Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

w/not load websites

  • 5 uphendule
  • 1 inale nkinga
  • 1 view
  • Igcine ukuphendulwa ngu FredMcD

more options

No websites will load at all. The address looks fine but the loading ends up timing out just like when the address isn't correct or the site is having issues. I believe this started after the last update, I don't remember if it was a Firefox or windows update. I've tried the suggested troubleshooting tips, and uninstalled re-installed firefox twice. All I achieved was to lose my dark theme and previous open tabs.

No websites will load at all. The address looks fine but the loading ends up timing out just like when the address isn't correct or the site is having issues. I believe this started after the last update, I don't remember if it was a Firefox or windows update. I've tried the suggested troubleshooting tips, and uninstalled re-installed firefox twice. All I achieved was to lose my dark theme and previous open tabs.

Isisombululo esikhethiwe

Thank you for the help!

It got to the point where NO browser worked at all. I uninstalled Norton 360 after making sure there were no updates missed, and the problem was no longer present. All browsers work again.

I reinstalled Norton 360 and everything is still OK, so far. At least now I know the cause and can deal with it properly if it happens again. It is puzzling to me why Firefox was initially affected, then Chrome and Edge followed about a month later.

Thanks again!

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 1

All Replies (5)

more options

Can you post a full browser screenshot showing the issue? What OS? Have you tried Firefox in Safe Mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode#w_how-to-start-firefox-in-4troubleshoot-modesf5safe-modesf

If Windows, what security software are you running?

more options

I have tried safe mode firefox to no avail. I'm using Windows 11 and Norton security software. Attached is a screenshot of firefox after it timed out going to google. Thanks for the help!

more options

Have you disabled the security software and what version of Firefox?

Okulungisiwe ngu jonzn4SUSE

more options

Isisombululo Esikhethiwe

Thank you for the help!

It got to the point where NO browser worked at all. I uninstalled Norton 360 after making sure there were no updates missed, and the problem was no longer present. All browsers work again.

I reinstalled Norton 360 and everything is still OK, so far. At least now I know the cause and can deal with it properly if it happens again. It is puzzling to me why Firefox was initially affected, then Chrome and Edge followed about a month later.

Thanks again!

more options

That was very good work. Well Done. Please flag your last post as Solved Problem as this can help others with similar problems. Go to that post and click the 'Solved' button to its right.

You should contact Norton support about this issue.