X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

After use and not even long use dropdown menus are blank, Firefox won't close.

Kuphostiwe

For a couple of weeks after a short time of use dropdown menus are blank almost as if they have been lifted off the screen but I can see an imprint of where they should be.. Sometimes running the cursor over them seems to make them appear but not often. When this happens I cannot close Firefox.

This happened

Every time Firefox opened

== a couple of weeks ago

For a couple of weeks after a short time of use dropdown menus are blank almost as if they have been lifted off the screen but I can see an imprint of where they should be.. Sometimes running the cursor over them seems to make them appear but not often. When this happens I cannot close Firefox. == This happened == Every time Firefox opened == a couple of weeks ago

Eminye Imininingwane Yohlelo

Fakela amapulagi

  • -np-mswmp
  • Java(TM) Platform SE binary
  • The QuickTime Plugin allows you to view a wide variety of multimedia content in Web pages. For more information, visit the QuickTime Web site.
  • Default Plug-in
  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape "9.3.2"
  • Shockwave Flash 10.0 r45
  • iTunes Detector Plug-in
  • 3.0.50106.0
  • NPWLPG
  • Windows Presentation Foundation (WPF) plug-in for Mozilla browsers
  • Java Plug-in 1.6.0_13 for Netscape Navigator (DLL Helper)

Isisebenziso

  • I-ejenti Engumsebenzisi: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.2.3) Gecko/20100401 Firefox/3.6.3 ( .NET CLR 3.5.30729)

Eminye Imininingwane

zzxc 22 izisombululo 242 izimpendulo
Kuphostiwe

From your description, it seems that an add-on may me causing your issue. Follow the steps at Troubleshoot extensions, themes and hardware acceleration issues to solve common Firefox problems to test whether your extensions are causing this behavior. Reply back here with the results and with the name(s) of any extensions you have enabled.

From your description, it seems that an add-on may me causing your issue. Follow the steps at [[Troubleshooting extensions and themes]] to test whether your extensions are causing this behavior. Reply back here with the results and with the name(s) of any extensions you have enabled.