X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Why are some websites displayed with added question marks inside black diamonds

Kuphostiwe

Numbers are displayed with question marks inside black triangles before and following, possibly as column separators.

This happened

Every time Firefox opened

== I attempted to access financial websites

Numbers are displayed with question marks inside black triangles before and following, possibly as column separators. == This happened == Every time Firefox opened == I attempted to access financial websites

Eminye Imininingwane Yohlelo

Fakela amapulagi

  • -Default Plug-in
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Shockwave Flash 10.0 r42
  • 3.0.50106.0
  • Office Live Update v1.3
  • Windows Presentation Foundation (WPF) plug-in for Mozilla browsers
  • Next Generation Java Plug-in 1.6.0_20 for Mozilla browsers
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 8.2.2
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in Web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.

Isisebenziso

  • I-ejenti Engumsebenzisi: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3 (.NET CLR 3.5.30729)

Eminye Imininingwane

Numbers are displayed with question marks inside black triangles before and following, possibly as column separators.

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
17525 izisombululo 158458 izimpendulo
Kuphostiwe

Impendulo Ewusizo

Can you post a link?

You can try a few different encoding settings: "View > Character Encoding" like Western ISO-8859-1 or another Western encoding or UTF-8 You can also try to switch on Auto-Detect: "View > Character Encoding > AutoDetect > Universal"

A diamond with a '?' usually indicates that a character is missing in the font that is used on a website or the wrong encoding is used. You get the '?' on websites that use an 8 bit encoding like ISO-8859-1 or a Windows encoding like Windows-1252. This issue can happen if content was copied from one 8 bit or Unicode encoding to another encoding.

Can you post a link? You can try a few different encoding settings: "View > Character Encoding" like Western ISO-8859-1 or another Western encoding or UTF-8 You can also try to switch on Auto-Detect: "View > Character Encoding > AutoDetect > Universal" A diamond with a '?' usually indicates that a character is missing in the font that is used on a website or the wrong encoding is used. You get the '?' on websites that use an 8 bit encoding like ISO-8859-1 or a Windows encoding like Windows-1252. This issue can happen if content was copied from one 8 bit or Unicode encoding to another encoding.