Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Facebook shows all attachments as unavailable

  • 3 uphendule
  • 1 inale nkinga
  • 3923 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu MaineAssassin

more options

Starting today facebook shows all attachments sent and received in chat as "attachment unavailable" and before anyone says to check privacy settings, if you hard refresh the page it'll show the attachments you've sent and others have sent. Anything new you attach will still show "attachment unavailable" as will anything anyone else sends.

I've restarted, cleared cookies and cache, killed all the tabs and started over, checked for updates to FF... nothing seems to fix it.

Works fine in Chrome, shows everything just fine without requiring a refresh. I'm stumped.

Ama-screenshot ananyekiwe

Isisombululo esikhethiwe

Please search in Win10 for Device Manager and check that your AMD Radeon (TM) R9 390 Series driverDate: 12-17-2017 drivers have not been replaced by Microsoft's. Check sound also as it changed mine. Also you should have video card updates. as I have a HD 7970 = R7 and I get updates monthly.

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 1

All Replies (3)

more options

Please check in Safe Mode to see of Adblock Plus is the issue : SAFE MODE

In Firefox Safe mode these changes are effective:

  • all extensions are disabled (about:addons)
  • default theme is used (no persona)
  • userChrome.css and userContent.css are ignored (chrome folder)
  • default toolbar layout is used (file: localstore-safe.rdf)
  • Javascript JIT compilers are disabled (prefs: javascript.options.*jit)
  • hardware acceleration is disabled (Options > Advanced > General)
  • plugins are not affected
  • preferences are not affected

TEST''''is issue still there ?

more options

Isisombululo Esikhethiwe

Please search in Win10 for Device Manager and check that your AMD Radeon (TM) R9 390 Series driverDate: 12-17-2017 drivers have not been replaced by Microsoft's. Check sound also as it changed mine. Also you should have video card updates. as I have a HD 7970 = R7 and I get updates monthly.

more options

Hey thanks for the reply I don't know how I've missed the monthly updates for so long on the GPU but that seemed to fix the issue (with a single test). Appreciate it!