Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Youtube Music pauses when not in focus

  • 2 uphendule
  • 1 inale nkinga
  • 6 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu Hunter

more options

When playing music on music.youtube.com, if I navigate away from the tab, by either moving to a different tab or opening a different application the music pauses. This happens consistently with two different Firefox profiles.

I admittedly have a quite a few plugins installed, so I tested this in a private window and this issue does not occur.

I attempted disabling the obvious plugins UBlock, 'I don't care about cookies', and Tampermonkey without any success. I also tried using a different user-agent without any success.

edit: removed erroneous error information

When playing music on music.youtube.com, if I navigate away from the tab, by either moving to a different tab or opening a different application the music pauses. This happens consistently with two different Firefox profiles. I admittedly have a quite a few plugins installed, so I tested this in a private window and this issue does '''not''' occur. I attempted disabling the obvious plugins UBlock, 'I don't care about cookies', and Tampermonkey without any success. I also tried using a different user-agent without any success. edit: removed erroneous error information

Okulungisiwe ngu Hunter

Isisombululo esikhethiwe

So you did turn all Addons off and then turn each on/off to find out which was the cause? You have to turn all Addon on and test each separately to find the issue regardless of how many you have installed.

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 1

All Replies (2)

more options

Isisombululo Esikhethiwe

So you did turn all Addons off and then turn each on/off to find out which was the cause? You have to turn all Addon on and test each separately to find the issue regardless of how many you have installed.

more options

This is great advice, I think I didn't do this earlier out of laziness.

The plugin that caused it is Mozilla Side-View!

Someone already filed a github issue for it https://github.com/mozilla/side-view/issues/441