X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Firefox won't connect to websites but other browsers do.

Kuphostiwe

I have tried the solutions from the article of the same name but it still won't work. I've even uninstalled and reinstalled several times but it still won't work

I have tried the solutions from the article of the same name but it still won't work. I've even uninstalled and reinstalled several times but it still won't work

Eminye Imininingwane Yohlelo

Isisebenziso

  • I-ejenti Engumsebenzisi: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/68.0.3440.106 Safari/537.36

Eminye Imininingwane

Shadow110 1072 izisombululo 14836 izimpendulo
Kuphostiwe

Hi, what security software are you running please ? What extensions are you running also ?

No information was shared when you created your question so I have nothing to work with other than the article name.

Please try : SAFE MODE

In Firefox Safe mode these changes are effective:

  • all extensions are disabled (about:addons)
  • default theme is used (no persona)
  • userChrome.css and userContent.css are ignored (chrome folder)
  • default toolbar layout is used (file: localstore-safe.rdf)
  • Javascript JIT compilers are disabled (prefs: javascript.options.*jit)
  • hardware acceleration is disabled (Options > Performance > Uncheck to view)
  • plugins are not affected
  • preferences are not affected

TEST''''is issue still there ?

Hi, what security software are you running please ? What extensions are you running also ? No information was shared when you created your question so I have nothing to work with other than the article name. Please try : SAFE MODE *https://support.mozilla.org/kb/Safe+Mode *https://support.mozilla.org/kb/Troubleshooting+extensions+and+themes In Firefox Safe mode these changes are effective: *all extensions are disabled (about:addons) *default theme is used (no persona) *userChrome.css and userContent.css are ignored (chrome folder) *default toolbar layout is used (file: localstore-safe.rdf) *Javascript JIT compilers are disabled (prefs: javascript.options.*jit) *hardware acceleration is disabled (Options > Performance > Uncheck to view) *plugins are not affected *preferences are not affected TEST'''''''''is issue still there ?