Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Telstra Web mail won't load in Firefox

  • 14 uphendule
  • 1 inale nkinga
  • 67 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu sdodd11

more options

Telstra Web mail won't load in Firefox, but will load in Chrome and Safari. Any suggestions?

Isisombululo esikhethiwe

I don't know what happened, but suddenly this morning Telstra webmail is loading up for the first time in about six weeks. Thanks everyone for your help and suggestions. Fingers-crossed it keeps working.

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 0

All Replies (14)

more options

Please explain the problem in detail. What happens? What is/are the exact error message(s) ?


In order to better assist you with your issue please provide us with a screenshot. If you need help to create a screenshot, please see How do I create a screenshot of my problem?

Once you've done this, attach the saved screenshot file to your forum post by clicking the Browse... button below the Post your reply box. This will help us to visualize the problem.

Thank you!

Helpful?

more options

If you use extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) that can block content (Adblock Plus, NoScript, Disconnect, Ghostery, Privacy Badger, uBlock Origin) always make sure such extensions do not block content.

Firefox shows a purple shield instead of a gray shield at the left end of the location/address bar in case Enhanced Tracking Protection is blocking content. You can click shield icon for more detail and possibly disable the protection. You can check the Web Console for messages about blocked content.


You can try these steps in case of issues with webpages:

You can reload webpage(s) and bypass the cache to refresh possibly outdated or corrupted files.

  • hold down the Shift key and left-click the Reload button
  • press "Ctrl + F5" or press "Ctrl + Shift + R" (Windows,Linux)
  • press "Command + Shift + R" (Mac)

Clear the Cache and remove the Cookies for websites that cause problems via the "3-bar" Firefox menu button (Options/Preferences).

"Remove the Cookies" for websites that cause problems:

  • Options/Preferences -> Privacy & Security
    Cookies and Site Data: "Manage Data"

"Clear the Cache":

  • Options/Preferences -> Privacy & Security
    Cookies and Site Data -> Clear Data -> Cached Web Content: Clear

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions ("3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Extensions) or if hardware acceleration or userChrome.css is causing the problem.

  • switch to the DEFAULT theme: "3-bar" menu button or Tools -> Add-ons -> Themes
  • do NOT click the "Refresh Firefox" button on the Safe Mode start window

Helpful?

more options

After I log in to my Telstra web mail account it goes to a blank page with three small squares that flash on and off. I've attached a screen shot. I've also cleared the cookies cache, but that didn't seem to do anything.

Helpful?

more options

Here's the screen shot of the three squares.

Helpful?

more options

Tried all the things suggested by cor-el Top 10 ContributorModerator. None of them worked. I still have the problem. I also updated my Flashplayer. Didn't make any difference.

Helpful?

more options

Start Firefox in Safe Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Is the problem still there?


Start your Computer in safe mode with network support. Then start Firefox. Try Secure websites. Is the problem still there?

http://encyclopedia2.thefreedictionary.com/Linux+Safe+Mode Starting Any Computer In Safe Mode; Free Online Encyclopedia

Helpful?

more options

Tried restarting in Safe Mode - didn't work.

Tried starting my computer in safe mode - didn't work.

emptied the cache deleted history etc - didn't work.

Uninstalled Firefox and reinstalled it - - didn't work.

Helpful?

more options

Helpful?

more options

Took a while to get around to trying this. Made a new profile, tried to log in to my webmail account, but the same thing happened. Three small grey flashing squares.

Helpful?

more options

Okulungisiwe ngu cor-el

Helpful?

more options

You can also try to make the window smaller to switch to mobile view.

Helpful?

more options

Just tried it. Unfortunately, that doesn't work either.

Helpful?

more options

Re:

Try this login page:

https://signon.telstra.com.au/login?goto=http%3A%2F%2Femail.telstra.com%3A443%2F


Tried this - it's the login page that I already use, and it just leads back to the three grey flashing squares. So unfortunately that doesn't solve the problem...

Helpful?

more options

Isisombululo Esikhethiwe

I don't know what happened, but suddenly this morning Telstra webmail is loading up for the first time in about six weeks. Thanks everyone for your help and suggestions. Fingers-crossed it keeps working.

Helpful?

Buza umbuzo

Kufanele ulogele ukungena ku-akhawunti yakho ukuze uphendule amaphosti. Uyacelwauqale umbuzo omusha, uma ungekabi nayo i-akhawunti namanje.