Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Home Page Shortcuts - Custom image not displaying

  • 1 baphendule
  • 2 zinale nkinga
  • 5 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu paul393

more options

I am trying to organize my homepage tiles with shortcuts to the sites I frequent most.

Some sites have their logo automatically appear in the tiles, for other websites it does not.

For those that the logo does not appear automatically, I edit the tile and select "Use a custom image"

Upon entering the URL, the image appears in the preview, but once I save, the tiles appears blank (just a white square).

Any suggestions on what I can do? Ive tried various images for various tiles - it appears as soon as I try to add a custom one it goes blank (see screen shot as example)

Ama-screenshot ananyekiwe

All Replies (1)

more options

I have the same issue.

When I enter the URL to and image and hit preview, it displays properly, but when I save it just has a blank square.

But the default / non-custom images for most sites are useless. The home page is not very useful because all my shortcuts just have a letter. Many have the same letter. Not being able to add custom images defeats the purpose.

Helpful?

Buza umbuzo

Kufanele ulogele ukungena ku-akhawunti yakho ukuze uphendule amaphosti. Uyacelwauqale umbuzo omusha, uma ungekabi nayo i-akhawunti namanje.