Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Content frames not displaying on certain websites.

  • 5 uphendule
  • 1 inale nkinga
  • 6 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu cor-el

more options

My Firefox (95.0.2 and many previous) seems to be having issues displaying content on some sites. It isn't on all websites and is consistent with the ones affected. www.penny-arcade.com is one of the afflicted sites. Paragraphs of text just do not appear and I run minimal plugins/addons. Pages run correctly in Troubleshoot mode. Pages also are correct in other browsers.

Things I have tried: Refresh FF Reinstall FF (nuking reg entries and scouring installation folders after uninstall) Turn off/uninstall All plugins/addons Enable/Disable HTTPS only Turn on/off Hardware Acceleration Standard/Strict/Custom Security & Privacy settings Some True to False option in about:config about mixed content (I can't seem to remember what...)

I have tried to resolve this on my own. For the life of me I can't seem to figure out why.

My Firefox (95.0.2 and many previous) seems to be having issues displaying content on some sites. It isn't on all websites and is consistent with the ones affected. www.penny-arcade.com is one of the afflicted sites. Paragraphs of text just do not appear and I run minimal plugins/addons. ''' Pages run correctly in Troubleshoot mode.''' Pages also are correct in other browsers. Things I have tried: Refresh FF Reinstall FF (nuking reg entries and scouring installation folders after uninstall) Turn off/uninstall All plugins/addons Enable/Disable HTTPS only Turn on/off Hardware Acceleration Standard/Strict/Custom Security & Privacy settings Some True to False option in about:config about mixed content (I can't seem to remember what...) I have tried to resolve this on my own. For the life of me I can't seem to figure out why.

All Replies (5)

more options

It would help us help you if you post screenshots of the issue. Show Firefox and another browser so that we can understand the issue. Here is what I see in chrome and firefox. see screenshot

Okulungisiwe ngu jonzn4SUSE

more options

Looks like it didn't upload earlier. Right is under Troubleshooting Mode.

more options

I need to disable Enhanced Tracking Protection in Firefox to see all the content on that page.

Firefox shows a purple shield instead of a gray shield at the left end of the location/address bar in case Enhanced Tracking Protection is blocking content. You can click shield icon for more detail and possibly disable the protection. You can check the Web Console for relevant-looking messages about blocked content.

more options

I toggled the enhanced tracking off and the content is still missing.

more options

If you use extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) that can block content (Adblock Plus, NoScript, DuckDuckGo PE, Disconnect, Ghostery, Privacy Badger, uBlock Origin) always make sure such extensions do not block content.

Firefox shows a purple shield instead of a gray shield at the left end of the location/address bar in case Enhanced Tracking Protection is blocking content. You can click shield icon for more detail and possibly disable the protection. You can check the Web Console for relevant-looking messages about blocked content.