Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Google profile pictures not showing (lh3.googleusercontent.com)

  • 5 uphendule
  • 1 inale nkinga
  • 339 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu FredMcD

more options

Hi, Firefox is not showing the Google profile pictures (image1).

- It works on other browsers. - I tried safe mode. - I restarted with addons disabled. - I cleared cache and cookies. - Browser is up to date.

nothing.

Any image from https://lh3.googleusercontent.com doesn't show. I get image2 when I right click "View image" on the profile pictures that don't show.

How can I fix this?

Thanks.

Ama-screenshot ananyekiwe

Isisombululo esikhethiwe

OK I found the problem: An app had added googlecontentuser as an exception to the private/etc/hosts file. I removed the line and it worked. Thanks again for your time.

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 0

All Replies (5)

more options
more options

FredMcD said

https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-problems-images-not-show

I've already read this and applied it. Nothing.

FredMcD said

https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-video-audio-problems-firefox-windows

This article applies to Windows Vista/7/8/8.1/10 users only.

FredMcD said

https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-common-audio-and-video-issues

This is for windows.

'FredMcD said

https://support.mozilla.org/en-US/kb/html5-audio-and-video-firefox

This is for audio and video.

'FredMcD said

https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-issues-with-plugins-fix-problems

Should I do the "Delete the pluginreg.dat file" thing?

'FredMcD said

https://support.mozilla.org/en-US/kb/warning-unresponsive-plugin

Note: This article does not apply to Mac.

more options

I called for more help.

more options

Isisombululo Esikhethiwe

OK I found the problem: An app had added googlecontentuser as an exception to the private/etc/hosts file. I removed the line and it worked. Thanks again for your time.

more options

That was very good work. Well Done.