Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

font is not smooth

  • 6 uphendule
  • 1 inale nkinga
  • 822 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu LoboStylez

more options

Sinds the update to version 69.0.1 the arial bold fonts don't show up correctly :(. I tried the hole day to fix it but nothing workd.

Try googeling on test en see the bold text. In safe mode i have the same problem and Firefox developer 70.0b7 also have this problem.

screenshot, left is chrome, right is firefox.

Ama-screenshot ananyekiwe

Isisombululo esikhethiwe

Solved, there is an other font folder: C:\Users\[username]\AppData\Local\Microsoft\Windows\Fonts

Log in in safe mode with another admin account and delete the fonts in that folder. restart pc, login and everything works fine. Problem fonts in my case where Arial.

Takes me 3 working days to find out.

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 2

All Replies (6)

more options

hi, could you try to find a regression range for this using the tool from https://mozilla.github.io/mozregression/? thank you

Okulungisiwe ngu philipp

more options

You can check in the Font tab in the right panel in the Inspector what font is actually used for selected because Firefox might be using a different font than specified by the website.


Could be related to the removal of Cairo (D2D) for rendering.

more options

Here's a screenshot to go along with cor-el's description of using the Inspector. (Attachment below the post is full-size.)

more options

i think the font is good. I have this now on 2 pc's after update to 69.0.1.

more options

Isisombululo Esikhethiwe

Solved, there is an other font folder: C:\Users\[username]\AppData\Local\Microsoft\Windows\Fonts

Log in in safe mode with another admin account and delete the fonts in that folder. restart pc, login and everything works fine. Problem fonts in my case where Arial.

Takes me 3 working days to find out.

more options

thephantom_nl said

Solved, there is an other font folder: C:\Users\[username]\AppData\Local\Microsoft\Windows\Fonts Log in in safe mode with another admin account and delete the fonts in that folder. restart pc, login and everything works fine. Problem fonts in my case where Arial. Takes me 3 working days to find out.

You are a god and a saint. Thank you for posting your solution rather quickly and not just leaving it like so many other dead topics on this matter.

This solved my same issue and helped me when I was pulling out my hair trying to do web dev stuff and it looked different on two different browsers. Thank You!