Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Some Youtube elements don't load when i'm logged in YT account

  • 4 uphendule
  • 1 inale nkinga
  • 20 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu benqbenq

more options

When i use Firefox and i'm logged in YT, time labels and red progress bar at the bottom of thumbnails aren't visible. When i'm logged out, everything works fine. Also, video progress seems not to work too.

Things i've already done: -turned off all extensions -reinstalled firefox browser

I explored html, and it looks like something blocks browser from putting some elements into code or whatever. The time label is called "ytd-thumbnail-overlay-time-status-renderer" and it's contained in "overlays" div. So when i'm logged out from YT, everything works fine, but when i'm logged in, this "overlays" div is empty.

Ama-screenshot ananyekiwe

All Replies (4)

more options

What virus software besides Win Defender are you using?

Helpful?

more options

See:

  • /questions/1314048 Video length and progress bar of viewed videos not visible on YouTube.

Helpful?

more options

jonzn4SUSE said

What virus software besides Win Defender are you using?

Only Win Defender

Helpful?

more options

cor-el said

See:
  • /questions/1314048 Video length and progress bar of viewed videos not visible on YouTube.

Things I tried to:

  • delete all the cache and cookies and restart Firefox in safe mode
  • delete all my extensions
  • turn off hardware acceleration

Problem is still the same. Also, someone on reddit said that after some time the page will eventually load all time stamps, but i've waited for 5+ minutes and nothing happened.

Helpful?

Buza umbuzo

Kufanele ulogele ukungena ku-akhawunti yakho ukuze uphendule amaphosti. Uyacelwauqale umbuzo omusha, uma ungekabi nayo i-akhawunti namanje.