Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Why am I getting the error message (below) ? E.G I open an online news article with an embedded video but will nor play and issues error message below.

  • 10 uphendule
  • 1 inale nkinga
  • 4 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu cor-el

more options

This video is either unavailable or not supported in this browser Error Code: MEDIA_ERR_SRC_NOT_SUPPORTED

Isisombululo esikhethiwe

speed.bird said

You're right!...I just tried it and the videos now play OK.

    Yay ! My guess is that the site owner noticed it and fixed it ...

Thanks for looking into it for me........very much appreciated. :-)

    My pleasure  !

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 0

All Replies (10)

more options

Can you provide a working example of this issue?

more options

How can I provide a working example?

If I open the Daily Express online https://www.express.co.uk/

....and then open any news item that has a video embedded, I get the error when the video tries to play.....Does this help?

more options

The video player on the https://www.express.co.uk/news/politics/1228151/boris-johnson-nicola-sturgeon-snp-scottish-independence-referendum-indyref2-leave-vote page states that it tries to play the application/vnd.apple.mpegurl file type.

I think that this file type is not standard and can be played only on Apple devices.

more options

Well I have had no problem with these videos for years.....this has only just happened today????

more options

Well, ask them. Maybe they've changed their formats, IDK.

more options

I get the same error on that site, I tried everything like turning off Enhanced Tracking Protection, allowing audio and video, cookies etc., but it makes no difference.

Videos play fine (for me) when I use Edge (I am on Windows 10)

Unless someone else comes up with a better idea, you could do what TyDraniu suggests and ask the m using this link :

https://www.express.co.uk/supportticket

First, when you try a video, you could check the webconsole for error messages : Ctrl + Shift + K

(I get : "NotFoundError: Node was not found")

more options

Just now I tried again, and lo and behold : the videos play !

I got the spinning wheel first, but then, when I clicked at the bottom (progress bar) on the muted speaker, not only audio, but the video as well started to play .....

Maybe it was just a temporary glitch.

more options

You're right!...I just tried it and the videos now play OK.

Thanks for looking into it for me........very much appreciated. :-)

more options

Isisombululo Esikhethiwe

speed.bird said

You're right!...I just tried it and the videos now play OK.

    Yay ! My guess is that the site owner noticed it and fixed it ...

Thanks for looking into it for me........very much appreciated. :-)

    My pleasure  !

more options

The website uses the Brightcove Player and VideoJS as you can see in the Web Console if you only enable the Logs. For me the player play content-type: video/MP2T

The warning include a message about unsupported media types.

No decoders for some of the requested formats: application/vnd.apple.mpegurl, audio/mpegurl, audio/x-mpegurl, application/x-mpegurl, video/x-mpegurl, video/mpegurl, application/mpegurl, application/dash+xml

Screenshot of the Web Console included.