Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

[Firefox Developer Edition 70.0b8 (64-bit)] XML Parsing Error

  • 6 uphendule
  • 4 zinale nkinga
  • 79 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu palmcoast26

more options

Firefox Developer Edition XML Parsing Error: undefined entity Location: chrome://browser/content/browser.xhtml Line Number 2982, Column 11 :

OS: macOS 10.14.6

How do I resolve this?

Ama-screenshot ananyekiwe

All Replies (6)

more options

hi, you're on beta or devedition with a language pack that became incomplete. try starting safe-mode by pressing the shift-key while firefox is launching, open about:addons and check if you have language packs installed. try to update them manually, or remove them, then restart normally and your firefox is hopefully recovered.

more options

can not install firefox or open it

more options

works fine on other computers in home

more options

I just got this same error Daerius posted (Win 10 here) after updating to version 70. Holding the shift key before starting Firefox allows you to start Firefox in safe mode. I tried disabling all add-ons but that doesn't solve my problem. I went back to version 69.0.3 and that solves the problem here. When I update again to version 70, the exact same error returns.

Be sure to start Firefox while using the -allow-downgrade switch. I don't know how to use that in MacOS.

Edit: I missed the tip about the language packs. Disabling both English and Dutch worked. After re-enabling them both the error doesn't return.

Okulungisiwe ngu BryanS

more options

I used CCleaner Pro to uninstall Firefox and then did a new install. It worked good but no additional tabs running, which I use 3 or 4 on 5 screens. I had to go to community support and find someone to help me. They showed me step by step on how to change programmings and code on Moz://a software.....wow I had to toggle the settings. They were opening right but needed a reboot.

Okulungisiwe ngu palmcoast26

more options

I think I had a virus. I did two scans by Norton and AVG. nothing. I also did system restore..nothing Tried three times to install Firefox over old program..nothing Then had Moz removed by third party software Then reinstall ...works great