X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Since TB 60.9.1 Update, formerly working Outgoing SMTP mail.waitrose.com login now failing .

Kuphostiwe

How should I fix this? Install 60.9.0 and disable updates? TIA.

How should I fix this? Install 60.9.0 and disable updates? TIA.
Isicaphuno

Eminye Imininingwane Yohlelo

Isisebenziso

  • I-ejenti Engumsebenzisi: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:70.0) Gecko/20100101 Firefox/70.0

Eminye Imininingwane

Wayne Mery
  • Top 25 Contributor
  • Moderator
595 izisombululo 5610 izimpendulo
Kuphostiwe

Does waitrose use Oauth to authenticate? If not, then I would not expect reverting to 60.9.0 to help - because Oauth is the only patch in 60.9.1.

Unless ... some other product is interfering, then going back might help.

Does waitrose use Oauth to authenticate? If not, then I would not expect reverting to 60.9.0 to help - because Oauth is the only patch in 60.9.1. Unless ... some other product is interfering, then going back might help.
Ingabe lokhu kube usizo kuwena?
Isicaphuno

Umnikazi wombuzo

I don't know what waitrose uses. I think it is actually John Lewis under a relay.

I don't know what waitrose uses. I think it is actually John Lewis under a relay.
Ingabe lokhu kube usizo kuwena?
Isicaphuno

Umnikazi wombuzo

I installed 60.8.1 but this has not fixed the problem. I don;t undertand why this has suddenly stopped working. Nothing has changed apart from the TB update.

I installed 60.8.1 but this has not fixed the problem. I don;t undertand why this has suddenly stopped working. Nothing has changed apart from the TB update.
Ingabe lokhu kube usizo kuwena?
Isicaphuno
christ1
  • Top 25 Contributor
2176 izisombululo 15945 izimpendulo
Kuphostiwe
https://support.mozilla.org/kb/cannot-send-messages
Ingabe lokhu kube usizo kuwena?
Isicaphuno

Umnikazi wombuzo

Before I tried resetting SMTP server or creating new account, waitrose login started working again. No TB Updates so problem must have been at Waitrose server despite tech support assuring me no issues.

Before I tried resetting SMTP server or creating new account, waitrose login started working again. No TB Updates so problem must have been at Waitrose server despite tech support assuring me no issues.
Ingabe lokhu kube usizo kuwena?
Isicaphuno
Buza umbuzo

Kufanele ulogele ukungena ku-akhawunti yakho ukuze uphendule amaphosti. Uyacelwauqale umbuzo omusha, uma ungekabi nayo i-akhawunti namanje.