Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Firefox no longer loads email address into email field when logging into sites

  • 4 uphendule
  • 1 inale nkinga
  • 50 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu Gemwriter

more options

In the past, when visiting a site where login is required and uses email address as username, a list of addresses (if there's more than one) would pop up when you click in the email field. Then click on the address, and it loads into the field, then password loads. This no longer works. Address must be entered manually.

All Replies (4)

more options

The email site? The provided request is to vague to know what site is or isn't causing the problem.

more options

Can you right-click in the username and password field and click "Fill Login" and "Fill Password" in the context menu ?

Are you possibly using permanent Private Browsing mode (Always use Private Browsing mode; Never Remember History)?

  • Options/Preferences -> Privacy & Security
    Firefox will: "Use custom settings for history"
  • remove checkmark: [ ] "Always use Private Browsing mode"
more options

WestEnd said

The email site? The provided request is to vague to know what site is or isn't causing the problem.

Thanks. Sorry for delay, Mozilla was out of commission. I might not have been clear. It's any site where the email address is the username. In the past, if I began typing my address, a drop-down box would appear with the whole address in it - and another address I have. Clicking on either address in the box would enter it into the login field. Now there's a little key-looking icon in front of the address, and clicking it doesn't work. Hope this clears it up.

more options

cor-el said

Can you right-click in the username and password field and click "Fill Login" and "Fill Password" in the context menu ? Are you possibly using permanent Private Browsing mode (Always use Private Browsing mode; Never Remember History)?
  • Options/Preferences -> Privacy & Security
    Firefox will: "Use custom settings for history"
  • remove checkmark: [ ] "Always use Private Browsing mode"

Many thanks. Yes, right clicking works, but never had to do that before. Absolutely not using Private Windows. This thing seems to have started after a recent Firefox update?