X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

With Firefox running, my computer (running XP, sp2) cannot end the FF program.

Kuphostiwe

Usually, I close the Firefox window before turning off the computer, (running Windows XP, sp2), but sometimes, e.g. when mains power fails, I try to shut down the computer in a hurry, while FF is still open but no website is open. The program does not then terminate and I get the message that the program is not responding. Can I change any settings to solve this?

Usually, I close the Firefox window before turning off the computer, (running Windows XP, sp2), but sometimes, e.g. when mains power fails, I try to shut down the computer in a hurry, while FF is still open but no website is open. The program does not then terminate and I get the message that the program is not responding. Can I change any settings to solve this?

Isisombululo esikhethiwe

Can you reproduce this 100% of the time? If so, my guess is that the AVG toolbar is causing problems. See Troubleshoot extensions, themes and hardware acceleration issues to solve common Firefox problems

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 0
Chris Ilias
  • Moderator
362 izisombululo 1960 izimpendulo
Kuphostiwe

Isisombululo Esikhethiwe

Can you reproduce this 100% of the time? If so, my guess is that the AVG toolbar is causing problems. See Troubleshoot extensions, themes and hardware acceleration issues to solve common Firefox problems

Can you reproduce this 100% of the time? If so, my guess is that the AVG toolbar is causing problems. See [[Troubleshooting Extensions and themes]]

Umnikazi wombuzo

I wish to thank Chris_Ilias for his suggestions for solving my problem, en-US/forum/1/665923?. He was spot on, and disabling the AVG security bar fixed my problem.

Raminder Singh

I wish to thank Chris_Ilias for his suggestions for solving my problem, en-US/forum/1/665923?. He was spot on, and disabling the AVG security bar fixed my problem. Raminder Singh