Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwavalwa lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

"I understand the risks" missing and no "Open frame in new tab" option

  • 2 uphendule
  • 1 inale nkinga
  • 1 view
  • Igcine ukuphendulwa ngu Seburo

more options

I'm trying to reach a page on the site of Holland's largest and completely trustworthy webstore thru my home wifi. I get an error page from Firefox telling me the connection is untrusted. I'd expect Firefox to give me the "I understand the risks"-option to bypass this error but sadly it doesn't (see screenshot). So I searched internet and it tells me (ao at https://support.mozilla.org/en-US/questions/961370) I should right-click the frame and choose "Open frame in new tab" from the context menu. Sadly tho, as this is on my phone, there's no such option present in the right-click-context menu :(

As the right-click procedure also seems like somewhat of a needlessly complicated workaround for the average (digitally illiterate) internet surfer. After all, Mozilla could just implement an unconditionally-always-present "I understand the risks" link in its surf-blocking error pages.

So my question first is: how do I now proceed to the page I wanna visit? And secondly: why doesn't the 'untrusted'-error page ALWAYS provide a risks-understanding link? Regardless whether it's in a(n) (i)frame or not??

All Replies (2)

more options

Okay the Android Firefox app doesn't give me the option to add a screenshot (nor does it let me select to post this in the 'Android Firefox' section specifically, for that matter). So what is shown in the screenshot I intended to post is that I expanded the technical details section and that in that section the link also is nowhere to be found.

more options

Hi

I am going to close this thread as it appears to be a duplicate of:

https://support.mozilla.org/en-US/questions/1282346