Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Video player audio is lost when scrubbing

  • 1 baphendule
  • 1 inale nkinga
  • 27 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu DL

more options

Got a new computer running latest version of Firefox 89.0.2 64 bit.

Tried YouTube and CNN, when I open a video there's audio. When I scrub (move to another time on the video) to another timestamp, the audio is gone. Dailymotion has no audio at all. I tried Spotify Player, there's audio when I play the song but if I try to scrub, playback itself fails. Chrome works perfectly fine and my old computer with the same version and setup has no trouble at all. Please help!

Got a new computer running latest version of Firefox 89.0.2 64 bit. Tried YouTube and CNN, when I open a video there's audio. When I scrub (move to another time on the video) to another timestamp, the audio is gone. Dailymotion has no audio at all. I tried Spotify Player, there's audio when I play the song but if I try to scrub, playback itself fails. Chrome works perfectly fine and my old computer with the same version and setup has no trouble at all. Please help!

Isisombululo esikhethiwe

I have no idea why but the problem fixed itself. Some windows updates maybe?

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 0

All Replies (1)

more options

Isisombululo Esikhethiwe

I have no idea why but the problem fixed itself. Some windows updates maybe?