X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Hi guys I have a problem seeing Google Ads on Mozilla yet I can see them on Chrome and IE. I have tried disabling the privacy shield for my site @ wenyenchi.com

Kuphostiwe

I have Google ads on my site. I can view them on Chrome and IE but not on Firefox. I have disabled adblocking for the my site and added exceptions for Wenyenchi.com, but the ads are still not showing. This is terrible since I rely on ads to keep the site up and running. This blocking is hurting my revenue.

I have cleared my cache and reloaded the site. It didn't work. The funny thing is I was seeing the ads last month but now its a just a huge blank space which has resulted in a negative user experience for my users using Firefox.

How do I resolve it since I have tried all the solutions provided in the forum?

If you use the inspect element tool, you will see that Firefox is blocking the ads even with the exceptions for the site.

I have Google ads on my site. I can view them on Chrome and IE but not on Firefox. I have disabled adblocking for the my site and added exceptions for Wenyenchi.com, but the ads are still not showing. This is terrible since I rely on ads to keep the site up and running. This blocking is hurting my revenue. I have cleared my cache and reloaded the site. It didn't work. The funny thing is I was seeing the ads last month but now its a just a huge blank space which has resulted in a negative user experience for my users using Firefox. How do I resolve it since I have tried all the solutions provided in the forum? If you use the inspect element tool, you will see that Firefox is blocking the ads even with the exceptions for the site.
Isicaphuno

Eminye Imininingwane Yohlelo

Isisebenziso

  • I-ejenti Engumsebenzisi: Mozilla/5.0 (Linux; Android 8.1.0) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Chrome/76.0.3809.132 Mobile Safari/537.36 DuckDuckGo/5

Eminye Imininingwane

jscher2000
  • Top 10 Contributor
8707 izisombululo 71158 izimpendulo
Kuphostiwe

Since you mentioned IE, I'm going to flag this post to move to the main Firefox board instead of Android, since more people read that forum.

Is the issue Firefox's Content Blocking feature? Do you see a shield icon toward the left end of the address bar, near the lock icon? More info on managing the Tracking Protection feature in this article: Content blocking.

Since you mentioned IE, I'm going to flag this post to move to the main Firefox board instead of Android, since more people read that forum. Is the issue Firefox's Content Blocking feature? Do you see a shield icon toward the left end of the address bar, near the lock icon? More info on managing the Tracking Protection feature in this article: [[Content Blocking]].
Ingabe lokhu kube usizo kuwena? 0
Isicaphuno

Umnikazi wombuzo

I disabled content blocking for my site. The shield icon us greyed with a line across it. I even tried to disable all trackers using the custom option. Still the ads were not showing. I am really baffled because that was not the case. Could it be something with updates

I disabled content blocking for my site. The shield icon us greyed with a line across it. I even tried to disable all trackers using the custom option. Still the ads were not showing. I am really baffled because that was not the case. Could it be something with updates
Ingabe lokhu kube usizo kuwena?
Isicaphuno
TyDraniu
  • Top 25 Contributor
316 izisombululo 1785 izimpendulo
Kuphostiwe

Go to about:config and set network.websocket.allowInsecureFromHTTPS = true.

PS. I don't think that your service worker implementation is working. It throws an error and Google Ad is going 'bye-bye'.

Go to ''about:config'' and set ''network.websocket.allowInsecureFromHTTPS'' = '''true'''. PS. I don't think that your service worker implementation is working. It throws an error and Google Ad is going 'bye-bye'.

Okulungisiwe ngu TyDraniu

Ingabe lokhu kube usizo kuwena?
Isicaphuno
jscher2000
  • Top 10 Contributor
8707 izisombululo 71158 izimpendulo
Kuphostiwe

My console shows this when testing in a private window with Content Blocking disabled:

"uncaught exception: TagError: adsbygoogle.push() error: All ins elements in the DOM with class=adsbygoogle already have ads in them."

I see a lot of discussion of that one: https://www.google.com/search?client=firefox-b-1-d&q=TagError%3A+adsbygoogle.push()+error%3A+All+ins+elements+with+class%3Dadsbygoogle+already+have+ads

My console shows this when testing in a private window with Content Blocking disabled: "uncaught exception: TagError: adsbygoogle.push() error: All ins elements in the DOM with class=adsbygoogle already have ads in them." I see a lot of discussion of that one: [https://www.google.com/search?client=firefox-b-1-d&q=TagError%3A+adsbygoogle.push()+error%3A+All+ins+elements+with+class%3Dadsbygoogle+already+have+ads https://www.google.com/search?client=firefox-b-1-d&q=TagError%3A+adsbygoogle.push()+error%3A+All+ins+elements+with+class%3Dadsbygoogle+already+have+ads]
Ingabe lokhu kube usizo kuwena?
Isicaphuno
Buza umbuzo

Kufanele ulogele ukungena ku-akhawunti yakho ukuze uphendule amaphosti. Uyacelwauqale umbuzo omusha, uma ungekabi nayo i-akhawunti namanje.