Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Firefox displays regular fonts in bold in some cases

  • 2 uphendule
  • 1 inale nkinga
  • 356 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu FredMcD

more options

I noticed that Firefox renders regular fonts in bold on some websites.

Uploading screenshots to this thread doesn't seem to work which is why I'm linking them instead. Here you can see a comparison of the search results page of Ecosia in Firefox and Chrome: https://tr.canto.global/direct/image/beu725ieo946fcaqpdfb8chh6m/OqxmN6JWDMGDkEj98IsrfaG_zsM/original?content-type=image%2Fpng&name=Firefox+using+bold+fonts.png

And here are my Firefox fonts settings: https://tr.canto.global/direct/image/lkpqv9oujh4mf7lgq7hhq7vk4m/qO2xuYdMbC02aLGVRCD3n73FMKA/original?content-type=image%2Fpng&name=Firefox+fonts+settings.png

I'm also having the same issue with the support ticket system Freshdesk.

Anyone knows how to fix this?

Thanks!

I noticed that Firefox renders regular fonts in bold on some websites. Uploading screenshots to this thread doesn't seem to work which is why I'm linking them instead. Here you can see a comparison of the search results page of Ecosia in Firefox and Chrome: https://tr.canto.global/direct/image/beu725ieo946fcaqpdfb8chh6m/OqxmN6JWDMGDkEj98IsrfaG_zsM/original?content-type=image%2Fpng&name=Firefox+using+bold+fonts.png And here are my Firefox fonts settings: https://tr.canto.global/direct/image/lkpqv9oujh4mf7lgq7hhq7vk4m/qO2xuYdMbC02aLGVRCD3n73FMKA/original?content-type=image%2Fpng&name=Firefox+fonts+settings.png I'm also having the same issue with the support ticket system Freshdesk. Anyone knows how to fix this? Thanks!

Isisombululo esikhethiwe

I found the source of the issue... at least in my case.

My Windows computer only had the "Helvetica Bold" font installed, no other version of that font. And those affected websites were apparently using "Helvetica Regular" as their default font which caused issues with Firefox and my system. I have now installed "Helvetica Regular" to my system and all those websites look OK now.

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 0

All Replies (2)

more options

Isisombululo Esikhethiwe

I found the source of the issue... at least in my case.

My Windows computer only had the "Helvetica Bold" font installed, no other version of that font. And those affected websites were apparently using "Helvetica Regular" as their default font which caused issues with Firefox and my system. I have now installed "Helvetica Regular" to my system and all those websites look OK now.

more options

That was very good work. Well Done. Please flag your last post as Solved Problem as this can help others with similar problems. Go to that post and click the 'Solved' button to its right.