  • RealJukebox Netscape Plugin
  • BrowserPlus -- Improve your browser! -- http://browserplus.yahoo.com/
  • Shockwave Flash 10.0 r45
  • Picasa plugin
  • Google Updater pluginhttp://pack.google.com/
  • RealPlayer(tm) HTML5VideoShim Plug-In
  • Next Generation Java Plug-in 1.6.0_20 for Mozilla browsers
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape "9.3.2"
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in Web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • Npdsplay dll
  • DRM Store Netscape Plugin
  • DRM Netscape Network Object

All Replies (3)

more options

I have the same problem

more options

Do you have that problem when running in the Firefox SafeMode? http://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode Don't select anything right now, just use "Continue in SafeMode."

If not, see this: http://support.mozilla.com/en-US/kb/troubleshooting+extensions+and+theme...

more options

I figured out it was related to my Amazon Hot Button so I removed it and the problem was solved.