X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

When using my Wacom Tablet in Firefox often doesn't register my clicks

Kuphostiwe

So i have this problem on multiple computers with different tablets. When i use my pen to click on a tab, press a button or try to highlight a text, etc, it won't register. And when i switch to my mouse, it works fine.

One another computer the same thing happens except that the moment i touch the mouse all my actions i pressed using my pen tablet will suddenly start at once.

I remember a time i didn't have this problem but i cant remember when that time was'. i have this problem on 4 different computers with different intous pro 2016 tablets, ranging from S to L.

So i have this problem on multiple computers with different tablets. When i use my pen to click on a tab, press a button or try to highlight a text, etc, it won't register. And when i switch to my mouse, it works fine. One another computer the same thing happens except that the moment i touch the mouse all my actions i pressed using my pen tablet will suddenly start at once. I remember a time i didn't have this problem but i cant remember when that time was'. i have this problem on 4 different computers with different intous pro 2016 tablets, ranging from S to L.

Eminye Imininingwane Yohlelo

Isisebenziso

  • I-ejenti Engumsebenzisi: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:60.0) Gecko/20100101 Firefox/60.0

Eminye Imininingwane

Shadow110 1072 izisombululo 14836 izimpendulo
Kuphostiwe

In windows are you having any issues ? If so please try this : I suggest you to perform Hardware and Device troubleshooter and check if it helps. Run the Hardware Troubleshooter and see if it helps. a: Press Windows logo to open the search box. b: Type troubleshooting, hit enter. c: Now click Hardware and sound. d: Now click Hardware and devices and then click Next.

Well I do know it worked in version 59 and that there are tons of issues from Windows/Chrome/Firefox on the subject. I believe Firefox thinks it is touch and not a pen as other programs do also.

Since know nothing about the pen is it also Wacom ? or 3rd party ? if so what is it ?

Please try this and report back please : SAFE MODE

In Firefox Safe mode these changes are effective:

  • all extensions are disabled (about:addons)
  • default theme is used (no persona)
  • userChrome.css and userContent.css are ignored (chrome folder)
  • default toolbar layout is used (file: localstore-safe.rdf)
  • Javascript JIT compilers are disabled (prefs: javascript.options.*jit)
  • hardware acceleration is disabled (Options > Advanced > General)
  • plugins are not affected
  • preferences are not affected

TEST''''is issue still there ?

In windows are you having any issues ? If so please try this : I suggest you to perform Hardware and Device troubleshooter and check if it helps. Run the Hardware Troubleshooter and see if it helps. a: Press Windows logo to open the search box. b: Type troubleshooting, hit enter. c: Now click Hardware and sound. d: Now click Hardware and devices and then click Next. Well I do know it worked in version 59 and that there are tons of issues from Windows/Chrome/Firefox on the subject. I believe Firefox thinks it is touch and not a pen as other programs do also. Since know nothing about the pen is it also Wacom ? or 3rd party ? if so what is it ? Please try this and report back please : SAFE MODE *https://support.mozilla.org/kb/Safe+Mode *https://support.mozilla.org/kb/Troubleshooting+extensions+and+themes In Firefox Safe mode these changes are effective: *all extensions are disabled (about:addons) *default theme is used (no persona) *userChrome.css and userContent.css are ignored (chrome folder) *default toolbar layout is used (file: localstore-safe.rdf) *Javascript JIT compilers are disabled (prefs: javascript.options.*jit) *hardware acceleration is disabled (Options > Advanced > General) *plugins are not affected *preferences are not affected TEST'''''''''is issue still there ?