X
Thinta lapha ukuze uye kuveshini yamakhalekhukhwini kusayithi.

Isithangami Sabeseki

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

I was wondering why the animation in my theme no longer works. I already refreshed Firefox and it returned to not working. Thanks.

Kuphostiwe

The animation initially worked when it was added, and later when Firefox was refreshed. Still, whenever I return to Firefox the animation once again doesn't work. Anybody with any ideas? Thanks for your time.

The animation initially worked when it was added, and later when Firefox was refreshed. Still, whenever I return to Firefox the animation once again doesn't work. Anybody with any ideas? Thanks for your time.

Eminye Imininingwane Yohlelo

Isisebenziso

  • I-ejenti Engumsebenzisi: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:55.0) Gecko/20100101 Firefox/55.0

Eminye Imininingwane

FredMcD
  • Top 10 Contributor
4270 izisombululo 59896 izimpendulo
Kuphostiwe

What theme are you talking about? Please provide a web link.


https://support.mozilla.org/en-US/kb/update-firefox-latest-version?cache=no Update Firefox to the latest version 55.0.2

What theme are you talking about? Please provide a web link. ---------------- https://support.mozilla.org/en-US/kb/update-firefox-latest-version?cache=no Update Firefox to the latest version 55.0.2
Happy112 561 izisombululo 5694 izimpendulo
Kuphostiwe

HI   !

Would you please check this :

Type in the address bar   about:config   press Enter) (promise to be careful, if asked) Type and look for the preference :

lightweightThemes.persisted.footerURL

if its value is set to   'true', change it to   false and then restart Firefox.

HI   ! Would you please check this : Type in the address bar   '''about:config'''   press Enter) (promise to be careful, if asked) Type and look for the preference : '''lightweightThemes.persisted.footerURL''' if its value is set to   'true', change it to   '''false''' and then restart Firefox.